STV flash live stream download
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
STV flash live stream download
Kto poradi ako stahovat zive streamovane video z http://www.stv.sk/vancouver/2010/73256/ ... annel=stv3 tak je frajer. Ak sa to niekomu podari tak prosim o podelenie sa postupu ako na to. A nie, nechcem stahovat tu reklamu ale ten zivy stream 
Re: STV flash live stream download
Live streamované video sťahovať nemôžeš, ale môžeš si ho nahrať. Použi napr. Camstudio. V CamStudio nastav nech nahráva zvuk z mikrofónu (mikrofón prepni v nastaveniach zvuku windows na zmiešavač stereo), nastav video kodek (ideálny je xvid, ten si však musíš nainštalovať), potom vypni HW akceleráciu videa, označ okno streamu a stlač record. Video sa ti uloží v AVI.
Alebo skús Ashampoo Snap 3, ten už má priamo v nastaveniach voľbu pre nahrávanie streamu (automaticky ti vypne HW akceleráciu).
Ukážka nahratého streamu v prílohe.
Alebo skús Ashampoo Snap 3, ten už má priamo v nastaveniach voľbu pre nahrávanie streamu (automaticky ti vypne HW akceleráciu).
Ukážka nahratého streamu v prílohe.
- Prílohy
-
- videostv3.wmv
- (1.72 MiB) 1428 stiahnutí
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: STV flash live stream download
No sorry ale nahravanie obrazovky je dobra prasacina. Samozrejme ze bezny stream sa zaroven ukladat da, doteraz som ukladal videa ktore bezali cez streamovacie protokoly ako rtsmp cez mplayer. Na stv moja predchadzajuca metoda ale asi aplikovat nejde. Ale tak dakujem za navrh a jeho rozpisanie, vyzera to asi aj tak tak ze mi ani nic ine neostane a budem musiet pouzit tvoju metodu. k+