Je koniec-ako znova zacat?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
peterxxx
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Je koniec-ako znova zacat?

Príspevok od používateľa peterxxx »

Tak s priatelkou sme sa skoro po roku rozisli.Dost to boli, a potrebujem zacat na novo,aby som zabudol.Ale ako ??Co pomoze sa s tym vyrovnat?? Niake aktivity??Alebo co ??Prosim o radu , som dost na dne.
rado2208
Amateur
Amateur

Re: Je koniec-ako znova zacat?

Príspevok od používateľa rado2208 »

mne pomohol len čas
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

peterxxx napísal:Tak s priatelkou sme sa skoro po roku rozisli.Dost to boli, a potrebujem zacat na novo,aby som zabudol.Ale ako ??Co pomoze sa s tym vyrovnat?? Niake aktivity??Alebo co ??Prosim o radu , som dost na dne.
Tak nebudeme si klamať, rok je doba. Spočiatku to je určite ťažké, ja som mal vzťah 4 mesiace a potom to skončilo. Od začiatku to bolo zlé, naozaj ťažké, ale začal som napr. behávať, trochu posilňovať, nebudem klamať, pár krát som sa sťal jak delo s kamošmi. Tiež som si našiel rôzne hry na PC, ktoré mi zožrali kopec času, hoci sa dal využiť aj efektívnejšie, ale je to dobrý požierač času. Hlavne ti odporúčam sa nenudiť, lebo to je to najhoršie, čo ti privolá spomienky. Behaj von s kamošmi, snaž sa byť čo najviac oblkopený ľuďmi, ktorí ťa budú rozptylovať. Taktiež je super, keby si si našiel druhú kočku, ale neviem, ako si na tom po tejto stránke. Každopádne držím palce, možno sa ti to spočiatku nebude zdať, ale prejde to, ver mi, prejde...
Držím palce :roll:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

peterxxx napísal:Niake aktivity??

skusit sa naucit slovencinu.... :slap:

a teraz vazne - bolo tu X takych tem a eldzi ti to vpodstate zhrnul pekne... mne osobne pomohlo byt medzi kamosmi a na jednom feste si uvedomit ze ona nebola vsetko... a uz to bolo...
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

peterxxx

mozno by pomohlo si uvedomit ze Tvoja Ex mala chyby rovnako ako kazdy clovek, a na svete je vela dalsich zien ktore sa jej urcite vyrovnaju.
Skus viacej sportovat, citat, nieco studovat, "ozieracky" neodporucam..
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Pit nepijem, takze to v plane nemam.Skusim nejaky(tak Maki ?? ) sport, pojdem si asi zalyzovat...Po novej priatelke teraz urcite netuzim, stacilo mi na nejaku dobu.Pocitacove hry moc neprichadzaju do uvahy kvoli mojmu slabemu notebooku.Dakujem za rady, skusim zapojit z kazdeho nieco.
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

no :) ale podľa mňa najlepšie je keď ideš niekde s kamarátmi. či už do baru sadnúť alebo len tak dohlupa kdesi zahaluziť. Mne sa tiež nedávno skončil 1,5 ročný vzťah a ja som to rozchodil takto :):) ...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

tiez som dopadol podobne s vysnivanou zenskou.
zo zaciatku je to strasne na icu, ale casom to prejde. najlepsie je si uvedomit, ze aj ked si bol stastny, tak to znamena len to, ze pri inej budes tiez rovnako stastny a bude ti hej. aj ked nie hned. ja kazdy rozchod riesim tak, ze vyhadzem vsetky osobne veci (fotky a ine pi*ov***) co mi ju pripominaju, vymazem vsetky kontakty -> fcbk napr., idem sa ozrat, x-krat, zacnem sportovat a riesit volny cas nanovo. najhorsie to je po veceroch, ked som bol zvyknuty byt s nou a teraz niet co robit. a po par tyzdnoch ti uz bude celkom fajn. zries si mozno daku inu nezavaznu babu. hlavne neklesaj na duchu. drzim palce. nakoniec z toho vyjdes posilneny a dalsi rozchod budes brat jednoduchsie. najhorsi je ten prvy. potom uz vies co mas robit ;)
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Presne ako hovoris.Najhorsie je to po veceroch, vtedy sa vracaju spomienky...Vsetky veci som uz asi vyhadzal, celkom fajn hromadka z toho bola.Prva laska je asi najhorsia,teda koniec.Ale ideme dalej.Dakujem za podporu
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Ak ste sa rotišli v dobrom tak ostante kamarátmi... menej to bolí. Osobne nenávidím keď stretnem bývalú lásku a ani ju pozdraviť nemôžem.
Život ide ďalej ,nestrácaj chuť na svete je veľa dievčat. :)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

cuteSTYLE69 napísal:Ak ste sa rotišli v dobrom tak ostante kamarátmi... menej to bolí. Osobne nenávidím keď stretnem bývalú lásku a ani ju pozdraviť nemôžem.
Život ide ďalej ,nestrácaj chuť na svete je veľa dievčat. :)
No ja presný opak.
Keď ju stretnem, som rád že nemusím ani slovo povedať :)
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Neviem ci je to pozitivne.Ostali sme kamarati, to je pekne, ale nici ma ked vidim ako rychlo sa z toho ona spamatala a ako sa mota okolo ostatnych chalanov.To je na tom velmi tazke...
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Prečo? To sa nezastaviš ani na kus reči ani sa nestretavate ? :O

