edit/: a uz som asi uplne pevne rozhodnuty pre ten K50AB (ale aj tak si dam este poradit) len ho nemaju na sklade,no maju podobny K50AD len je tam AMD Athlon X2 M300 procesor a ten neviem ci je lepsi-horsi alebo su rovnake ako v tom K50AB (AMD Turion X2 Dual-Core RM-74) , lebo sa o nom neviem absolutne nikde docitat v nejakej recenzii....vopred dakujem kazdemu za hocijaku radu
ASUS K50AB (SX088) alebo K52JR (SX112) alebo iny ?
-
88_speed_88
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
ASUS K50AB (SX088) alebo K52JR (SX112) alebo iny ?
zravim... rozmyslam medzi tymito dvoma NB,ale ani za maaariu sa neviem rozhodnut ktory
...ide mi hlavne aj o cenu,lebo medzi tymito je rozdiel nejakych 170€ a to je dost aj ked v druhom je ddr3 4gb ram , i3 a aj lepsia grafika asi... ide mi hlavne aj o hry..nemusia ist na plne pecky (na youtube som videl ten za 410€ ako na nom idu fajnovo hry a ak je to tak ako idu tam,tak by mi to uplne stacilo) nepotrpim si na vysokej grafike,len aby som si proste zahral...a nejako som rozhodnuty aj pre neho...ma niekto s nim nejake skusenosti ? alebo si vybrat nejaky iny ? a ak ano , tak aky...
edit/: a uz som asi uplne pevne rozhodnuty pre ten K50AB (ale aj tak si dam este poradit) len ho nemaju na sklade,no maju podobny K50AD len je tam AMD Athlon X2 M300 procesor a ten neviem ci je lepsi-horsi alebo su rovnake ako v tom K50AB (AMD Turion X2 Dual-Core RM-74) , lebo sa o nom neviem absolutne nikde docitat v nejakej recenzii....vopred dakujem kazdemu za hocijaku radu