3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
profik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: 3D Studio Max :) výtvory rozrobené práce komentáre :)

Príspevok od používateľa profik »

Grim-Reaperka napísal: A mimochodom, lákavá ponuka, navyše ak to robíš a píšeš že to nieje ťažké a že sú to ľahko zarobené peniaze, prečo si to hneď nespravil sám?
Nechcem sa velmi do toho miesat, ale ved uplink pisal, ze nema cas-nestiha a tak niekoho poprosil, ze ci mu stym nepomoze. Kedze nestiha aj tych 10hodin je pre neho dvolezitych ak potrebuje robit nieco dvolezitejsie. Uplink uz neraz pomohol mne a aj vela ludom z fora a ked potrebuje pomoct on tak ho odsudzujete.
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

No nechcel som to pisat ale ako ty tak aj ja. Potom co si ty ukazal svoje "schopnosti" v par pracach na fore (posledna v teme vase graficke vytvory) sa cudujem ako tebe moze vobec moze dat tebe na starost pracu tykajuce sa grafiky. To fakt tie niektore amaterske prace (chalani neurazte sa) prezentovane na tomto fore su na ovela vyssej urovni. Neviem co dristas ,ze sa mi nepaci. Keby si sa tu nehral na nejakeho odbornika (to uz su skor ti "umelci" na grafika4u). Trochu ma prekvapilo tvoje vyjadrovanie. Akoze ak toto Hojko toleruje "svojim ludom" tak ma to velmi nemilo sokuje. Tie svoje urazky a vulgarizmy si nechaj pre seba. Ja sa veru neznizim na uroven nejakeho "radoby" grafika.

Veru sprav si to sam. Uz to viac nebudem komentovat. Nema zmysel diskutovat s niekym, kto hodnoti a posudzuje nieco comu nerozumie a viditelne na to nema ...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Už to robím sám, možno to bude len skíca, mám hotový stĺp, 10 minút práce, 50% scény. Zavesím sem potom výsledok, aká bola predstava.ň

http://www.the3dstudio.com/product_deta ... duct=44964

btw. niečo obdobné za 45 dolcov, ale oveľa zložitejšie ako si predstavujem ja.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

cubix, ale no tak, veď sme len ľudia...tú tému vaše grafické výtvory som čítal a videl som to, ale robil to zadarmo no a sekol sa. No bože, dal tam nejaký efekt ktorý na fólii nebude vyzerať dobre, lebo je myšlienkami u frajerky alebo čo. No tak stalo sa, nebudem ho za to buzerovať, tak ako tebe nebudem teraz dávať K-, aj keď by si si ju možno zaslúžil. Choď sa von prebehnúť, potom si napusti do vane teplú vodu, tam si lahni na pol hodku (podľa potreby dopúšťaj teplú vodu) a zase bude všetko v pohode...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Takýto štýl bola moja predstava. Čistý čas asi 30 minút čo som s týmto strávil. Tak nech mi ešte niekto skúsi napísať že je to náročné, alebo ťažké :twisted:

edit: uuuu hrozne veľa roboty, ďalších 30 minút, z takých ľudí ako si Ty cubix mi je zle, úprimne. 1 hodina, čo asi spravím za ďalších 9 :evil:
Prílohy
columns.jpg
cathedral.jpg
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

uplink - to si rendroval s V-Ray?

...no a ja som zatiaľ spravil toto:
Prílohy
karty.png
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Grim V-ray toon

[už 45 minút renderujem tú katedrálu, to čo sem dám mi zobralo 1 hodinu a 30 minút čistého času. Myslím že keby niekto s mojimi schopnosťami, ktoré nie sú nijaké svetoborné tomu venoval 5-6 hodín, tak môže byť krajšie ako na skíci...
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Grim tu sestku cervenu dole mas nejaku postihnutu :P Mal by si uz konecne spravit nieco zlozitejsie ;) Je fuk, ci to dokoncis. Ja som napriklad niekedy daaavo zacal robit nasu skolu a dopadlo to takto. A mozno nekedy sa odhodlam a dokoncim to :P

(k tej debate hore sa sradsej nevyjadrim, to by zase bolo : D)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

uplink - a 3ds, ktorá verzia?

BX - no áno, lenže ja na také zložité veci nemám trpezlivosť a potom keď už je to teké väčšie tak sa v tom začínam strácať a môj NB tiež. Jedine čo som dokázal spraviť také väčšie je tento dom, lenže ešte aj vyrendrovať som si to musel nechať tu na fóre, a aj tak je to len 800x600. Je to jednoducho veľmi veľké. Momentálne mám na ploche ešte 6 ležiakov, no ja neviem, nechce sa mi robiť niečo keď vidím že to od začiatku nevyzerá tak ako by som chcel. Ja neviem jak sa robia nepravidelné tvary. Skúšal som toto nedávno podľa tutorialu ulitu slimáka...no ku*va šlak by do teho sa mi to celé roz*ebalo keď si na to teraz spomenem tak mám chut aj bez interpunkcie začat písat! :smt098

edit: ...a ešte k tej šestke. Nič nieje dokonalé, ani tvoj pipík...ale klamal by som keby som napísal že je to schválne, ale toto mi robilo na všetkých kartách a musel som sa s tým hrajkať a furt to opravovať. Nevedel som že niekto tie obrázky doslova skenuje so svojimi popolníkmi... :D
Prílohy
domoy.jpg
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

