NOKIA 5800 Expres music
-
2janci2
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: NOKIA 5800 Expres music
no ja ju mam uz skoro 2 mesiace a som spokojny, akurat ten fotak by mohol byt lepsi ale inac je fajn...
//jj,na hudbu je perfektny,net tiez v pohode a mne sa paci aj kalendar - na uvodnej obrazovke mi vzdy ukaze, co mam naplanovane
//jj,na hudbu je perfektny,net tiez v pohode a mne sa paci aj kalendar - na uvodnej obrazovke mi vzdy ukaze, co mam naplanovane
Podla toho na co budes ten mobil vyuzivat. Na hudbu, net je dobry na fotenie nic moc. Ved si precitaj recenziu
EDIT: Este pridavam dve recenzie
plus/minus
Megarecenzia
EDIT: Este pridavam dve recenzie
plus/minus
Megarecenzia
tu máš o tom celú tému.
A ako písal Sapo. Napíš na čo to cheš využívať.
A ako písal Sapo. Napíš na čo to cheš využívať.
Zhrniem to. Všetko z vl. skúseností 
Hudba: 10/10
Displej - kvalita obrazu: 10/10
Displej - dotyk: 5/10
Rýchlosť: 5/10
Rozmery: 7/10 (síce hrubší ale do ruky akurát)
Konektivita: 10/10
Celkovo 8/10, je to dobrý telefón, je dobrý na prispôsobenie, treba sa s tým vyhrať, no treba aj napísať na čo ho budeš používať.
Hudba: 10/10
Displej - kvalita obrazu: 10/10
Displej - dotyk: 5/10
Rýchlosť: 5/10
Rozmery: 7/10 (síce hrubší ale do ruky akurát)
Konektivita: 10/10
Celkovo 8/10, je to dobrý telefón, je dobrý na prispôsobenie, treba sa s tým vyhrať, no treba aj napísať na čo ho budeš používať.
kvalita zvuku z reprakov sa mi vobec nepaci.
kvalita obrazu na displeji je fakt celkom dobra, ale na dotyk reaguje velmi zle
rychlost strasna
rozmery su celkom v pohode, suhlasim s tym ze sadne do ruky
konektivita je taktiez na vysokej urovni
oosbne by som mu dal maximalne 6/10
kvalita obrazu na displeji je fakt celkom dobra, ale na dotyk reaguje velmi zle
rychlost strasna
rozmery su celkom v pohode, suhlasim s tym ze sadne do ruky
konektivita je taktiez na vysokej urovni
oosbne by som mu dal maximalne 6/10
@Filipito: súhlasím, ale kvalita a hlasitosť zvuku z reprákov je oproti iným Nokiám na vysokej úrovni, ...podla môjho názoru. 
-
Space5800
Medium Professional
Filipito: No ja túto nokiu mám a nemám pocit že by zle reagovala na dotyk... s rýchlosťou tiež nemám problém 
Možno som len menej náročný, ale s tou reakciou na dotyk je to myslim dobré - FW 40.0.005
Foťak to ma biedny, bez blesku ako tak ale odfotiť peknú fotku večer s "bleskom" sa mi ešte nepodarilo
Možno som len menej náročný, ale s tou reakciou na dotyk je to myslim dobré - FW 40.0.005
Foťak to ma biedny, bez blesku ako tak ale odfotiť peknú fotku večer s "bleskom" sa mi ešte nepodarilo
no tak ja mam ipod touch a navykol som si uz na taku uroven dotyku a rychlosti 
-
Space5800
Medium Professional
Tak to verim, mal som v rukach, ale aj tak to nie je s touto nokiou také zlé ako to vyznelo z tvojho prispevku
... Myslim že som niekde čítal že ipod ma kusok inač riešený displej preto reaguje lepšie 
ipody a iphony maju inak rieseny os tak hlavne preto reaguju tak svizne 
Hlavne to je táým že iPhony majú kapacitné displeje, a lepšie procesory ako táto Nokia. OS je jednoduhší, tak aj preto. fw40 do tejto Nokie ale priniesol vela dobrých zmien, ako kinetické skrollovanie, a celkopvá rýchlosť. 
Uz som tuto nokiu objednal, stredu by mi mala prist. Nad iphonom som ani nerozmyslal lebo tento mobil sa mi nepaci je velky čudak 
tak iphone je 100% lepsi ako henta nokia to ti potvrdi kazdy 
Iphone nie je az taky drahy mohol som si ho kupit. Iphone ma uz skoro kazdy dedko no mne sa ten mobil osobne nepaci, no vy ho vsetci branite lebo ho mate doma.
-
Space5800
Medium Professional
Filipito: tak s tými 100% by som uberal
Vidim že si veľký fanda apple ale táto nokia vážne nie je zlá 
Vsak jak mu to hovorim cely cas. Zalubil sa do znacky apple 
Dalo by sa polemizovať či je iPhone lepší ako 5800. Rýhlosť? OK, je... Dotyk.? OK, je... no zase, hudba? Kdeže, ... Konektivita? Ani za nič, ...
Takže tieto dva telefóny sú asi tak na rovnakej úrovni, akurát niekomu sadne viac hudba, inému hry, a tu vznikajú hádky.
Takže tieto dva telefóny sú asi tak na rovnakej úrovni, akurát niekomu sadne viac hudba, inému hry, a tu vznikajú hádky.
-
2janci2
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
veru, podla mna je tato nokia lepsia ako iphone, a ze je pomala a zle reaguje na dotyk to by som vobec nepovedal...reaguje svizne a to mi povedal aj kamos co ma HTC (neviem presne ktory typ,ale tiez dotykovy)
Lepšia ako iPhone?
Nokia má väčie rozlíšenie displeja, výdrž batérie.. V čom je ešte lepšia ako iPhone? A berme to tak, že hudbu počúvam cez sluchadlá (samozrejme kvalitné, nie tie "jablkové") a nie ako nejaký puberťák cez repráčiky ked idem po ulici..