PROSÍM, pomôžte mi pomenovať túto POVAHOVÚ ČRTU
-
tom1597530
Zablokovaný
PROSÍM, pomôžte mi pomenovať túto POVAHOVÚ ČRTU
Dobrý deň. Ako sa povie niekomu, čo...
za všetkým vidí nejakú skrytú vec. Teda napr. Nejaká baba povie chalanovi, že on sa jej páči, a on jej potom povie, že "nešla by si von"? Ona povie v pohode, ale uvedomí si, že chce s ňou ísť von preto, lebo on si povie, že "teraz mám šancu". TEDA ZA VŠETKÝM TEN ČLOVEK ZBADÁ NIEČO SKRYTÉ, ČO BY SI OSTATNÍ NEUVEDOMILI.
Ďakujem.
za všetkým vidí nejakú skrytú vec. Teda napr. Nejaká baba povie chalanovi, že on sa jej páči, a on jej potom povie, že "nešla by si von"? Ona povie v pohode, ale uvedomí si, že chce s ňou ísť von preto, lebo on si povie, že "teraz mám šancu". TEDA ZA VŠETKÝM TEN ČLOVEK ZBADÁ NIEČO SKRYTÉ, ČO BY SI OSTATNÍ NEUVEDOMILI.
Ďakujem.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: PROSÍM, pomôžte mi pomenovať túto POVAHOVÚ ČRTU
...vypočítavosť?...
-
tom1597530
Zablokovaný
Vypočítavosť to nebude. ProsteGrim-Reaperka napísal:...vypočítavosť?...
ten človek vidí za všetkými vecami niečo hlbšie, čo si iní tak ľahko nevšimnú
//proste ja neviem či je to to isté, ale všíma si detaily niečoho. teda ho nič neminie, napr. si s niekým píše a spýta sa ho, čo ináč? A on odpovie, že Nič
-
profik
Light Professional
paranoja
...Ale ved kazdy normalny clovek vidi rozdiel medzi "nic
" a "nic
" a rozmysla preco to dana osoba tak napisala. Napr. ja si tiez take veci vsimam, a to teraz mam nejaku zvlastnu schopnost alebo co? 
-
Grim
Darca
...tak to bude asi debil, ak mi niekto napíše nič, tak to znamená NIČ a ten kto si myslí že keď napíšem 1, tak to znamená 2 je pre mňa len debil...a ak mu napísal "čo ináč?" bude asi nudný trtko bez schopnosti komunikovať. Položiť niekomu otázku "čo ináč?" je znak debility, tak ako pokladanie iných otázok typu "jak vám dupou králíci"...
-
peterxxx
Star
Povedal by som paranoja alebo domyslavost
Tuším máš na mysli človeka, ktorý vie prečítať osobnosť. Vidí za roh, vie čítať medzi riadkami, vie prejsť cez rozum niekomu. Alebo ako inak to povedať. Jedno slovo, ktorým to charakterizovať ma teraz nenapadá.
btw: Čo tá anketa? Aký to má zmysel?
btw: Čo tá anketa? Aký to má zmysel?
-
Grim
Darca
...to čo Frikso napísal - takého človeka by som nazval MANIPULÁTOR...ale možno nie tak celkom...
Manipulátor určite nie. To, že ten človek vidí aj to, čo sa skrýva pod povrchom a vie to zúžitkovať vo svoj prospech ešte nemusí znamenať, že niekym manipuluje.
Skôr by som povedal, že je to človek, ktorým sa nedá len tak ľahko manipulovať.
Skôr by som povedal, že je to človek, ktorým sa nedá len tak ľahko manipulovať.
Autor témy asi špeciálne vyvinutú inteligenčnú schopnosť, ktorú mal napr. Michael Scofield v Prison Breaku. Takže nie je to vlastnosť, ale najskôr schopnosť. Môžeš skúsiť hlbšie pogoogliť...
A čo som našiel na googli - http://uk.answers.yahoo.com/question/in ... 210AAxN23z
A čo som našiel na googli - http://uk.answers.yahoo.com/question/in ... 210AAxN23z
-
tom1597530
Zablokovaný
TAAAAAAKŽE 
Tá anketa ani sám neviem
A vlastne. Frikso to presne vystihol, teda vidí pod povrch vecí, niečo také ako skrytý zmysel (nie ako hmat, čuch, ale ako zmysel niečoho)
. Tam je to na Yahoo Answers definované, ale ja by som potreboval to slovo 
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2010, 9:38)
ALE SOM SA ZASMIAL

Tá anketa ani sám neviem
A vlastne. Frikso to presne vystihol, teda vidí pod povrch vecí, niečo také ako skrytý zmysel (nie ako hmat, čuch, ale ako zmysel niečoho)
//autoeditácia príspevku (20 Feb 2010, 9:38)
Grim-Reaperka napísal:...tak to bude asi debil, ak mi niekto napíše nič, tak to znamená NIČ a ten kto si myslí že keď napíšem 1, tak to znamená 2 je pre mňa len debil...a ak mu napísal "čo ináč?" bude asi nudný trtko bez schopnosti komunikovať. Položiť niekomu otázku "čo ináč?" je znak debility, tak ako pokladanie iných otázok typu "jak vám dupou králíci"...
-
bolek
Guru
Ja by som to nazvala strachom a nedôverčivosťou.
-
pryja
Darca
priklanam sapeterxxx napísal:Povedal by som paranoja alebo domyslavost
-
tom1597530
Zablokovaný
NIEEEEE paranoja je duševná choroba. Somýšľavosť nie je schopnosť a strach a nedôverčivosť to nie je tiež. Ja som to slovo už niekedy počul ale neviem si spomenúť.
Kód: Vybrať všetko
Vlastnosti myslenia:
a) Hĺbka myslenia - prejavuje sa v postrehnutí podstatných, nie povrchných, vedľajších súvislostí a vzťahov.
b) Šírka (obsažnosť) myslenia - prejavuje sa všestrannými, bohatými vedomosťami a schopnosťami zvažovať pri riešení úloh a problémov všetky súvislosti.
c) Presnosť (logickosť) myslenia - prejavuje sa v spôsobilosti výstižne postrehnúť a formulovať problémy, úloha a dôsledne postupovať pri ich riešení.
d) Pružnosť myslenia - prejavuje sa v snahe nepridržiavať sa pri riešení úloh a problémov ustálených spôsobov, ale hľadať novšie, účinnejšie, originálne riešenia.
e) Kritickosť myslenia - charakterizuje spôsobilosť nestranne a prenikavo posudzovať názory, riešenia úloh a problémov iných ľudí, odmietať predsudky.
f) Tvorivé myslenie - charakterizuje najmä zvýšená intelektuálna aktivita, pružnosť tvorby myšlienkových obsahov, ktoré sa vyznačujú originálnosťou, nezávislosťou.-
tom1597530
Zablokovaný
Ahaaa, tak ti pekne ďakujem meffisto