Battlefield: Bad Company 2
Re: Battlefield: Bad Company 2
Ide niekomu teraz battlefield mna nechce pripojit hned v hlavnom menu
nie ani mne
nepísali že do kedy to bude trvať pretože som bol preč a chcel som si dnes trocha zahrať
no malo to byť do druhej
mam amd x2 5000+ ,4 gb ram,vga 4870 512 ddr3 , medium detail ,1280/1024 fps okolo 25 -dost malo nie ?,inac hra stale pada
UPDATE: The maintenance has been restarted due to issues on restarting the service under load. The EA servers will be down for another 75 minutes. In which time we are working on a new server and client to be released for when the servers come back online.
Noo uvidime ako to pojde na novsom clientovi.
Noo uvidime ako to pojde na novsom clientovi.
s novym updatom klienta to bezi lepsie ... predtym ked som dal vsetko na max (hbao off) tak to klesalo k 20-30fps ... teraz mi to neklesne pod 60 (bezi tak 60-80 podla situacie).. takze super .. to plati pre DX9
DX10 s rovnakymi nastaveniami mam polovicne fps oproti dx9 .. divne
skoda ze neupravili nic ine, len vykon ... aspon server browseru mohli dodat nejaku funkcnost
DX10 s rovnakymi nastaveniami mam polovicne fps oproti dx9 .. divne
skoda ze neupravili nic ine, len vykon ... aspon server browseru mohli dodat nejaku funkcnost
Aj mne to velmi zvysilo FPS. Pred update mi CPU vyuzivalo na 60%, gpu na 50%, teraz CPU aj GPU ide na 90% a viac.
neposlali by ste mi niekto beta key???? pliiiiis 
kaaapo na www.sector.sk dostaneš cd-key na BETU a mne tiež niekedy nechce pripojiť a napiše že EA is offline.
a co musim spravit aby som to dostal?
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
napis mi ss mam jeden volny pretoze dvaja useri mi darovali na hojku tak jeden nevyuzivam 
ma este niekto volny beta key? nepytam pre seba ale pre kamarata
diky vopred
EDIT// THX uz mam
diky vopred
EDIT// THX uz mam
poslednu dobu sa nejak rozmnozilo vela cheaterov !!!!!
...to je dakedy nie normalne s tymi hackmi, dufam, ze ked bude fullka vsetko sa vyriesi a punkbuster to bude ako tak riesit...nechapem ako sa da ta hra vychutnat ked viem dopredu kde su vsetci superi.... 
no smutne je ze punkbuster na serveroch bezi a cheateri su tam aj tak
Skusali ste hrat na hardcore serveroch? Ja uz len na hc hrajem, konecne nemusim vystrelat polku zasobnika aby som niekoho zabil 
P3PoX ake su tie HC servery? lebo vacsina je i3D serverov
pokial viem tak v bete bol punkbuster vypnuty
HC servery su Eliot Ness hardcore, je ich len zopar.
Po nahodeny clienta R7 na servery a R3 pre hracov je pb zapnuty, aspon na servery to tak pise a aj ked som pripojeny na server, tak v task manageri mi ukazuje ze punkbuster je spusteny.
// ak mate input lagy, tak si zmente RenderAheadLimit=2 na RenderAheadLimit=0. Pomoze to, ale moze sa stat ze hra bude castejsie padat.
Po nahodeny clienta R7 na servery a R3 pre hracov je pb zapnuty, aspon na servery to tak pise a aj ked som pripojeny na server, tak v task manageri mi ukazuje ze punkbuster je spusteny.
// ak mate input lagy, tak si zmente RenderAheadLimit=2 na RenderAheadLimit=0. Pomoze to, ale moze sa stat ze hra bude castejsie padat.
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
xbox verzia uz je out
to len tak btw..