Zdravim! Obzeram sa po novom aute tak sa chcem poradit nech nevyberem nejaku blbost Budem ho pouzivat prevazne na jazdu v meste ale tak 2x do mesiaca planujem dlhsiu cestu okolo 600km. Co sa spotreby tyka potrebujem sa v meste zmestit do 9l, rocne najazdim okolo 15tis km. Do kufra potrebujem dat obcas 2 lyzi a 2 tasky inak sa v nom bude vozit len povinna vybava. A ked uz vybava- nove vozitko by malo mat automaticku klimu, tempomat, palubny pocitac, ESP. Tak snad som to napisal zrozumitelne , teraz nejake moje napady
1.- Chevrolet Cruze 1.8LT
2.- Ford Focus 1. 8TDCi Champion X
Viem, ze tie auta niesu ani zdaleka v rovnakej cenovej urovni, tak ma napada dalsia otazka, je lepsi novy cruze alebo ojazdene mondeo/BMW? Ked tych 3000€ rozratam na 6 rokov tak to vyjde okolo 40€ mesacne co uz ma snad nepolozi.... Stoji priplatenie za to? Diky za akekolvek rady
Jazdene auto sa urcite viac oplati. Kupis nove, vyjdes z predajne a uz mas VELKU stratu.
Niekde som cital (neviem co je na tom pravdy), ze ten cruze je nic moc, vraj sa na tom dost setrilo.
cruze ma zaujal designom aj cenou, ale o spolahlivosti resp. kvalite spracovania som sa nikde nedocital, akurat, ze zaruka na prehrdzavenie je len 6 rokov co nieje zrovna terno
Sice tie auta maju najazdene aj 150 tisic km, ale su to diesle a motory Audi ci BMW musia zvladnut este v pohode dalsich 250 tisic nabehat. A ked sa ma nieco pokazit, tak je jedno, ci mas najdenych 50 alebo 150 tisic. Alebo sa pozriet po BMW rady 5 ci Mercedese C, pripadne z lacnejsich variant nejaky ten Passat, Superb...
od kupovania ojazdeneho auta s takym najazdom ma odrzadza, ze nikdy nevies ako sa k nemu spraval predosly majitel, chcel by som aby malo do tych 50-60tis km
hm podla mna ma Hojko pravdu a uplne s nim suhlasim... ak mas bmw alebo audinu ktora ma aj 200 000km tak ten motor tych dalsich 200 000km vydrzi bez problemov tie auta musia nieco zvladnut a predsa nieje to nejaka 60kw fabia.. takze ja by som sa urcite nebal tych km.. je pravda ze vecsina ludi co ma take auto tak ho aj "prebehnu" aby zistili co to da.. (nehovorim ze vsetci ale vela ludi to skusa).. ja by som isiel skor po 5 rade tak ako pisal Hojko.. napr: http://bmw-rada-5.autobazar.eu/530i-id773510.html http://bmw-rada-5.autobazar.eu/535-d-id1332002.html http://bmw-rada-5.autobazar.eu/525i-id1289735.html
tu uz mas aj menej km sice rocnikovo su to neni nove auta ale na vzhlad vyzeraju...
To iste aj v pripade 50 tisic km, ani tam nevies, ako sa k nemu spraval majitel. Niektore veci zistis cez diagnostiku a servisnu knizku, ine ti povie skuseny mechanik. Mal som moznost vozit sa na 320d, automat..., vozenie to bolo hrozne. Tvrde, male, sice to tahalo dobre, ale na dlhsie cesty si to vobec neviem predstavit. A ked najazdis len 15 tisic km, tak nejaka sedmickova rada do BMW s tym problem mat nebude, navyse mas podstatnne lepsie a pohodlnejsie vozenie, spotreba nebude vyrazne vyssia, pripadne sa mozes pozriet po patkovej rade s mensim obsahom ci A4/A6 od Audi s mensim obsahom. A stale je tu moznost dovozu zo zahranicia, ved kupit auto z z Nemecka, ktore je pravidelne servisovane, jadzi po kvalitnych nemeckych cestach a ma podstatne nizsiu cenu ako auto predavajuce sa u nas, tak tam tiez nevidim ziadny problem. Schvalne som si na autoscout24.de nahadzal udaje, ktore pozadujes, cize cca 2.0-litrovy motor, dal som diesel, cca. 70 tisic kilometrov a naslo slusne kusky, napriklad Audi A6 2.0 sa pohybuje na urovni 17 500 eur. Pri BMW 7 s 3.0 TDI a cca. 70 tisic kilometrov su ceny od 25 000 eur, ak by si zniesol aj 100 tisic kilometrov, tak je od tych 18 000 eur
Nevravim, ze sa do aut vyznam, som len bezny uzivatel, ale dat tolke peniaze na trojkove BMW, tak to mi pride chore.
a ako je to s dovozom z nemecka? kolko treba cca prihodit k cene aby som ziskal finalnu sumu s dovozom, KO, prekladmi papierov a vsetkymi ostatnymi vecami co treba?
