cierna obrazovka pri instalacii

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
sync2
Amateur
Amateur

cierna obrazovka pri instalacii

Príspevok od používateľa sync2 »

Ahoj mam problem, pri instalaci niektorych hier my vzdy nabehne cierna obrazovka PC sa vypne a hned zapne(cize nemozem nainstalovat niektore hry) ... toto mi obcas spravi aj ked som iba vo Windovse...
mam W7 x64, PC je tyzden stary, antivirusovu ochranu nod 32, skusal som cistit s ccleanerom a tuneupom
plz viete v com moze byt chyba? :/
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: cierna obrazovka pri instalacii

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Grafické ovládače, akú máš grafickú? Máš nové ovládače? Net.Framework 3.5 nainštalovaný?
sync2
Amateur
Amateur

dakujem za odpoved
grafiku ATI HD5850, instalovalsom najnovsi ATI ctalyst... zistilsom, ze som nemal zaskrknuty netframework v "Zapnut alebo vypnut sucasti systemu Windows"(verzia 3.5.1) to mi trochu pomohlo nektore hry som KONECNE nainstaloval, ale pri nektorych zas cierna obrazovka. Aj ked som bol iba na nete pc sa vyplo, alebo tuto noc som nechal stahovat torrenty a som si isty, ze minimalne 2krat sa musel vypnut :/
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Slaby zdroj, prehrievanie...???
sync2
Amateur
Amateur

pri hrani narocnych hier mi este nikdy nepadol, iba ked som neco instaloval,kopiroval, alebo len tak som bol vo wine takze prehrievanim to asi nebude
a zdroj mam 650W

//autoeditácia príspevku (16 Feb 2010, 20:18)
myslite ze by vyriesilo problem keby som nainstaloval starsi catalyst 9.10 ?... cital som na nete ze su problemy 9.11 a vyssie (ja mam 10.1) pri instalaciach.
inak nejde mi nainstalovat dragon age- tam bud vypise eror,alebo cierna obrazovka
a mass efect 2 tam cierna obrazovka
Napísať odpoveď