reproduktory do auta

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: reproduktory do auta

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

michaelo: mozno sa za to radio hanbi....

podla mna tato debata postrada akykolvek zmysluplny vyznam...

kup si toto, budes spokojny http://autoomega.sk/index.php?id_sek=87 ... aradenie=9

pre ostatnych: napiste, prosim, pod tento prispevok, ze ich tiez odporucate, nech je chalan vysmiaty a nech sa to tu moze uz konecne zamknut...
petko117
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa petko117 »

neviem ci ale asi to je kenwood :P az tak vela radio nerobi..rozmyslam ze repro co mam necham su kvalitne no nie dostatocne pre mna a do zadu kupim subwofer dam ho pod sklo na plato do zadu
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Rádio robí extrémne veľa! hlavne keď nemás zosik! - by si sa čudoval

Tie hertze ma totálne neočarili.

Možno v tej cene cca magnat dark power 216 (16,5 cm) - alebo ich menšiu verziu + ovály.

Ratzi máš pravdu nikam to nevedie.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

petko: mozes nam uz, prosim ta, napisat, co vlastne od nas chces? najskor chces zkvalitnit audio v aute, potom si uvedomis, ze vlastne ti staci, aby to dostatocne hucalo, hned potom prides na to, ze za svoje peniaze si nekupis komplet audio, potom to orezes iba na predne repro a nakoniec chces iba sub ???
petko117 napísal:rozmyslam ze repro co mam necham su kvalitne no nie dostatocne pre mna a do zadu kupim subwofer dam ho pod sklo na plato do zadu
vyborne, spravna volba, lock :roll:
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Michaelo105 napísal:(16,5 cm)
Do Fava ich nenapchá!
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

petko117 napísal:neviem ci ale asi to je kenwood :P az tak vela radio nerobi..rozmyslam ze repro co mam necham su kvalitne no nie dostatocne pre mna a do zadu kupim subwofer dam ho pod sklo na plato do zadu
Odtiaľ ti zmizne hneď prvú noc. Pravda, ak sa ti to plato neprepadne. A keby to aj náhodou ustálo, tak ti to bude drnčať jak príklepka.
Ratzinger:Pianko, ja som zvedavý, že ako táto telenovela dopadne :) :smt015
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Odtiaľ ti zmizne hneď prvú noc. Pravda, ak sa ti to plato neprepadne. A keby to aj náhodou ustálo, tak ti to bude drnčať jak príklepka.
no chcem potom vidiet tie fotky, ako to tam upevnil a ci vobec niecim to plato nahradi...

heh, mas pravdu, ale takychto telenoviel tu uz bolo viac, a zrovna tu s najvacsim potencialom a zaroven moju najoblubenejsiu "Nitro do auta" http://www.hojko.com/nitro-do-auta-t134271.html zamkli :( :cry:

// btw, mas stastie, ze ti toho "rantzingera" opravil :P
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

>>Menší preklep :oops: a aj ty máš jeden :P
Ono dosť môžné, že nebude stačiť vymenit samotné plato, ale aj vystužiť tie bočné plasty, na ktorých to drží. Inak mu to cele rachne dolu hneď na prvom retarderi :P (presne ako oneho času kamaratovi a to tam nemal tubu, ale len repro v plate).

//Ale radšej, nech sa mu to cele prepadne do kufra, akoby mu to mal niekto ukradnúť :|
petko117
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa petko117 »

boze vy ste dementny ludia..rozumu nikde a same silne reci..ked clovek nevie tak sa opyta nie som elektrikar ani automechanik neviem ako to bezi hladal som podporu tu..ale bola to chyba..banda debilov mozte zamknut ...koncim debatu s imbecilmi
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Mi sme sa ti snažili poradiť, ale menil si názory, ako počasie a prepáč, ale mám pocit, že ani sám nevieš čo by si chcel, resp. za 80€, high audio systém v celom aute. :?

Dementi, debili, imbecili??? Radili ti tu ludia, ktorí sa do áut rozumejú a majú za sebou nespočetne vela dobrých rád, takže to tvoje urážanie nieje na mieste!

Navyše tvoje otázky tiež neboli vždy zmysluplné.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Ale radšej, nech sa mu to cele prepadne do kufra, akoby mu to mal niekto ukradnúť :|
LOOOL :D
petko117 napísal:boze vy ste dementny ludia..rozumu nikde a same silne reci..ked clovek nevie tak sa opyta nie som elektrikar ani automechanik neviem ako to bezi hladal som podporu tu..ale bola to chyba..banda debilov mozte zamknut ...koncim debatu s imbecilmi
:D :D :D ano, este nam daj, sme povysenecke hovada, ktore musia onanovat nad hlupostou inych :roll:

a okrem toho, mal by si sa ukludnit, svoju nespokojnost mozes vyjadrit aj inak, ako inzultaciou a nizkymi urazkami...

keby si zadal svoje poziadavky rozumne a vysvetlil nam, co vlastne chces, vsetci sme ti tu ochotni poradit - ale bohuzial... plati to, co pisem vyssie spolu s friksom a clean_up-om... a za svojimi prispevkami a prispevkami kolegov si stojim...
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Tak táto vyčerpávajúca petkova odpoveď mi stačila. :smt098

to Clean_Up: Síce chalan povedal,že je šikovný, tak som napísal 216 model - čo je 16,5 cm a hneď za tým prípadne ich menšiu verziu - 213, ....
satan77
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa satan77 »

GROUND ZERO - 3 pásmové reproduktory od tejto značky potešia aj tých najnáročnejších poslucháčov :wink:
Mám vo svojom aute jedny staršie a netreba ku nim ani subwoofer. Klasika - 4 repráky a keď zapnem na rádiu BASS, aj keď ja to nemusím, tak sa trasie aj prístojace auto... A kvalita zvuku celkovo moc good.
Napísať odpoveď