Problem s mysou (od PC)
Problem s mysou (od PC)
Od dnesneho dna mam problem s mysou od PC. Ked idem niekde kliknut, vacsinou to reaguje tak, ako keby som klikol 2 krat. Najprv so sa to snazil nevnimat, pretoze sa mi s tym nechcelo babrat, ale neskor mi to zacalo liezt na nervy. Hlavne ked som si isiel pozriet "vtipne + zaujimave videa" a klikol som na sipku spustit, video sa spustilo a poniekolkych milisekundach sa pozastavilo (pauzlo sa)...alebo Opera! Ked zavriem kartu, otvory sa nova prazdna (dvojklikom v tej casti sa otvara nova karta).
-najprv som skusil restartovat PC
-potom som pozrel nastavenia mysi
-dal som obnovenie systemu na pondelok 8. a nic...
Co mam robit? Chcem pocut nieco ine ako ze si mam kupit novu mys...
-najprv som skusil restartovat PC
-potom som pozrel nastavenia mysi
-dal som obnovenie systemu na pondelok 8. a nic...
Co mam robit? Chcem pocut nieco ine ako ze si mam kupit novu mys...
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem s mysou (od PC)
Ja mam uplne rovnaky problem asi mesiac
.Skusal som vsetko, uplne vsetky mozne kombinacie nastaveni mysi,reinstal windovsu, zapojenie mysi do ineho PC.To bude hardwarova chyba.Rozmyslam , ze ju rozoberiem, mozno tam bude niake mensie poskodenie ale pochybujem.Uz ma svoje odklikane
. Ak by sa mi podaril ju spojazdnit dam vediet.
aj mna napadlo ju rozobrat a vymenit tlacidlo z inej mysi, lebo aj ked chcem oznacit nejaky text mysou a drzim lave tlacidlo, sprava sa, ako keby som ho pustil a oznacuje od inej casti textu...
-
Grim
Darca
...už bude asi vyklikaná...ja mám tiež takú ale podarilo sa mi ju opraviť. Rozobral som ju a na tlačidlo, ktoré som mal vyklikané som z tej strany, ktorá zatláča ten malinký spínač, napepil jednu vrstvu izolačnej pásky, len taký kúsok, jednoducho ide o to dať medzi tie styčné plochy ešte niečo tenké a tým sa zmenší tá nedotýkavosť tých dvoch plôšok. A keď sa klikne, spínač sa zatlačí nižšie, čím dôjde k jednoznačnému spojeniu. Ja s mojou myškou Dicota Chameleon už takto fungujem viac ako pol roka.
-
peterxxx
Star
Tak som ju rozobral, problem bol v odlomenej casti toho kde sa klika (snad je to zrozumitelne neviem ako inak to nazvat ).Proste pod tlacitkom kde ssa klika je taky vystupok ktory tlaci na spinac a ten bol ulomeny.Tak som tam pripajkoval spendlik a uz funguje
huraaaaa huraaaaaaa
-
Hotwire
Addict
ja mam podobny problem, prave mysitko sa obcas sprava akoby so m ho pustil a znova stlacil....asi tam bude nejaky prach preto sa vas pytam, da sa MX518 rozobrat bez toho aby sa poskodila?
Mne to vzali ako reklamacku po 18tich mesiacoch. No co no.. som kliker 
http://www.hojko.com/porucha-mojej-mysi-t93435.html
http://www.hojko.com/porucha-mojej-mysi-t93435.html
-
DeJF
Addict
Mne zase robí že keď na myške kliknem aby som sa vratil o jednu stránku naspať tak ma vráti až o dve stránky 
-
webmasterr
Medium Professional
jj tie dvojkliky robila aj moja razer deathadderka po asi polroku...ale potom ju to nejak samo odseba preslo
....a teraz mi zacalo blbnut kolecko na A4tech ma asi 3 mesiace a ked rollujem koleckom tak webstranka napr... skace hore-dole... ale nejak sa nevieim dotrepat na reklamaciu... 
to iste mi robil krait..ale uz som to nezvladal a hodil som ju o zem, od vtedy ide ako ma ;]
to je vyklikanost mysi , je to hlavne na neakvalitnych lacnych mysiach, ale moze sa to stat aj na drahsich razerkach/roccatkach. bud budete mat stastie a vam to vezmu na reklamaciu (nas obchod to nebral kedze to bolo mechanicke poskodenie) alebo si kupite novu mysku 
skus ten pocitatc prehodit na ten den ked sa ti to nestalo chapes ako to mam namysli? 
je uplne jedno ci je to mys za 10 eur, alebo za 80 eur. Uz som na podobnu zavadu reklamoval MX1000, MX Revolution, SS IKARI Laser 2x. Pri poslednej reklamacii mi tipek rovno povedal, ze to uz ani neriesi a rovno meni za nove kusy, je jedno ci je to logitech, razer, genius... Ak to mas v zaruke, ani by som to opravovat neskusal a rovno to supnem na vymenu. Ak to v zaruke nemas a peniaze na novu mysku sa ti nechce calovat, tak je rozobratie jednym z rieseni - horsie uz to nebude.