1.5 SP2
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...a jak sa modelujú tie nepravidelné objekty? Napr. čo to tam máš na stene, kukal som na to jak puk!, to si už mal hotové alebo si to odniekiaľ stiahol, alebo aj to si vymodeloval za tú pol hodinu? Sa mi nechce veriť...zato sa mi ale chce neveriť...keď to trvá iba takú chvíľu tak to asi nebude nič ťažké...napíš jak sa to robí...som zvedavý...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Stĺpy som vymodeloval cez nurbsy a tie dekorácie sú z turbosquidu, okná z archmodelov a dvere z 3d artista. Render trval 45 minút, ešte tam dorobím pár vecí a nechám to tak...
Prílohy
cathedral-2.jpg
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...pár blbých otázok: Čo je to turbosquid? Čo je to archmodel? čo je to 3D artist?
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

blba otazka: nemas google? :p

/mam rozrobenu jednu spalnu v maxku. cca 6hodin. ukazem aspon jeden maly kusocek z nej (kedze nie je hotove)
Prílohy
mdet.jpg
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Archmodels - veľmi kvalitná sada komerčných modelov
Turbosquid - archív komerčných a free modelov
3D artist - archív komerčných a free modelov
Prílohy
cathedral-3.png
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Grim-Reaperka napísal: nechce sa mi robiť niečo keď vidím že to od začiatku nevyzerá tak ako by som chcel.
...
Nevedel som že niekto tie obrázky doslova skenuje so svojimi popolníkmi... :D
Po druhé: Hneď mi to buchlo do očí :D
Po prvé: S tým som mal problém aj ja. Uvedomil som si ale jedno. Na začiatku je to vždy kocka. Na konci Presne to čo chcem. Žiadne také, že sa mi nechce keď vidím, že robím zle. Ak robíš čo chceš, tak nerobíš zle. Treba si len predstaviť (Presvedčiť sa o tom), že spejem k dobrému výsledku a výsledok príde. Ak bude výsledok otrasný, tak ti určite príde na um, ako to spraviť lepšie a správne. Ak sa ti ale nechce a nechceš to dokončiť, netreba ani začínať. (Preto som už dobré dva mesiace maxko neotvoril :D)
(možno, že to znie ako drísty, ale skúsenosť nepustí : P)

btw. uplink veľmi pekné :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...no len ono nie vždy to vyzerá tak ako by som si to predstavoval. A navyše ma serie to neustále rendrovanie, spravím nejakú zmenu a zase musím dve minúty čakať. Dal som na tvoje slová (aspoň myslím že boli tvoje) a pustil som sa do niečoho väčšieho. Už to rendrujem asi 4 hodiny a ešte asi 5 hodín to bude trvať. Potom to sem hodím. Ešte mám v pláne spraviť pár takých väčších projektov...chcel by som modelovať daľšie veci, ale nedá sa kurňa, furt to rendruje :D ...no a nainštaloval som si 3ds max 2009, lenže ma úplne zaskočilo že v pravom rohu nieje tá navigačná kocka s ktorou som si mohol otáčať pohľady ako som chcel. Bez toho niesom schopný modelovať, ostávam pri 2010.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

uplink ten telefón na tom oblíkovitom recepčnom sklenenom stolíku na pravej strane je úplne nepekný podľa mňa. Tiež je nelogické mať tam tak položený telefón, keď chudák ešte aj vytŕča. Je prosto širší ako to sklo. Daj ho preč. Veď telefón na recepcii je predsa pod pultový :|
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

leko nerieš, je to konkrétna scéna, ktorá má vyzerať presne tak ako vyzerá [čo sa týka kompozície]. Dal som ju sem len kvôli tomu blbcovi čo mi peachoval že 100-180 eur za tú scénu je málo. Mal som to hotové celé do pár hodín, to bola pointa že som chcel dať niekomu zarobiť, lebo som na to nemal čas. Kompozíciu si nevšímaj, ju? :)...
grafi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa grafi »

i-cube prosim ta mam na teba 2 otazky
1. ake nastavenie pouzivas na vraycamere, myslim tym clonu a cas??
2. ako sa zapina pri rendery ten spodny informacny riadok :) (verzia vray, cas renderu..)

chalani viete mi trosku poradit s renderovanim stromov??
konkretne skusam urobit dom (exterier) bez stromov mi to vyrenderuje v pohode ale ked pridam stromy tak mi cele maxko pri rederovani padne asi to nezvlada :(
viete nieco poradit ake stromy pouzit alebo nieco v nastaveniach aby mi to komp zvladol...
diky moc
Napísať odpoveď