WinXP -> usb -> greenie
-
Juri1990
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
WinXP -> usb -> greenie
Zdravím, potrebujem menšiu pomoc. Nemám niekto odskúšaný návod ako na windows XP spraviť z usb inštalačný disk linuxu? Našiel som niečo málo, ale fungovať mi to zatiaľ nefungovalo. Inak neviete aký typ usb nastaviť na bootovanie?
Re: WinXP -> usb -> greenie
http://www.pendrivelinux.com/ Neviem, co za distro tam chces.Juri1990 napísal:Zdravím, potrebujem menšiu pomoc. Nemám niekto odskúšaný návod ako na windows XP spraviť z usb inštalačný disk linuxu? Našiel som niečo málo, ale fungovať mi to zatiaľ nefungovalo. Inak neviete aký typ usb nastaviť na bootovanie?
p.s.: Sledujem, ze greenie .
-
DjBass
Darca
Ja som bol spokojný s UNetbootin. Môžeš si tam hodiť akúkoľvek inštaláciu linuxu, prípadne niektoré program rovno aj stiahne.
-
Juri1990
Medium Star
Dík, ale mám ďalší problém, namiesto nabootovania mi to vypíše "Could not find kernel image: linux"
Cez co si to robil? Ten unetbootin nie je zla vec, mal by spravit vsetko prakticky za teba.Juri1990 napísal:Dík, ale mám ďalší problém, namiesto nabootovania mi to vypíše "Could not find kernel image: linux"
-
Juri1990
Medium Star
Skúšal som oba, ale stále mi to píše. No teraz som to skúšal na notebooku a tam mi to ide, tak neviem aký je tam podfuck.