Dát. káble k mobilom
Nokia 2krát (100% stav, btw. viem že pasujú na N6300,dalej na aké tipy pasujú neviem) ----> 6-8€
Bluetooth slúchadlá(headset) SE
SE 2krát (100% stav,ani raz neboli použité) ----> 7-9€
Webcamera HAMA
Výborna webka,vstavaný mic,cd s driver a hrami(presný tip zistím) ----> 10-15€
Volant Genius Speed Wheel 3
Výborný volant s pedálmi,cd s driver,krabica(pothaná)stav 100%,dôvod predaja:Sestru to prestalo baviť a ja nehrám autové hry... ----> 13-15€
mb - msi 848p neo2-V ----> 20€
cpu - intel celeron D 346 3,06 ghz + chladič ----> 15€
vga - asus ah3450 hdmi 512mb agp(kupovaná 11.09.2009) ----> 30-35€
ram - 1gb kingston KVR400x64c3a ----> 15€
+ 512mb značku neviem ----> 8€
ako celok pri okamžitom odbere dám za 80-85€
Viem si predstaviť aj výmenu za neakú dobrú mb,cpu alebo gk (možný môj doplatok)
Všetko je plne funkčné,záruke je už len na gk,je dokupovaná k pc,čiže je k nej krabica,manuál a driveri...a bloček a záručný list...
predám aj po komponentoch ale musím mať odber na všetko a mb ide rovno z cpu (nechce sa mi to rozoberať... )
Uprednostnujem osobný odber,bud si preto dôjdeš sám,alebo sa stretneme v Košiciach,no pri dobrej ponuke to aj zašlem+poštovné platí kupujúci...
Vyhradzujem si právo nepredať pri zlej ponuke,predávam aj inde.Pri prípadnom záujme dodám aj fotto...
P,V: pár vecí a pc
Re: P,V: pár vecí a pc
pokial viem na tu zostavu sme sa dohodli (na inom fore) asi pred tyzdnom a stale cakam kedy mi ju posles, namiesto toho ju tu znova vystavis, ako to mam chapat ?
Re: P,V: pár vecí a pc
marekm napísal:pokial viem na tu zostavu sme sa dohodli (na inom fore) asi pred tyzdnom a stale cakam kedy mi ju posles, namiesto toho ju tu znova vystavis, ako to mam chapat ?
len som dal temu aj tu,dohodli sme sa,že ked pojde na predaj tak obnovím forum a ty sa ozveš...