Vypadky internetu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Bryan
Novice
Novice

Vypadky internetu

Príspevok od používateľa Bryan »

Cawte ludia,prosim vaas o pomoc... :(
Mam novy pocitac s win 7 a ked hram nejake hry alebo mam zapnuty skype tak mi zrazu padne net... ked som sa pozeral na vyuzitie siete tak mi to pisalo ze som stale pripojeny na nete a ze vyuzite je 0.05 % ale pritom internet vobec nereagoval....cakal som a stale to bolo take nizke a nic sa nechcelo nacitat...Musel som to odpojit cakat 10 min a potom zase pripojit.. A este jedna vec... Mam internet taky isty ako moj kamos ale moj internet je ovela pomalsii.... stahuje mi to pri plnej rychlosti rychlostou 200 kB/s a kamosovi to stahuje 400kB/s. Na starom pocitaci mi to sice nepadalo ale stahovalo to tak rychlo ako na novom.... Pre skusku ci to neni pocitacom som zobral stary komp kamosovi a jemu to tam islo plnou rychlostou... takze pocitacom to nebude... :) Cim to podla Vas je? nedalo by sa to nejako vyriesit?
Mam inernet 4G Turbo 2 a modem ADSL USB AD2622 .

Prosim Vas odpovedzte tu alebo napiste na [email protected] .....
Velmi dakujem :)
hudkinson
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vypadky internetu

Príspevok od používateľa hudkinson »

Pri Turbo 2 je prenosova rychlost 2048/256, a rychlost 200KB/s je uplne normalna, kamos bude mat asi Turbo 3, nemyslis? A k tym vypadkam internetu, skus vyskusat iny modem (pozicaj si od kamosa jeho napr) ci to bude vypadavat aj pri inom, ten tvoj je uz dost stary.
Bryan
Novice
Novice

Diiky za radu, no nwm.. on povedal ze ma turbo 2 tak asi klamal...Rozmyslal som ci by nemohol byt problem este v sietovke? Ked mi to na starom PC nepadalo?
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

hudkinson napísal:Pri Turbo 2 je prenosova rychlost 2048/256, a rychlost 200KB/s je uplne normalna, ...
Turbo 2 má ako píšeš rýchlosť 2048/256 kb/s, čo je 256 kB/s. Takže keď mu sťahuje rýchlosťou 200 kB/s tak to má pomalé a mal by to riešiť v T-Come. Ja mám tiež Turbo 2 a sťahovanie cez prehliadač mi ide cca 250-260 kB/s, cez download manager 280-300 kB/s.
Bryan
Novice
Novice

Teraz mi to napriklad stahuje 75 kB/s .... to neni podla mna normalne s turbo 2... a este mi to pritom seka ze 5 min sa nestahuje nic a potom zase trochu....
hudkinson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hudkinson »

Skus este pocitac preskenovat antivirusom, ci to nebude niejaky virus. Popripade skus reinstall windowsu.
A ked antivirus nic neodhali a nepomoze ani reinstall, tak ti neostava asi nic ine, len ako pisal Goten vyssie, obratit sa na T-com a riesit to s nimi.
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Zdravim

uz dlhsiu dobu mam problem s netom, cca kazdu hodinu mi vypadne, tak, ze musim vyberat koncovku zo zastrcky. Viac krat som poskytovatelom volal, ale u nich je vzdy a vsetko samozrejme v poriadku.

Vedel by niekto poradit?

dik
Denco
King
King

Príspevok od používateľa Denco »

aruN napísal:Zdravim

uz dlhsiu dobu mam problem s netom, cca kazdu hodinu mi vypadne, tak, ze musim vyberat koncovku zo zastrcky. Viac krat som poskytovatelom volal, ale u nich je vzdy a vsetko samozrejme v poriadku.

Vedel by niekto poradit?

dik
Si napojený priamo internetovým káblom, ale ideš cez router?
Napísať odpoveď