Vratiť či nevratiť???
-
666salieri
Novice
Vratiť či nevratiť???
cavte potreboval by som radu.... nebudem to tu moc rozpisovat tak v skratke. Bo som tuto sobotu na zabave a jeden debil zacal do mna skakat....som mu hovoril prestan nemam naladu mal som tam asi 5 svedkov, ze to bolo tak. Tak potom frajer velky nie aby sa isiel bit normalne ale on si isiel do auta pre teleskop a tam zacal skakat ci mi ma jednu prije***... ja na to ser na to... a este volaco neviem nepamatam a v tom mi jednu je*ol po cele kamos tam mal aj boxera, ze ho da dole len dalsi jeho kamos tam mal plynovu pistol tak kaslal na to... som tiekol jak prasa som isiel na pohotovost mi to zasili a volali sme aj policajtov je to vsetko spisane a tak... no mne ide o to ci mu to debilovi mam vratit mal by som moznost mu to vratit aj anonymne....diky
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vratiť či nevratiť???
...môj názor je "oko za oko, zub za zub"...takých debilov treba mlátiť ako žito...
-
kabul
Expert
v takychto pripadoch sa nedrzim hesla "kto do teda kamenom, ty donho chlebom", ale "kto do teba kamenom, ty donho granatom"
ty donho dvoma...
akoze ano, vratit mu to, ale nechaj si to ulezat v hlave a chvilu vyckaj, nech hned vsetci nevedia ze si to bol ty...
akoze ano, vratit mu to, ale nechaj si to ulezat v hlave a chvilu vyckaj, nech hned vsetci nevedia ze si to bol ty...
a potom, aby sa človek nebál vôbec nohu vytiahnuť z domu. Jeden teleskop, druhý boxer, treti plynová pištoľ... No nádhera.
-
Grim
Darca
ale pi*****, oni to mali na obranu, henten hajzel to mal na útočenie...a keď to tu tak čítam aj ja začínam rozmýšľať o nejakom obrannom prostriedku...
kokos tak toto by som mu vratil aj s urokmi a ten teleskop by som mu vopchal do prdele
a v akom meste sa ti to stalo? aby som vedel kam nemam chodit
a v akom meste sa ti to stalo? aby som vedel kam nemam chodit
Určite mu to vrátiť! Najlepšie presne tým istým, čím on tebe spôsobil zranenie. Ver tomu, že keby si mu takým teleskopom šľahol po ruke, tak mu ju "solídne" zlomíš. A potom by si možno pre istotu poriadne porozmýšľal, či si do niekoho bude začínať. Nikdy som nikomu nič nedaroval. Som nekonfliktný. Ale ak už niekto začne, tak mu to vrátim niekedy aj niekoľko násobne. Ako tu už predo mnou niekto písal. Chvíľku si to nechaj uležať v hlave a potom, keď to bude najmenej čakať sa pred neho postav a daj mu to, čo si zaslúži.
to je velmi zvlastne ze zacal do teba len tak bezdovodne, z nicoho nic skakat..Len sa cudujem ze ked tam zacal pobehovat s tym teleskopom tak si sa nezobral a nesiel prec, ved tym sa da clovek aj zabit, to nie je sranda..Ja by som sa na Tvojom mieste snazil na to co najskor zabudnut, nasilie robi len nasilie.
gogo956 ale z akého dôvodu mal odtiaľ ísť preč? Len kvôli tomu, že tam nejaký ťažký macher došiel vyrývať a začal tam pobehovať s teleskopom? Ja by som odtiaľ určite neodišiel. Ak som niekam prišiel, tak sa chcem baviť, a nie odtiaľ pred niekym utekať. A to isté chcel určite aj 666salieri. Len mal tú smolu, že zrovna jeho si ten debilko vybral. Ako som napísal. Vráť mu to presne takou istou mincou. Len nie, že mu s tým teleskopom praskneš po hlave. Potom by si mal zbytočné problémy ak by si ho zabil.
Ja som za variantu vyser sa na neho. Keď mu to aj anonymne vrátiš, pravdepodobne si domyslí o koho ide a zachvíľu aj on narukuje s odvetou.
ach to su take moralisticke dristy pre deti... chcel by som vidiet toho, co by takto zmlateny mavol rukou a povedal si, ze kaslat na to, ved nasilie plodi nasilie.gogo956 napísal:to je velmi zvlastne ze zacal do teba len tak bezdovodne, z nicoho nic skakat..Len sa cudujem ze ked tam zacal pobehovat s tym teleskopom tak si sa nezobral a nesiel prec, ved tym sa da clovek aj zabit, to nie je sranda..Ja by som sa na Tvojom mieste snazil na to co najskor zabudnut, nasilie robi len nasilie.
k teme: cloveka nezmenis. takym ludom nepomoze ani ked ho odsudia na podmienku (co sa asi aj tak nestane), ani ked ho zmlatis. tym, ze mu to vratis, sebe zranenia nezahojis. skus si polozit otazku co sa zmeni ked mu to vratis a ake to moze mat nasledky a rozhodni sa sam. ja by som mu to vratil aj s urokmi aj ked viem, ze je to nespravne a velmi velmi nizke a pod uroven.
Ja by som to nechal tak, mozes mu este nechtiac nejako fest ublizit, a potom budes mat problemy a este to aj lutovat. Chleba mu das, ale rozum nie....
