Asus eeePC 900
Asus eeePC 900
Takže mám problém s týmto notasom, bol som na nete zrazu zamrzol, tak som musel reštartovať systém, po reštarte mi nejde klávesnica ani touchpad
Neviete kde môže byť problém ? Je to iba nejaká systémová vada alebo odišla doska ?
Re: Asus eeePC 900
Bootni Slaxe a uvidíš jestli je to hw chyba .
Napíš návod ako na to, nechcem to ešte viac dodrbať.
Takže do BIOSU som sa dostal normálne tak potom by nemala byť dodrbaná klávesnica
Takže do BIOSU som sa dostal normálne tak potom by nemala byť dodrbaná klávesnica
No to ne . V biosu se normálně pohybuješ ? Nebo ti jenom naběh a klávesnice nereaguje ? Zkus toho Slaxe , můžeš si vyzkoušet všechny klávesy ( nezalils jí pivem ? , moje běžná porucha )
Do biosu som sa normálne dostal cez klávesu F2 takže klávesnica je funkčná, kde nájdem to Slaxe ?
(a neoblial som to
)
// V biose sa normálne pohybujem.
(a neoblial som to
// V biose sa normálne pohybujem.
Odkaz .
Rozbal na flash .
Jdi do adresáře Boot na flash .
Spustť bootinst.bat .
Hotovo .
// Tak to bude SW problém . Asi budeš muset přeinstalovat . Ale toho Slaxe stejně můžeš zkusit , jo a jestli máš linux tak je postup stejnej ale spouštíš ./bootinst.sh ( prodávali je taky s linuxem , ne ? )
//V nejhorším reinstall . Lepší než reklamace .
////
OK , zatim čau .
//// V nejhorším nahoď toho Slaxe ať si aspoň zazálohuješ data a pak přeinstaluj . Než ve widlích něco honit je to kolikrát snazší . V nouzovým režimu taky nereaguje ? Aspoň se dostat k tomu odebrat ovladač .
Kód: Vybrať všetko
http://www.slax.org/get_slax.php?download=tarRozbal na flash .
Jdi do adresáře Boot na flash .
Spustť bootinst.bat .
Hotovo .
// Tak to bude SW problém . Asi budeš muset přeinstalovat . Ale toho Slaxe stejně můžeš zkusit , jo a jestli máš linux tak je postup stejnej ale spouštíš ./bootinst.sh ( prodávali je taky s linuxem , ne ? )
//V nejhorším reinstall . Lepší než reklamace .
////
OK , zatim čau .
//// V nejhorším nahoď toho Slaxe ať si aspoň zazálohuješ data a pak přeinstaluj . Než ve widlích něco honit je to kolikrát snazší . V nouzovým režimu taky nereaguje ? Aspoň se dostat k tomu odebrat ovladač .
Ja už dá sa povedať nepotrebujem skontrolovať či idú všetky klávesy proste potrebujem rozchodiť klávesnicu a touchpad keď ide klávesnica v biose tak určite bude funkčná a je to len nejaký systémový problém.
Skúsim nainštalovať nové ovládače možno pomôže.
// Nie tieto dávaju s Windows XP Home edition
//autoeditácia príspevku (15 Feb 2010, 19:32)
Tom Dik za rady Potom napíšem ako dopadlo
//autoeditácia príspevku (15 Feb 2010, 19:54)
Nainštaloval som nový ovládač na touchpad no nič nerozchodil som ho no pre tým mi na touchpade ukazovalo taký krížik teraz to už neukazuje. No aj tak nejde
Skúsim nainštalovať nové ovládače možno pomôže.
// Nie tieto dávaju s Windows XP Home edition
//autoeditácia príspevku (15 Feb 2010, 19:32)
Tom Dik za rady Potom napíšem ako dopadlo
//autoeditácia príspevku (15 Feb 2010, 19:54)
Nainštaloval som nový ovládač na touchpad no nič nerozchodil som ho no pre tým mi na touchpade ukazovalo taký krížik teraz to už neukazuje. No aj tak nejde