New Headset
New Headset
Takze mienim si objednat new sluchatka.Rozmyslam o tychto http://www.alza.sk/headset-creative-hs-1000-d99710.htm .Budu sluzit na Ventrilo/Skype a do MP4 popripade.Hladam do cenovej relacie tak 40E
PS:Lepsie objednavat z alzy alebo progamingshop.sk ?
PS:Lepsie objednavat z alzy alebo progamingshop.sk ?
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: New Headset
jednoznacne alza
pgs je decke ihrisko...
- a tie co si si vybral sa tu uz riesili v X temach a moc ich teda neospevovali...neviem,nemam ich,nemozem posudit, ale odporucam ti popozerat sa po par temach
myslim ze v kazdej druhej najdes flame ohladne tychto sluchatiek 
- a tie co si si vybral sa tu uz riesili v X temach a moc ich teda neospevovali...neviem,nemam ich,nemozem posudit, ale odporucam ti popozerat sa po par temach
tieto jedine na hry a na skype/ventrilo, toto ked das do mp4 tak budes mat hriech lebo hudba sa z toho neda pocuvat 
-
martinez13
Light Professional
mam ich a na hranie sa dobre a aj na volanie... hudbu pocuvam cez repraky ale niekedy si pustim aj ceu sluchatka a nemozem sa stazovat.. aj ked niektori maju proti nim nieco ja proti nim nemam nic.. mne stacia 
nechces od hudby aby bola perfektna, preto ti len stacia 
OK thx za rady primarne vyuzite hry...
-
martinez13
Light Professional
ja lubim basy a ked na nich pustim hudbu ktora ma basy tak su super..
Ako pisem
nevies co je hudba
-
martinez13
Light Professional
Ja viem co je hudba. Teraz akoze kazdy kto bude pocuvat pesnicky, ktore maju basy tak nevedia co je to hudba? Ak si to myslis tak
. Ako mozes posudit cloveka ked ho ani nevidis, nepoznas ho,.. ze nevie co je hudba?! Ja som si tie sluchatka kupil ked vysli a v tej cene som nenasiel nijake lepsie, ktore mali aj mikrofon..
ked hudbu pocuvas na tychto sluchadlach tak mam pravdu 
v inej teme si taktiez hviezdil ako si ich prechvaloval ako perfektne hraju, tak uz som si pri tebe spravil vlastnu mienku
v inej teme si taktiez hviezdil ako si ich prechvaloval ako perfektne hraju, tak uz som si pri tebe spravil vlastnu mienku
-
Ryan Giggs
VIP
Nejde o druh hudby, myslel to tak, že na počuvanie hudby tieto sluchadla nie su vhodne. Su primarne určene na komunikaciu, či hranie. Na to poslužia veľmi dobre, ale hudba sa na nich neda počuvať. Zvuk nie je dobry. Za podobnu cenu su na hudbu ine sluchadla, ktore hraju neporovnateľne lepšie.martinez13 napísal:Ja viem co je hudba. Teraz akoze kazdy kto bude pocuvat pesnicky, ktore maju basy tak nevedia co je to hudba?
ak je vyuzitie len na hry a TSko, potom su tieto sluchadla za danu cenu dobra volba. Mam ich, druhykrat by som ich ale nekupil..., riesilo sa to uz ale v mnohych temach..., preto sa nejdem rozpisovat
Ok rozhodol som sa este kupit aj mysku ... co hovorite na tuto http://www.progamingshop.sk/akcia-rocca ... 39083.html ?Chcem cely tento set lebo nikdy som nemal poriadnu aj podlozku lebo to hravam doteraz na dreve xD xD Oplati sa to ? Aku znacku ? Razer ? ROCCAT? Doteraz som bol na Microsoft a nebol som moc spokojny..
-
Kok
Light Professional
tu ti nemozem poradit lebo Roccat som nemal moznost vyskusat, ale na tvojom mieste by som isiel po overenu klasiku co sa tyka mysky, za seba mozem odporucit razerky diamondback (plasmu som mal 2.5 roka bez problemu) a taktiez Microsoft IE3 (rozumna cena, vyborna kvalita preverena rokmi).
Roccat je kvalitka ale nikdy mi nevyhovovali tie ich ovladace. Ja by som siel do razerky , najskor asi diamondback + razer goliathus