Aky dotykovy mobil?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
hellwet
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Aky dotykovy mobil?

Príspevok od používateľa hellwet »

cafte minule som tu spominal ze chcem kupit novy mobil a iphone som s toho vylucil dvovod je prilis drahy zato som ho vylucil lebo som si myslel ze na ten pausal bude lacny. No ale k teme chcel by som kupit mobil od ktoreho by som ocakaval dobre fotky, dotykovy displej, na hranie hier a cena by mala byt do 100€ zato tak lacno lebo mobil je brany na pausal z orange :)
88_speed_88
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Aky dotykovy mobil?

Príspevok od používateľa 88_speed_88 »

5800xm...ostatne su vsetko sracky,alebo drahe..nemas nad cim uvazovat...
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

tych 100€ je ok.. len si zabudol dost podstatnu vec ze na aky pausal.. ale 88_speed_88 ma pravdu ze moc z coho ani nieje vyberat ja by som vyberal medzi Nokiou 5800 a Samsungom Jet (S8000)...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Jétu sa vyhni na míle...je len 5530 XM, 5800 XM a potom HTC Hero a HTC HD 2 Leo, nič medzi tým čo sa týka dotykovosti. Teda ajfoun, samozrejme. Ostatné dotykovky sú len nepodarené omyly...aspoň podľa mňa.
88_speed_88
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

jet ma sice 5mpx atd atd atd , ale nema symbian (a niesom si isty ci ma aj accelerometer) a symbian (alebo WM) je v dnesnej dobe by som povedal uz "zaklad" mobilu... vlastny system mobilu a operacny (wm or S60) je dost rozdiel a nejako by som sa uspokojil aj s tymi 3,2mpx (segra ma 5800xm a foti celkom slusne na 3,2ku) ...5530xm nema GPS takze na ten by som tiez nepozeral... HTC drahe... ja osobne mam uz vyse roka a pol N95 8gb a spokojnost uplne nadovsetko aka moze byt a odruky ju kupis v poho za tych 100-130€...takze sa rozhodni ty ci chces novy z orangu na pausal (ked na pausal,tak fakt nepozeraj po inom dotykovom len po 5800xm) alebo potom odruky 95ku (ked nemusi byt dotykovy) a mas pokoj na veky vekov...lepsiu/e radu/y nedostanes...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

uplink napísal:Jétu sa vyhni na míle...je len 5530 XM, 5800 XM a potom HTC Hero a HTC HD 2 Leo, nič medzi tým čo sa týka dotykovosti. Teda ajfoun, samozrejme. Ostatné dotykovky sú len nepodarené omyly...aspoň podľa mňa.
Zas ani ta 5800-vka nema nejaky uzasny dotykovy displej. Ja osobne by som na to nervy nemal. Je to pomale a nereaguje to na vsetky dotyky.

A ak mas cenovy strop 100EUR tak asi ho zober, to je pravda. Jedine ak by si mal vyssi pausal mozes sa pozriet aj po SE Satio.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

yazoo bol som majiteľom oboch, tak viem. Jét má fajn reakcie, ale je zakotvený z iného hľadiska...
hellwet
Star
Star

mal som 5800xm takze nad druhou neuvazuje :D a satio je drahy a pausal mam z orange a tam maju dost malo tych fonov pausal je Volania svojim Večer a víkend v takom malom obldlznicku :) a nad jetom tiez neuvazujem lebo ho ma stryko a skusal som snim fotit a bochvie dobre fotky to moc nerobi a tak tiez malo hier tam je
88_speed_88
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

yazoo - je to symbian.. na niektore zlozky treba kliknut 2x , na niektore iba raz... reaguje perfektne a rychlo,pokial si tam nenatrepes nejaku debilnu temu co spomaluje uplne fon...
hellwet - potom sa vyser na pausal , zober hocijaky , predaj ho a kup od ruky nieco ine... iny "dobry" dotykovy do kila tam nenajdes ... velmi na vyber nemas...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

