V čom by som mohol klasické avi alebo ešte lepšie mkv skonvertovať bez straty/ s čo najmenšou stratou na ts formát? Skúšal som už dosť programov ale buď nešiel obraz, alebo bol posunutý hore a podobné kraviny. Tak prikladám aj info z jedného nahraného filmu na set-top boxe.
no to neviem ja na konvertovanie požívam Xilisoft Video Converter Ultimate vyskúšaj a uvidíš
ale nejak strata tam bude asi vždy ,záleží kolko nastavíš bitrate
a prehrá ti to AVI s H.264 kodekom?ak hej tak to potom môžeš dať do toho HD formátu
ale ved ked nastavíš také isté bitrate ako je vo vstupnom formáte tak nemože biť extra veľký rozdiel s vístupnym formátom.
No ono to celkom este zalezi nie len od Bitrate ale aj od kvality konvertovania. Par krat som konvertoval film z DVD na DivX Prvy krat mi konverovanie trvalo tak cca 2hodky ale kvalita bola hrozna Druhy krat som to skusil s vyssou kvalitou ale rovnakym bitratom trvalo to sice okolo 6-8 hodin ale kvalita bola neporovnatelna + zalezi na pouzitom programe a kodeku.
a ešte zaleží koľko dá prechodov pri konvertovaní súborov väčšinou stačí jeden ale ak chce človek kvalitu tak určite 2 ale to už trvá dlkšie ale kvalita je určite lepšia ako pri jedom prechode
a aj od použitého kodeku
no ja už neviem mne všetko ide bez problémov ale je pravda že ja nekonvertujem HD formáty.
možnože je niekde inde chyba nie v tých programoch ked ti to robí pri každom či si vyskúšal .