Snajper2 napísal:ako sa používa ten stopovací projektil?
Predpokladám, že používaš ten druhý raketomet.
Potom stačí vystreliť projektil na napr. tank a raketometom musíš mieriť na ten červený ciel a ked sa ti pri nom zobrazí vzdialenosť, tak je ciel zameraní, ale aj tak musíš strielať približne na tank, aby si v zamieriavači mal stále udanú vzdialenosť cielu.
dakedy to vyhadzuje dakedy nie ... teda mna nikdy, ale kamaratovi to tak robi ... neviem ci sa to da nejako ovplyvnit (jedine ak by to bola nejaka vec s tvojim PC .. ATI grafika alebo nieco take )
gwixt napísal:dakedy to vyhadzuje dakedy nie ... teda mna nikdy, ale kamaratovi to tak robi ... neviem ci sa to da nejako ovplyvnit (jedine ak by to bola nejaka vec s tvojim PC .. ATI grafika alebo nieco take )
Grafiku mam MSI N250GTS TWIN FROZR 1G OC (DDRIII 1G,2DVI,OC) takze tou to asi nebude, win som menil koli tejto hre uz 2x, router som presteloval uz z kazdej strany, takze neviem cim to moze byt
Sick napísal:funguje vam beta verzia v pohode?? nevyhadzuje vas z hry po cca 5 minutach? sakra ja uz neviem co a ako postelovat aby mi to islo, pls help.
Možno hra vyhadzuje hráčov, ktorý majú nízky počet FPS, fakt neviem, ja mám odohrané cez 30h. a hra mi ani raz nepadla.
aj ja som prekvapeny ze mi to ide celkom plynule cakal som sekanicu jak svet a to hram na medium nastaveniach v rozliseni len 1152*768 85hz kvoli mojmu crt monitoru zostavu mam phenom x4 9550 2gb ram ati 4670 a win 7 32bit