Ak by si chcel prežiť filmové story tak to by ste si museli byť riadne súdení.
Ako na to?
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Re: Ako na to?
Ako môže byť nejaká láska o level vyššia než ostatné ?
akosi nechápem ...
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Eruner skus sa vyjadrit...ovela presnejsie.
-
triple
Guru wannabe
myslíš tú o level vyššie? tou je jablkový koláč 
"Bezpodmienečná láska", asi tak sa tomu hovorí. Nemám na mysli, keď s niekým chodíš, máš ho rád a očakávaš od neho to isté.
Mám na mysli ten dokonalejší spôsob (lásky, či ako to nazvem).
To o čom hlásajú vaši duchovný učitelia a niektorí svätí.
Ja chcem poradiť, ako mám správne začať, čo mám robiť, čo nerobiť, atď
A nie že mi bude chcieť radiť niekto, kto nemá ani šajnu! A pýtam sa na správnom mieste, tu sa diskutuje o láske, vzťahoch...atd
díky
Mám na mysli ten dokonalejší spôsob (lásky, či ako to nazvem).
To o čom hlásajú vaši duchovný učitelia a niektorí svätí.
Ja chcem poradiť, ako mám správne začať, čo mám robiť, čo nerobiť, atď
A nie že mi bude chcieť radiť niekto, kto nemá ani šajnu! A pýtam sa na správnom mieste, tu sa diskutuje o láske, vzťahoch...atd
díky
-
triple
Guru wannabe
nerob nič.. bud sám sebou.. tá "láska" akú hľadáš príde sama 
ako mám byť sám sebou?
Proste na nikoho sa nehraj nechci byť niekým iným, alebo sa na niekoho podobať skrátka nerob nič v pravý okamih stretneš určite svoju lásku. 
Dobre, to že nemám napodobňovať niekoho iného chápem. Aj keď deti napodobňujú svojich rodičov, alebo každý má svoj idol, mal by som sa snažiť byť sebou.
Ale čo keď nemám o sebe až takú dobrú mienku a vidím svoje "nedokonalosti", ako to mám vyriešiť?
Ale čo keď nemám o sebe až takú dobrú mienku a vidím svoje "nedokonalosti", ako to mám vyriešiť?
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Nevšimať si ich ? 
Zalezi,ake nedokonalosti mas na mysli.Niektore "nedokonalosti" sa mozu niekomu pacit.Niektore sa daju odstranit a s niektorymi sa treba zmierit. 
V kazdom pripade nedokonaloati patria k cloveku.Aj ta tvoja laska ich bude mat habadej
V kazdom pripade nedokonaloati patria k cloveku.Aj ta tvoja laska ich bude mat habadej
-
kikita1234
Novice
kto mi poradí? som do jedneho chalana ale ma o dost rokov viacej
( a neodpisuje miii newiem co mam robyt som mu pisala asi 50 rpeciek a neodpisoval mi a bol prihlaseny
alee ked som mu napisala uplne prvu rpecku taq mi odpisal ale neviem ci to neni tym ze je s polska a nevioe dobre po slovensky ale byva na slovensku porad te mi prosim

mila-zlata, ak by si mne pisala tak ako si napisala svoj post, ani ja by som ti neodpisal. podla toho stylu usudzujem, ze mas asi 14-16 rokov.
teda ak chces, aby tie niekedy odpisal starsi chalan, skus pisat bez tych roznych "cool vychytaviek" a sanca, ze ti odpise, bude hned vacsia
teda ak chces, aby tie niekedy odpisal starsi chalan, skus pisat bez tych roznych "cool vychytaviek" a sanca, ze ti odpise, bude hned vacsia
-
triple
Guru wannabe
práve že tie nedokonalosti môže nejaká slečna považovať za prednostiEruner napísal:Dobre, to že nemám napodobňovať niekoho iného chápem. Aj keď deti napodobňujú svojich rodičov, alebo každý má svoj idol, mal by som sa snažiť byť sebou.
ale nie všetky
a aj tak, žiadne riešenie to nie je,
a aj tak, žiadne riešenie to nie je,
Si jojo...nepochybne aj na tej slečne si kde-čo všimneš.A btw.ona si najrpv tie nedokonalosti aj tak nevšimne.
Či si polydaktylik?
Či si polydaktylik?