mam nokiu 5530xm ,mal som iphone ,casto sa hram s nokiou 5800xm ,htc som este v ruke asi ani nedrzal takze nemozem posudit ,jet ma priatelka , tak ti poviem takto ,nokia 5800 je funkcne to iste co 5530 az na to 3g a gps ktore je myslim uplne jedno ci je integrovane alebo si ho kupis s lepsim senzorom do auta :roll: , absencia 3g ti vadit samozrejme moze to nevylucujem ,mne staci aj to edge na mobilny net ,iphone som mal ,telefon sam o sebe vynikajuci az na dve velmi ,pre mna velmi dolezite problemy ,prvym problemom je software itunes ktory je fakt na zaplakanie ,celkovo sprava telefonu s nim je utrpenie , dalsia vec je ta ze iphone ma niektore nepochopitelne divne nedostatky ako nemoznost zadat vlastne zvonenie vo formate mp3 a pritom pristroj ten format bez problemu prehra ,neexistuju tam dorucenky sms a podobne ,su to prkotiny no je to pre mna dolezity problem ,zato displej som lepsi nezazil v obvladani ,nokie maju displej ovela dalej ako iphone co sa tyka rozlisenia a kvality podanych farieb ,samsung jet som vybral priatelke kvoli dvom kryteriam ,prve bolo ze mala na telefon 350 eur a chcela dotykovku ,druhe som zvolil ja pretoze viem ze ona ako uzivatel pc je na urovni klasickeho uzivatela co si obcas pozre nieco na nete a zatuka v tabulkovom procesore ,preto som zvazil ci jej mam vybrat telefon s alebo bez os ,nakoniec som rozhodol pre ten jet ,ako vravi uplink na to ze sa chvalia ze tam je 800mhz procesor sa mi zda byt minimalne o tretinu pomalsi ako moja nokia 5530xm s ubohym 434mhz arm11 :) ale asi to je len vec vkusu ,jej ako dievcatu staci ,paci sa jej ,fotky robi dobre za svetla ,za sera s telefonom fotia fakt len maniaci :D ,dufam ze moje rady ti aspon ciastocne pomohli ,ak si technicky zalozeny clovek a na iphone nemas peniaze tak sa rozhodni naozaj medzi 5530xm alebo 5800xm ,ja osobne mam radsej to co mam uz len kvoli tomu ze rozlisenie ostalo zachovane aj ked ma mensi displej no podstatne pre mna je ze moja 5530 je od 5800 vyrazne mensia a lahsia ,skratka 5800 je taka tehla a 5530 je velkostou ako klasicky telefon ,gps neriesim ,ked bude auto dokupim modul s ovela lepsim cipom ako je ten itegrovany ,a to 3g je jedina vec ktora ma troska zamrzi :)
hellwet
Star
Star

tak tize som rozmyslal nad sony ericssonom w995 sice viem ze to neni dotykac ale aj tak nad nim rozmyslam a nad LG Arenou :)
88_speed_88
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

medzi tymito je tiez kua rozdiel... w995 ma sice 8mpx fotak,ale urobili tam jednu zavaznu chybu a to ze nepokracovali v xenonovych bleskoch ako u k800,810,850 atd... dalsia dost kruta chyba je,ze ma natacanie videa iba 320x240 co je dost uhohe na to,ze je to novinka a este uplne stara 6233 ma 640x480 natacanie... LG je zase celkom "jak-tak" v poho,ale LG sama o sebe znacka je dost blby vyber pre foun kedze je na to dost malo aplikacii...
cORP: 5530xm : 104 x 49 x 13 mm , 5800xm : 111 x 52 x 16 mm , takze tam nieje brutal velky rozdiel a ked sa to tak vezme,vsetky dotykove su "tehly"
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

neviem ako ti to mam vysvetlit ,zober si do ruky 5800 a 5530 a uvidis ze ten rozdiel tam je velmi velku aj ked ciselne sa to nezda ,a nemozem tvrdit ze 5530 by mala byt tehla kedze hocico ine je ovela vacsie napr taka nokia n95 je ovela vacsia :)
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

tak ja mam LG arena a mozem len doporucit :),jedina chyba na krase je ,ze obcas blbne displej a to tak,ze presvita ukazovatel hodin a baterky na pozadi
Bloodman914
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bloodman914 »

Nakolko si myslim ze nokia je naj, tak by som odporucil Nokiu X6 alebo Nokia N900 :wink:
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Kde si videl N900 na pausal? Zda sa mi zle alebo neviem o niecom?
88_speed_88
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

n900 nieje skoro ani na trhu a nie to este na pausal :) asi si pozeral recenzie na googli / youtube :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nokia x6 budis to je skvely telefon ale ja osobne by som asi nokiu n900 nenazval telefonom ale hybridom medzi nettopom a mobilom ,skratka je velmi velky
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

cORP. už je niekde X6ka k dispozícii?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mas pravdu nieje ,neuvedomil som si to ani ,myslel som to ale aj tak len v tom pripade ze nokiu x6 ako telefon ano ,no nokiu n900 nemozno povazovat za obycajny telefon :)
Napísať odpoveď