NOKIA 5800 Expres music

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Tino-artS
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: NOKIA 5800 Expres music

Príspevok od používateľa Tino-artS »

Ako iPhone 3G áno :) Rozlíšenie displeja, nielen to, je to WVGA, takže na filmy ovela lepší. Taktiež svietivosť. Výdrž batérie jednoznačne. Hudba, slúchadlá porovnatelné, repráky u Nokie víťazia určite. Konektivita, sto ku jedna. Foťák? Ani nevravím. V ostatnom je ten iPhone lepší , ale je to určite menšina. Mať tá nokia kapacitný multitouch display a lepší CPU, tak by ludia ani neuvažovali. Môj názor. :)
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

Jupí konečne sa niekto zastal tohto skvelého fónu :D Súhlasim s Tino-artS :) Akurat že mne multitouch nechýba :P
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Je fajn mať displej na ktorom sa dá sledovať film, ale ruku na srdce, ako často na telefóne sledujete film? Skôr porovnám displeje pri navigácii a tam Nokia proste nemá šancu.. Dokonca ani taká N97.. Vlastím 3GS-ko a tam sa to s tým fotákom už dá (ak hovoríme o príležitostnom fotení samozrejme), aj keď stále to nie je ako moja bývala K850-ka :roll: ..Nie som žiadny zahladený Apple fan, ale túto Nokiu som si mal možnosť skúsiť a ako telefón by som ju nikdy nebral.. Keď telefón s dotykovým displejom tak HTC alebo iPhone.. Nokie sa s dotykom proste nechytajú.
Tino-artS
Zablokovaný
Zablokovaný

lol4 napísal:Je fajn mať displej na ktorom sa dá sledovať film, ale ruku na srdce, ako často na telefóne sledujete film? Skôr porovnám displeje pri navigácii a tam Nokia proste nemá šancu.. Dokonca ani taká N97.. Vlastím 3GS-ko a tam sa to s tým fotákom už dá (ak hovoríme o príležitostnom fotení samozrejme), aj keď stále to nie je ako moja bývala K850-ka :roll: ..Nie som žiadny zahladený Apple fan, ale túto Nokiu som si mal možnosť skúsiť a ako telefón by som ju nikdy nebral.. Keď telefón s dotykovým displejom tak HTC alebo iPhone.. Nokie sa s dotykom proste nechytajú.
S týmto zase súhlasím, navigácia je lepšia tam, a film si pozriem tiež len niekde na dovolenke. Je to určite vec vkusu. :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

jezisi :lol:
ako mozte povedat ze tento mobil je lepsi ako iphone ? konektivita ? 100% lepsia ako u nokie preco ? lebo je tam itunes a premna to je vyhoda, preco? lebo mam vsetko pod jednou strechou, hudby, hry do iphonu , radia a ine vychytavky, stavim sa ze ani jeden z vas co tu ohovarate iphone, tak ho nikto z vas v rukach nedrzal.
a povedat na tutoo nokiu ze je dobry telefon, uff...
chlapci do toho sa nerozumiete , radsej sa ucte...
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

Nahodou ja som iPhone v rukach mal a nie raz :) Ako spomenul Tino-artS je to aj vec vkusu... Ale ty si priliš zarytý ;)
Tino-artS
Zablokovaný
Zablokovaný

Rešpektujem tvoj názor ale tvrdé reši ako že ho nikto nemal si nechaj pre seba. Osobne už nemám ani tú Nokiu, predal som ju kôly investícií do PC. iPhone som mal ešte pred ňou, ty si zrejme nemal Nokiu, kedže o nej hovoríš že nieje dobrá, takéto tvrdenie hovorí za všetko. Konektivita pre iPhone dobrá vďaka iTunes? Ha! A čo OviStore? Okrem toho je samotná synchronizácia s Win pri iP strašná, až žiadna. Detto BT. Takže asi viem čo hovorím. Taktiež nemám rád ludí ako ty, ktorí svoj efektívny post zakončia slovami "keď sa do toho nerozumiete...". Krista pána, ako sa človek nemôže rozumieť do telefónu? Taktiež o tvojej povahe svedčí to, že nerešpektuješ názor druhých, my sme názor na iPhone rešpektovali, dokonca pripustím že v niektorých veciach je fakt lepší ako Nokia.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nie nerspektujem nazory inych ked niesu pravdive !
Tino-artS
Zablokovaný
Zablokovaný

Filipito napísal:nie nerspektujem nazory inych ked niesu pravdive !
Nechcem tu byť až príliš poetický, ale názor pravdivý byť nemôže. Len a len neutrálny. A o tom to je, my máme za to , že ten tvoj nieje pravdivý. Napíšem to znova, vec vkusu, ..
smoke77
Novice
Novice

Príspevok od používateľa smoke77 »

takze ja mam nahodov oba aj 5800 a aj iPhone.co sa tyka dizajnu a praktickosti vyhrava u mna nokia,je original do kapsi,i phone tlaci vo vreckach,nenosim totiz teplaky.na prehliadanie netu sa mi zda lepsi iphone avsak absencia adobe doplnkov je velke minus,to ze je takmer vsetko postavene na itunes je skor frustrujuce nez vyhoda,nokia ponechala vyber.mam rad historiu sms na iphone,je super fakt,myslim,ze hudba cez koss je porovnatelna,pisanie je podla ma lepsie na nokii,querty na cely displey,rekcie displeju su u iphonu lepsie,ale nokia ich ma tiez po tom patchi uplne uspokojujuce,teda myslim rychle.filmy su lepsie na nokii,ja cestujem vela autobusom takze aj vela pozeram.Bateria je lepsia a nokii,takisto nokia vydrzi aj nejaky ten silnejsi naraz,ma vymenitelny kryt,dalsie plus.na iphone treba davat vätsi pozor,displey je naozaj moc zranitelny,kamos ma a nom uz pavucinu,oprava sa rovna kupe noveho telefonu,nokia ma taku foliu,tu si nechate vymenit za asi 10e.co tu nikto nenapisl,ale neverim,ze to nepostrehol je vysoka kvalita videii robenych nokiou,iphone sa nechyta,dokonca dlho nebolo mozne videa robit.
Zrhniem to asi tak,ze oba telefony maju nieco do seba a kazdy v niecom vynika a v inom zaostava nad tym druhym.Ide o vec vkusu a vyuzitia.
FANTOM092
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FANTOM092 »

Ja tu nokiu uz mam 3 mesiace a som z nou spokojný. Ako hovori smoke77 je to vec vkusu a využitia.
Napísať odpoveď