Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
Re: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
kto spieva mp3 z tohoto videa? : http://pokec.azet.sk/hipirishop/videoal ... 1619580d25 ... suurne
alinko: to je najeký remix s viacerých pesničiek, viem že prvá je Usher - Yeah
dalej som to nepočuval
dalej som to nepočuval
prosím ako sa volá song z tej novej reklamy na coca colu ... ďakujem =))
//edit : už netreba nešiel som to na nete .. pre ostatných čo by chcel vedieť tak je to toto : K'naan - Wavin Flag -
//edit : už netreba nešiel som to na nete .. pre ostatných čo by chcel vedieť tak je to toto : K'naan - Wavin Flag -
Hladma pesnicku co spieva Tomas Uhorcik vo filme Janosik ked pili tie mreze vo vazeni.
-
fbiagentka
Amateur
ČAWTE POTREBUJEM POMOC !!! VIDELA SOM JEDEN DUET V TELKE CHER (spievala believe ) s jednym spevakom. bolo to tak zmixovane. ako sa volala ta piesen a ako ten spevak. PLS POMOC PLS POMOC PLS POMOC
nemyslis toto ? toto je ale od Haberu :2neo napísal:Hladma pesnicku co spieva Tomas Uhorcik vo filme Janosik ked pili tie mreze vo vazeni.
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim. Ja sice nehladam nazov pesnicky, no tato tema mi prisla celkom vhodna na to, co potrebujem a nemyslim si, ze sa mi oplati zakladat samostatna tema.
Problem je asi taky.
Tuto piesen sa mi uz dost dlho nedari zohnat ako mp3. Mam doma takmer celu jeho diskografiu (samozrejme nevylucujem, ze mi daco chyba), no podarilo sa mi vo formate mp3 najst iba recitovanu formu piesne.
Tak ma napadlo, ci niekto nahodou tuto pesnicku vo formate mp3 nema, pripadne neda sa mp3 nejako spravit z toho linku na youtube?
Vopred dakujem za akukolvek ochotu pomoct.
/// Dakujem velmi pekne obom, ktori ste mi pomohli. Cenim si to.
Problem je asi taky.
Tuto piesen sa mi uz dost dlho nedari zohnat ako mp3. Mam doma takmer celu jeho diskografiu (samozrejme nevylucujem, ze mi daco chyba), no podarilo sa mi vo formate mp3 najst iba recitovanu formu piesne.
Tak ma napadlo, ci niekto nahodou tuto pesnicku vo formate mp3 nema, pripadne neda sa mp3 nejako spravit z toho linku na youtube?
Vopred dakujem za akukolvek ochotu pomoct.
/// Dakujem velmi pekne obom, ktori ste mi pomohli. Cenim si to.
nech sa páči vigor: http://beemp3.com/download.php?file=243 ... isses+Deep
samozrejme že sa dá aj z youtube
samozrejme že sa dá aj z youtube
cafte, potereboval by som pomoct z pesnickou je to taka pomalsia love song nepoznam nic ine iba par slov myslim ze z refrenu: Holding my hand.....anything, anything...
diki za pomoc
diki za pomoc
Nie to nie je ona. Spieva sa tam: Nevešajte ma na duby, tam by ma...(neviem čo). A potom sa spieva: Ta heš ta heš vtáčatá, už je hlavenka načatá. A ešte dačo.kendzy napísal: nemyslis toto ? toto je ale od Haberu :
nazdar, hladam hudbu kde sa spieva nieco ze "up up pay pady up to the pay pady a a tu a..." hadam sa mi to podarilo vystihnut, dikes
Ahoj,neviete niekto názov tejto peknej BLUES-ovej pesničky...nikde ju nedokážem nájsť
prosim pomôžte...dakujem
Kód: Vybrať všetko
http://www.edisk.sk/stahni/95857/song_6.wma_3.6MB.htmlRe: Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV PESNIČKY
hladam nazov tej pesnicky co teraz chodi v reklame na coca colu co stopnu ten kamion dvaja cernosky policajti zavru sa dnu a tam sa spusti hudba taka pohodova 
Je to K'naan, myslim ze je to hymna MS 2010, najdes to rychlo
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
K'naan - Wavin Flag
Inak je to na predošlej strane v poslednom príspevku..
Inak je to na predošlej strane v poslednom príspevku..
ty 2neo : noo našiel som to v google volá sa to : Červený kantár biely kôň
Diky:-D Je to v podstate ono ale v tom filme je trosku iny text. Asi si musim pockat na OST.alinko258 napísal:ty 2neo : noo našiel som to v google volá sa to : Červený kantár biely kôň
jak sa vola pls pesnicka z tejto reklamy ?
-
Iron-Eddie
Light Professional
Je to Gigi D'Agostino - Bla Bla Bla? Lebo podľa "textu" usudzujem, že tomu nie je príliš rozumieť a je to samplované, a toto mi ako prvé napadlo.beyma napísal:nazdar, hladam hudbu kde sa spieva nieco ze "up up pay pady up to the pay pady a a tu a..." hadam sa mi to podarilo vystihnut, dikes