Je koniec-ako znova zacat?
-
peterxxx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Je koniec-ako znova zacat?
Mozno som ju zacal niecim vytacat,alebo checla nieco ine,alebo sm ju uz proste omrzel.
peterxxx no ja neviem či je to dobrá voľba ostať kamarátmi..vieš neviem ako ty , ale ja som skúšal ostať s mojou bývalou kamarát lenže vždy keď som sa jej pozrel do očí tak sa mi vratili všetky spomienky ..a rany sa znovu otvorili..takže podľa mňa je lepšie úplne spáliť mosty a začať nanovo. A keď už sme pri tom pozdravení, no to je blbá situácia že sa obchádzate a každý kuká do inej strany..ja to riešim aspoň tým že jej poviem čauNeviem ci je to pozitivne.Ostali sme kamarati, to je pekne, ale nici ma ked vidim ako rychlo sa z toho ona spamatala a ako sa mota okolo ostatnych chalanov.To je na tom velmi tazke...
To záleží aj od toho, ako si sa s babou rozišiel predsaTeXnoFile napísal: peterxxx no ja neviem či je to dobrá voľba ostať kamarátmi..vieš neviem ako ty , ale ja som skúšal ostať s mojou bývalou kamarát lenže vždy keď som sa jej pozrel do očí tak sa mi vratili všetky spomienky ..a rany sa znovu otvorili..takže podľa mňa je lepšie úplne spáliť mosty a začať nanovo. A keď už sme pri tom pozdravení, no to je blbá situácia že sa obchádzate a každý kuká do inej strany..ja to riešim aspoň tým že jej poviem čau...a ďalej si idem po svojom
![]()
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Pisal si, ze je to tvoj prvy vztah, predpokladam, ze asi ide aj o jej prvy vztah. Podla toho usudzujem, ze najskor len chcela nieco ine, proste skusit daco nove. To je vekom. Ako som pisal, urcite nevie co chce, tak asi ma potrebu skusat. A pravdepodobne tym, ze chcela nieco ine, tak si ju vytacal...nesnazil si sa jej nahodou v tych casoch ukazat ako ju lubis? nejak?peterxxx napísal:Mozno som ju zacal niecim vytacat,alebo checla nieco ine,alebo sm ju uz proste omrzel.
-
peterxxx
Star
Jej vztah to teda prvy nebol,to vobec nie.Newiem ja som jej stale ukazoval , ze ju lubim, ale nijak prehnane tym som si isty.
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Tak to potom jednoducho je asi taka povaha alebo fakt to pre nu nejako moc neznamenalo. Tazko povedat. VIem, ze je to tazke sa na nu pozerat ako ju to tak preslo a teba to tak ubija, ale ked je to tak, zamysli sa. Ked si pre nu ty neznamenal tolko co ona pre teba, tak preco by si sa mal trapit? Je to jednoducho povedane, ale skus si to namlatit do hlavy a mas to jednoduchsie. A potom mozem poradit len to co ostatny. Rob vsetko mozne, len aby si na nu nemyslel. Hlavne nebud necinny leob to ti myslienky budu vzdy chodit za nou. Stiahni si dajaky serial a kukaj na neh od rana do vecera
, napriklad. Zabijacka casu, ale zabudnes. A co sa tyka sportu, tak nie take ako zabehat si, lebo vtedy mas casu rozmyslat, to nie je dobre. Radsej daco kolektivne. A skus sa vyrozpravat, niekomu, komu veris, vaickrat, ak si to este nespravil. Ulavi sa ti. Podstatou je, ako som uz pisal, nelez len tak...lebo to budes mysliet a tazko zabudnes.
-
peterxxx
Star
Jasne viem
uz je to lepsie..Moc dik za podporu