//autoeditácia príspevku (18 Feb 2010, 19:40)
peterxxx napísal:Neviem ci je to pozitivne.Ostali sme kamarati, to je pekne, ale nici ma ked vidim ako rychlo sa z toho ona spamatala a ako sa mota okolo ostatnych chalanov.To je na tom velmi tazke...
Je to veľké :plus: .
Vieš možno nechce ostať sama alebo má ešte málo rokov (žiaľ neuviedol si koľko máte rokov) aby vedela presne s kým prežiť ozajstný vzťah. Viem je to taky zvláštny pocit keď ju vidíš s iným .
Ja keď vidím bývalú lásku tak sa vo mne vyvolá žiarlivosť ale som rád že není sama a je šťastná.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Len 16, ale bol to moj prvy vztah a stale k nej citim vela,preto je to take tazke a ked viem ako sa ja hrozne citim tak mi az zle pride ked ona sa s tym vyrovanala tak lahko...Akoby nas vztah pre nu nic neznamenal, akoby ma hned vymenila, nahradila nezalezalo jej na mne.To je na tom to tazke, vediet ze ta ma na haku niekto ku komu citis nieco tak silne.
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

No vidíš :). Nechcem byť zlý ale tak možno váš vzťah z jej strany nič neznamenal. Veľa dievčat v začínajúcej puberte chce strašne chalana (vidí to vo svojom okolí,ich kamaŕatky starší súrodenci, filmy ...) a keď príde na lámanie chleba tak skutek utek. Neviem prečo sa hovorí ,že dievčatá dospievajú skôr. Osobne ma rozčuluje keď vidím diečatá s profilmy plnými anglických básničiek ktorým aj tak nerozumejú, srdiečok a kadejakých pičičandách. Viem je to blbý pocit keď ťa niekto opustí po relatívne dlhom čase (rok) ale tak máš celý život pred sebou tak wtf ? Ber to tak ,že na svete je oveľa viac horších vecí tak sa nadýchni a smelo pokračuj ďalej...
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Prave ona taka nebola, preto som to necakal.Ale je to za mnou , ako hovoris.Go on.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

No nechcem byť zlý alebo čo ja viem čo, ale tiež mám ten pocit, že to nebrala až tak moc vážne. Možno len skúšala aké to bude. Možno zistila, že sa jej vzťah nepáči tak to ukončila. Možno aj kvôli tomu sa z toho rozchodu tak rýchlo dostala. Ja ti to samozrejme nedokážem povedať so 100% určitosťou. Nakoľko nepoznám ani jedného z Vás a neviem akí vzťah medzi Vami bol. Ale tak ako písali ostatný. Treba všetok voľný čas venovať sebe. Najlepšie športovať ako sa len dá, a taktiež sa venovať aj kamarátom. Najlepšie ísť večer s kamarátmi von. Ja som tak zabudol na svoju bývalú. Trvalo mi to asi cca 2 mesiace. Ale teraz sa už na tom iba smejem. Bolo to asi 5 rokov dozadu.
Rachman
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Rachman »

peterxxx napísal:Tak s priatelkou sme sa skoro po roku rozisli.Dost to boli, a potrebujem zacat na novo,aby som zabudol.Ale ako ??Co pomoze sa s tym vyrovnat?? Niake aktivity??Alebo co ??Prosim o radu , som dost na dne.

No sice ja som rok s babou nechodil. Ale ja ked som sa s babou rozisiel po 6mesiacoch, mal som rovnaky problem. Pomohli mi určite kamarati, teda rozne akcie a aj jedna kamarátka. Proste priatelia aktivity netreba byť doma zavretý a časom to nejaka nova znamosť vylieči či už v podobe Novej baby alebo LEN :P kamaratky s ktorou mozes chodit v pohode von na prechadzky a tak. Mne toto pomohlo okamžite.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Noobs DJ, ja viem, nic si nenahovaram.Viem presne ako to bolo, a aj viem , ze som jej prestal vyhovovat cca po desiatich mesiacoch.Potom t islo dole vodou a s tym asi aj jej vztah ku mne.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Podla toho co pises, ze ju to tak rychlo preslo si myslim, ze ta nelubila tak ako si lubil ty ju. A neslo by ani tak o porovnavanie ty a ona, ale o to, ze ta mozno ani nelubila. Mohlo to tak sice vyzerat, ale laska to byt nemusela. Alebo proste nevedela/nevie co to laska je. V takom veku by som to zhruba odhadoval tak.
A ako to myslis, ze si jej prestal vyhovovat?
Napísať odpoveď