Zasekávanie Satelitu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kvazar
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zasekávanie Satelitu

Príspevok od používateľa kvazar »

Zdravím,mám satelitný prímač,a mám problém s tým že pri pozeraní väčšine TV programov zasekáva obraz,napíše v pravom dolnom rohu "cryptoworks" a sekne to,a znova sa načíta kanál,a robí to fakt často (asi každých 15 sekúnd),pri niektorých programov sa to sekne možno raz za 30 Minút ale to je zriedkavosť,mám kartu skylink a príjmač Illusion,a fakt potrebujem pomoc :cry: ,ďakujem.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Zasekávanie Satelitu

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Skús fórum ktoré sa špecializuje na satelitnú techniku, napríklad ab-forum, hoď to len do google :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

na zaciatok skus taku vec vypni satelit z elektriky vyber kartu aj s cryptom (to je taky suflicek do coho sa dava karta a ten sa nasledne zasuva do dekodera) pokial sa da a zasun naspat potom nastartuj, dalsiu vec co zisti je ci sa ti nepohol satelit a hlavne ci neni uvolneny a nepohybuje sa. Sekanie zvykne sposobovat prave pohyb paraboly napr vietor . Viac ti neporadim uz 6 rokov co s tym nepracujem
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Mne to raz tiež robilo. A nakoniec som zistil , že sa mi hýbe napoly odtrhnutý kábel pri konvertore. Mal som to oblepené lepiacou páskou , ale bolo to už všetko zhrdzavené. Pokope to už držala len tá páska.
Napísať odpoveď