predam router asus WL 500B
ma vstavany printserver takze do neho pripojite USB ckovu alebo dokonca aj LPT tlaciaren! (kedze ma aj LPT port) a mozete tlacit cez siet
je to sice starsi router ale ja ho radim medzi tie kvalitnejsie kusy ake som mal moznost skusit
predavam ho iba koli tomu ze uz mam iny router a tento uz nepotrebujem
poslem postou, najlepsie s platbou vopred na ucet nech nepredrazujeme dobierkou zasielku
alebo osobka v BA
cenu ponuknite vy urcite sa dohodneme.
I/P : router asus WL 500b - PREDANE!
Re: I/P : router asus WL 500b
za čo mi ho pustiš? wifi kartu s pigtailom a a antenou by si si mohol nechat stači mi iba router kvoli LPT portu
-
mathev
Star
- Kontaktovať používateľa:
15 eur uz aj s postovnym? neviem ... ponukni rozumnu sumu a neni problem sa dohodnut.
kazdopadne vyberat kartu odtial je nezmysel lebo mi je nanic je to nejaka original asus karta ktoru nepouzijem nikde a kedze s B ckom pracujem uz minimalne tak duplom.
jo inac co tie routerboardy ktore si ponukal v jednom topicu? si mi mal napisat typy ze ake mas na sklade ale nejak som to nezaregistroval tak som nakupil na momentalny projekt v obchode...
kazdopadne vyberat kartu odtial je nezmysel lebo mi je nanic je to nejaka original asus karta ktoru nepouzijem nikde a kedze s B ckom pracujem uz minimalne tak duplom.
jo inac co tie routerboardy ktore si ponukal v jednom topicu? si mi mal napisat typy ze ake mas na sklade ale nejak som to nezaregistroval tak som nakupil na momentalny projekt v obchode...
pokracujeme SS ten router isto berem, ostatne akurat som na sklade idem ti to pofotit mas zaujem o nieco konkretne myslim čo sa tyka vystupov?