Žena, ktorá sa vám najviac páči
Re: NAJKRAJSIA ZENA SVETA
U mňa vyhráva Emma Watson 
- Prílohy
-
- emma-watson-2.jpg (19.8 KiB) 1562 zobrazení
-
last_knight
Light Professional
no to bude tym ze podobna tema je aj v kategorii laska, vztahy, priatelstvo (alebo bola) kde som ju urcite spomenullollo napísal:hm pozeram ze sem nikto nedal Catherine Bellco ma dost prekvapilo (pozeral som 6 stran a nenasiel)
okruhlych 800
Ddlhsi cas sa mi velmi paci
Amanda Crew. (napr. Sex Drive) a prednedavnom ma dostala Tristan Kingsley.
-
Royalflush
Guru wannabe
Katy Perry (hlavne uplne hot v klipe Starstrukk od 2:26 po 3:00.
Hayley Williams, Rihanna, Keeley Hazell - tieto su u mna asi naj. 
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Royal - Ty z tej Perry umreš raz
:D
K téme
Angelina Joley , Keeley Hazell [Ešte že máme ten xbox
:D] , Amanda Crew [Dobre že kolegu ju spomenul,v tom filme Sex Drive bola neskutočna
] , Jessica Alba a vela dalších na ktoré si nespomeniem 
K téme
Angelina Joley , Keeley Hazell [Ešte že máme ten xbox
No ja Rihannu moc nemusím - minimálne na tej fotke nie...
Najnovší "objav":
Najnovší "objav":
-
Hotwire
Addict
nuz ziasdku z tych co ste tu dali nemozem oznacit za skaredu...ale zeby "najkrajsia zena sveta?" :SSS bud je to tym alkoholom co som vypil....alebo proste by som ich za najkrajsie v zivote neoznacil...nevravim len posledne prispevky ale celkovo celu temu...proste si uvedomte...nie kazda zenska co sa vam paci..a.le prostem usi to byt taka ze....AAAAAAAH TAK TA JE SNAD NAJKRAJSIA NA SVETE!!!!! chapete? vy tu davate hocijake co sa vam zapacia....to je OK ale neni to spravne podla mna... najkrajsia hzenba sveta podla mna aj tak neexistuje, lewbo to by sa musela pacit uplne kazdewnmu a taka asi snad neni...ale nabiuduce ked sa budete rozhodovat tak sksute prosim vas trocha porozmyslat...a az potom hodit sem nejaku co NAOZAJ UPLNE stoji za to aby ziskala tritul najkrajsia na svete...toto moj nazor, bru noc 
-
lekoklatik
VIP
schyzo. V pohode si tému premenuj "vaša najkrajšia žena sveta", "najsympatickejšia ludra na svete" a ja neviem ako ešte.
Suhlasim.SchYzo napísal:nuz ziasdku z tych co ste tu dali nemozem oznacit za skaredu...ale zeby "najkrajsia zena sveta?" :SSS bud je to tym alkoholom co som vypil....alebo proste by som ich za najkrajsie v zivote neoznacil...nevravim len posledne prispevky ale celkovo celu temu...proste si uvedomte...nie kazda zenska co sa vam paci..a.le prostem usi to byt taka ze....AAAAAAAH TAK TA JE SNAD NAJKRAJSIA NA SVETE!!!!! chapete? vy tu davate hocijake co sa vam zapacia....to je OK ale neni to spravne podla mna... najkrajsia hzenba sveta podla mna aj tak neexistuje, lewbo to by sa musela pacit uplne kazdewnmu a taka asi snad neni...ale nabiuduce ked sa budete rozhodovat tak sksute prosim vas trocha porozmyslat...a az potom hodit sem nejaku co NAOZAJ UPLNE stoji za to aby ziskala tritul najkrajsia na svete...toto moj nazor, bru noc
Každý považuje za krásnu ženu iný typ. Priznávam, že ani mne sa úplne všetky nepáčia, ale zato aspoň 80% sa mi páči. Nechápem, čo si chcel v podstate svojím príspevkom napísať. Že sa Ti nepáčia všetky, a preto je to zlá téma?
-
Hotwire
Addict
nie ze sa mi nepacia...ale ze vacsinej z nich by som titul "najkrajsia" nedal....ale no ok nechajme to..
u mna osobne to je napr tak, ze tie zeny co som sem dal ma v danom momente uplne ohurili a v tej chvili by som im ten titul udelil... pripadne ze dlhodobejsie patria k tym co sa mi velmi velmi pacia - preto som ich sem hodil... najkrajsiu zenu na svete ohodnotit nemozem - nevidel som ich totiz vsetky, takze nemozem sudit... ale to co sem davam, sa ku tej uplne najkrajsej limitne blizia(podla mojich kriterii)
Tato je celkom slusna (meno bohuzial neviem), len sa mi nepaci jak demetne ma vykryvenu tu hlavu v tom poslednom obrazku 
-
lekoklatik
VIP
kali každá jedna je nejak dementne vykrútená...
-
peterxxx
Star
Dost skarede umele prsia ma .
umele ano... skarede rozhodne nie 
-
peterxxx
Star
Mne sa velmi nepacia.Umele prsia mi pridu priam skarede, radsej mam i ked mensie ale prirodne a pekne tvarovane.