CS 1.6 Server hojko.com
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: CS 1.6 Server hojko.com
Akekolvek spojenie s verziou 48 (ci uz hybridny protokol alebo cisto 48) sa neplanuje.
katka skoncili sme
a ja som sa tesil ...
-
last_knight
Light Professional
ja neviem co stale ten protokol rozoberate
ked sa povedalo ze sa neplanuje, tak sa neplanuje a pokial by sa rozhodlo inak, predpokladam ze by o tom bolo osadnictvo vcas informovane 
katka mozes si najst ine zaujmy, napr strikovanie, alebo vysivanie
by si neverila ako to precisti hlavu 
katka mozes si najst ine zaujmy, napr strikovanie, alebo vysivanie
Som fraguchtivy. Kedy mozme? 
-
hojko
Site Admin
Nemam spustaci script, pretoze ho nemozem najst. Musim porozmyslat ake parametre sa davali ku spusteniu, nastavit databazu pre banlist a moze to bezat. Takze az v noci 
-
Mad Dad
Medium Star
to je horšie ako basa to čakanie 
ty zavislak. stale by si sa len hralMad Dad napísal:to je horšie ako basa to čakanie
Mek Dek (mei dei): Povysavaj, poutieraj prach, oper, navar, vynes smetny kos, chod vyvencit psa. A ked to vsetko spravis, pojde server a stretneme sa tam! 
-
Mad Dad
Medium Star
to som už spravil aj 2x medzitým som sa aj oholil a stále to nejde
to neni závislosť, to je ako keby ťa pripravili o robotu v ktorej si každý deň ešte aj cez víkend... 
-
Rick O'Connell
Novice
kedy už pojde server??
nemám kde hrávať 
necem sa pripajat hosi k spamu ale som stoho nervozny zobrali ste mi moju lasku !
nechcem plasit, ale urcite ste si vsimli co spravila pauza ked sa upgradovalo forum, ako keby vela hracov odislo, samozrejme ze skalni su tu, no podla mna cim dlhsie offline je server, tym viac straca hracov... uz by to fakt chcelo spojazdnit 
-
Fredka171
In memory
Hojko mohol by si nas informavat aka je situacia...co sa Ti pokazilo a naopak... ale asi si nenasiel ten script 
-
hojko
Site Admin
Tak mam zlu spravu, CS server nebezi. Skusal som povodne CS, ktore bezalo - to som zalohoval a pouzil teraz zalohu. Skusal som aj CS s protokolom 48 a tiez nic. Problem by som videl v prechode z procesora C2D E6400 a 32-bit FreeBSD 6.2 na novy Core i7-860 a 64-bit Ubuntu Server Edition 9.10. Mozno je problem v 64-bit systeme.
Takto to vyzera po spusteni:
Ked som z hlds_run odstranil (zakomentoval) hlshield.so, tak sa to sprava zase takto:
Jedna osoba, ktora sa do toho vyzna mi pise, ze CS je cisto 32-bit a nefunguje pod 64-bit systemoch.
Edit: Tak podla rad by mohlo pomoct nainstalovanie 32-bit kniznic ia32-libs, uvidime...
Takto to vyzera po spusteni:
Kód: Vybrať všetko
./hlds_run -game cstrike +sv_lan 1 +ip 86.110.225.249 -port 27015 -nomaster +maxplayers 19 +map de_dust2
Auto detecting CPU
ERROR: ld.so: object './hlshield.so' from LD_PRELOAD cannot be preloaded: ignored.
ERROR: ld.so: object './hlshield.so' from LD_PRELOAD cannot be preloaded: ignored.
Using Pentium II Optimised binary.
Auto-restarting the server on crash
./hlds_run: 426: ./hlds_i686: not found
Add "-debug" to the ./hlds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem
So feb 20 00:13:06 CET 2010: Server restart in 10 seconds
Kód: Vybrať všetko
./hlds_run -game cstrike +sv_lan 1 +ip 86.110.225.249 -port 27015 -nomaster +maxplayers 19 +map de_dust2
Auto detecting CPU
./hlds_run: 426: ./hlds_i686: not found
Add "-debug" to the ./hlds_run command line to generate a debug.log to help with solving this problem
So feb 20 00:14:51 CET 2010: Server restart in 10 seconds
^CSo feb 20 00:14:52 CET 2010: Server QuitEdit: Tak podla rad by mohlo pomoct nainstalovanie 32-bit kniznic ia32-libs, uvidime...
-
uplink
VIP
Tak a teraz Ťa prídu upáliť všetci CSkári...
...
Ľudia, hrávali by ste aj CSS?
Ľudia, hrávali by ste aj CSS?
cs1.6 funguje aj na 64bitovych systemoch..
ak myslel znamy ze len server funguje na 32, tak to neviem povedat.. ale pochybujem ze by to bola prekazka..
otestovat server na 64bit w7 by nemal byt problem, ale ja som za svojim PC az v pondelok.
1.6 je 1.6.. source by asi nemalo nejaku prespektivu zivit.. teda tot moj nazor, skusit by som to skusil ale ci by ma to chytilo :\ to netusim, zalezalo by hlavne od poctu online hracov na serveri
//pochopil som, ze problem je len v tom, ze to je 64bit a nie 32bit, typ OS som akosi nepovazoval za podstatny.. ale ok, nevyznam sa, len som chcel poukazat na to ze 64bit widla funguje
ak myslel znamy ze len server funguje na 32, tak to neviem povedat.. ale pochybujem ze by to bola prekazka..
otestovat server na 64bit w7 by nemal byt problem, ale ja som za svojim PC az v pondelok.
1.6 je 1.6.. source by asi nemalo nejaku prespektivu zivit.. teda tot moj nazor, skusit by som to skusil ale ci by ma to chytilo :\ to netusim, zalezalo by hlavne od poctu online hracov na serveri
//pochopil som, ze problem je len v tom, ze to je 64bit a nie 32bit, typ OS som akosi nepovazoval za podstatny.. ale ok, nevyznam sa, len som chcel poukazat na to ze 64bit widla funguje
-
hojko
Site Admin
sharky-no: Ale server nebezi na Windows 7 ci Vista 
hojko da sa to spustit aj na takom op sisteme staci tam nieco prepnut
-
aviceN
Guru
nikto mi neviete povedat preco sa mi uz asi 3 tyzdne neda napojit na server? s cskom som nerobil nic, stale mi hadze: "Could not connect to server"
To spravilo aj mne. Tiez som si nevedel s tym poradit. Od vtedy nehravam na notebooku, ale na desktope. Skus preinstalovat Csko, ale myslim, ze som to skusal a nepomohlo mi to.