do aut sa nejak nevyznam a takisto nemam znameho mechanika ktory by ho somnou isiel pozret preto sa nechcem hrnut do starsich aut s vela km... ocakavam, ze to nebude zrat aj travu okolo cesty, ked z neho po 500km vystupim nebudem rozlamany. Ale vozil som sa v A6 a ked uz tak 3.0TDI, bol to perfektny motor co sa tyka spotreby aj toho ze pri predbiehani nebolo treba mat pred sebou prazdny usek jak z prahy do brna
suhlasim, 3er za tu cenu urcite nie, to uz skor nejake pekne C-klasse... na druhej strane, pri 7er by si uz asi rubal privysoko... takze skor nejaky ten vacsi sedan, ako napr. 5er alebo E-klasse...
akurat rozmyslam, ci uprednostnit benzin alebo dizel... myslim, ze tu uz by sa mozno aj dizel oplatil, ak ho kupis vo vybornej kondicii... nemusi to byt zrovna stvorliter, aby sme sa vosli do rozumnej spotreby aj v meste, ale zase tlacit 2,0 do A6 bude asi dost malo... to, ze nemas znameho mechanika nevadi, dohodni sa v servise, v ktorom servisujes teraz na nejakej obhliadke a potom to samozrejme zahrn do kupnopredajnej zmluvy...
co sa tyka debatovanej kilometraze, je to naozaj kus od kusu, ale urcite viem, ze na tieto znacky sa da urcite spolahnut... ale ako spominate, urcite netreba hladiet iba na stav motoru, ale hlavne na napravy a podvozok...
nove alebo jazdene - to je pri tomto rozpocte vzdy velky problem... pri tvojom najazde som si vsak isty, ze nove auto nepotrebujes, a ako bonus, jazdene auto ti poskytne neporovnatelne viac komfortu pri dlhsich jazdach, ako nove za tu istu cenu...
Ono tie jazdené vozy sú síce pekné.... ALE treba si uvedomiť, že jazdená nemecká prémiovka bude na servis určite finančne náročnejšia ako autá bežných "neprémiových".... A aj napriek všetkej spoľahlivosti a kvalite práve údržba a jej financovanie môže ich majiteľovi (priemerne zarábajúcemu človeku) veľmi ľahko "zlomiť krk".... Osobne aj poznám zopár ľudí, ktorí si splnili svoj sen, zakúpili si zánovnú prémiovku.... a potom ich prevádzkové/údržbové náklady zrazili na kolená a boli radi, keď sa vysnívaného auta zbavili..... So stratou samozrejme.....
Pokiaľ už teda jazdenku a diesel, tak odporúčam niečo bezpečné, primerane priestranné, dobre vybavené a hlavne stavané na používanie a nie na návštevy servisov a skresávanie peňaženky majiteľa.... http://nissan-patrol-gr.autobazar.eu/30 ... 35435.html - môžem len doporučiť......
samozrejme, preto vyssie spominam, ze napr. novsie 7er uz bude prehnane... oproti tomu, napr. 5er sa da este pri hentakom najazde oservisovat za celkom rozumnu cenu, pokial ti nejde vo vsetkych pripadoch o originalne diely... samozrejme, zakladom je kupit auto v 1A stave...
auto, ktore bude vylozene bezkazove za takuto cenu poradit neviem, pretoze vsetko, co sa vyraba teraz, sa kur*i jedna radost...
kaliber vyzera zaujimavo, fajn cena, akurat by som mozno volil trosku silnejsiu motorizaciu... osobne s nim skusenost nemam, ale prednedavnom som o nich cital a zatial sa majitelia nestazuju na nic... interier ma sice nepritahuje, ale exterier je vcelku fajn, iked americke dizajny nemusim vobec...
oktavka v plnke a CR-ku nemusi byt zla, ale dost by ma odradzala cena... namiesto okty by som mozno zacal pokukovat po superboch...
fuu, aut je milion, potreboval by som poznat viac tvoju predstavu a rozpocet... hlavne napis, aky planujes najazd, ci jazdis v meste alebo mimomesto, poziadavky na komfort, vybavu apod...
zo suviek mam dobru skusenost s lexusom rx ( nieco taketo http://lexus-rx.autobazar.eu/300-id1419241.html ) a z mensich limuzin asi spominane c-klasse - lacna, pohodlna a mrstna limuzinka...
// k tej audine: no neviem, osobne by som hentake peniaze za take auto nevyvalil, ani len kozu to nema, co je za tu sumu dost chyba... ked uz a4, tak aspon nejaku takuto: http://audi-a4.autobazar.eu/30-tdi-quat ... 94678.html , alebo rovno a6
najazd rocny cca 15tis km, 70% mesto a zhruba raz mesacne dlhsia cesta do okruhu 600km, max 3 ludia, vo vybave by mala byt automaticka klima, tempomat, vsetky okna v elektrike, palubny pocitac, ABS, ESP, cd menic by tiez bodol