Nepis na forum a cakaj ho pred domom s kyticou.
Teraz to bude urcite Ty a 5 kamaratov v kuklach na neho zo zadu
Radsej si ho pockaj sam neanonymne a vybavte si to rucne strucne bez zbrani
Teraz to bude urcite Ty a 5 kamaratov v kuklach na neho zo zadu
Radsej si ho pockaj sam neanonymne a vybavte si to rucne strucne bez zbrani
hlavne od neho vytiahni co najviac €.ked pojdes za doktorom mozes kludne aj s dakou flasou nech ti to patricne oboduje
ked bude mat chalan platit 1500€ tak to bude prenho horsie ako keby si ho dobil to mi ver 
mulatt: presne tak, strata vyssieho mnozstva € ho urcite zaboli viac ako nejaka nakladacka 
Doktor ti moze napisat nejake zranenia, no ked sa to obvinenemu nebude pacit, tak moze poziadat znalca o preskumanie a ten lahko zisti, ze "tvoj" doktor si nieco vymyslel. Kazde zranenie je totiz obodovane a na zaklade tychto bodov sa potom vypocita vyska odskodneho. Hlavne treba urcit dlzku liecenia, ked je ta dlhsia ako (asi) 7 dni, tak sa to da klasifikovat ako trestny cin a z toho uz mozu byt pekne problemy.
K tomu ci vratit alebo nie...hovori sa, ze pomsta najlepsie chuti podavana za studena, kazdopadne on uz vie, ze ty mas motiv a nakoniec by si z toho mohol mat vacsie opletacky s policiou ako on.
Doktor ti moze napisat nejake zranenia, no ked sa to obvinenemu nebude pacit, tak moze poziadat znalca o preskumanie a ten lahko zisti, ze "tvoj" doktor si nieco vymyslel. Kazde zranenie je totiz obodovane a na zaklade tychto bodov sa potom vypocita vyska odskodneho. Hlavne treba urcit dlzku liecenia, ked je ta dlhsia ako (asi) 7 dni, tak sa to da klasifikovat ako trestny cin a z toho uz mozu byt pekne problemy.
K tomu ci vratit alebo nie...hovori sa, ze pomsta najlepsie chuti podavana za studena, kazdopadne on uz vie, ze ty mas motiv a nakoniec by si z toho mohol mat vacsie opletacky s policiou ako on.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
jezisikriste a co sa chcete oplacat az do dospelosti ci co? teraz ty jeho, potom on teba. paneboze, mas lekarsku spravu, zajdi na policiu a podaj trestne oznamenie. to mu daleko viac stiahne kakac nez nejaka modrina. alebo to sprav ako ja.
tiez som bol v podobnej situacii na sidlisku kde byvam, ze ma vsetci kkti nahanali kym ma nedohnali. mal som 7 stehov vnutri ust a mohol som ist na policiu, ale som sa s dotycnym dohodol, ze ja nejdem na policiu a ty a ostatni mi daju pokoj. a fungovalo to. uz na mna nikto nikdy nezazeral, nikto ma nenahanal. niekedy je lepsie zatat zuby, prekusnut to ze si dostal a mat potom pokoj, pripadne aj kamaratov na dalsich kktov, ktori pridu.
tiez som bol v podobnej situacii na sidlisku kde byvam, ze ma vsetci kkti nahanali kym ma nedohnali. mal som 7 stehov vnutri ust a mohol som ist na policiu, ale som sa s dotycnym dohodol, ze ja nejdem na policiu a ty a ostatni mi daju pokoj. a fungovalo to. uz na mna nikto nikdy nezazeral, nikto ma nenahanal. niekedy je lepsie zatat zuby, prekusnut to ze si dostal a mat potom pokoj, pripadne aj kamaratov na dalsich kktov, ktori pridu.
Zelovoc ma podla mna pravdu.Ked mas lekarsku spravu tak radsej zajdi na policiu ako by si si mal spinit ruky s nejakym fetakom.
Zelovoc, ale to nidky nevies aky frajer beha po svete. Pohrozis mu policiou on ta vysmeje. Aj tak to moze dopadnut. Potom treba na policiu. Mne osobne by sa nechcelo. A potom zas cakat ci ti nenalozi este raz. Myslim ze je lepsie sa vyhnut uplnemu zaciatku celeho problemu. (na zabave). Ale su ludia ktory sa potrebuju pobit za kazdu cenu. A ked si vyberu prave teba tak co ine ti ostava. Bud utecies alebo sa pobijes. Cestu si zvycajne voli kazdy sam. Potom vsak treba ratat s nasledkami. Ale rieseni tu je uz dost. Takze poskodeny si ma z coho vyberat.
-
Kamilgxk
Medium Expert
a mne je hlupo ze nosim zo sebou casnicku vyvrtku s nozikom a otvarakom.pinco napísal:a potom, aby sa človek nebál vôbec nohu vytiahnuť z domu. Jeden teleskop, druhý boxer, treti plynová pištoľ... No nádhera.
a to kde sme na divokom zapade???
srat na neho a ked by zacal znova do teba skakat tak si to nahraj alebo na toc a budes mat z neho prachy lepsi pocit ako ho strepat a nakoniec este ist za neho sediet alebo mat nejake trable