P: SAMSUNG GT-S5230 STAR
-
mirecek9323
Medium Expert
P: SAMSUNG GT-S5230 STAR
PREDAM TELEFÓN SAMSUNG GT-S5230 STAR
v záruke kupovaný 15.10.2009 v T-MOBILE
ODBLOKOVANÝ NA VŠETKY SIETE,DOTYKOVÝ DISPLAJ, 3.2MegaPixels FOTAK
NA DISPLEJI MA SCREEN PROTECTOR !!!
KOMPLET BALENIE - USB KABEL NA PC,SLUCHADLA,NABIJACKA,CD SOFTWARE
Prijímam ponuky!!!
v záruke kupovaný 15.10.2009 v T-MOBILE
ODBLOKOVANÝ NA VŠETKY SIETE,DOTYKOVÝ DISPLAJ, 3.2MegaPixels FOTAK
NA DISPLEJI MA SCREEN PROTECTOR !!!
KOMPLET BALENIE - USB KABEL NA PC,SLUCHADLA,NABIJACKA,CD SOFTWARE
Prijímam ponuky!!!
-
88_speed_88
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: P: SAMSUNG GT-S5230 STAR
sorry za spam , ale kedze je odblokovany tak zaruka padla... pokial si nedal odblokovat tmobilu a to pochybujem,lebo tam maju fajnu páálku za to..
-
johny541
King
Pre info T-mobile tuším odblokuje telefóny len v prípade ak je po vypršaní paušálu = záruka už nie je. Ak sa mýlim, tak ma opravte.
-
mirecek9323
Medium Expert
No mal som odblokovanu nokiu z t-mobilu a daval som ju po pol roku reklamovat a v pohode to uznali .Daval som to ale rovno cez nokia servis,a nezaujimalo ich to vobec.Ide im o biznis a nie o buzerovanie ci je alebo nieje odblokovany a kto ho odblokoval.88_speed_88 napísal:sorry za spam , ale kedze je odblokovany tak zaruka padla... pokial si nedal odblokovat tmobilu a to pochybujem,lebo tam maju fajnu páálku za to..
Ano T-mobile odblokuje mobil po viazanosti ,niekedy to bolo za 100sk,
-
88_speed_88
Light Expert
"ide im o biznis" ... tmobile nedovoli aby ich zakaznik pouzival ineho operatora na ich mobile...preto davaju vsetky telefony blokovane a autorizovany servis a servis tmobile je dost rozdiel... tmobile reklamacku neuzna , iba keby sa zablokoval naspat pokial nebolo menene imei alebo fyzicky zasah do mobilu..tam by bol uz horsi problem... ale okey..neries to
bol to len moj "poddotaz" pre buduceho majitela 
-
johny541
King
Mam otazku na majitela, samsung u nas taky rozsireny nie je ako Nokia. Nokia servis mas aj niekolko krat v meste. Ale ked kupim samsung tak by mi asi jedine ostalo to reklamovat u tmobilu, no tym, ze je odblokovany tak ich servis ten telefon nezoberie a reklamaciu ti zamietnu. To je moj pohlad na vec, nechcem ti kazit temu ale chcem uviest vsetky informacie na pravu mieru kebyze sa niekto rozhoduje tento telefon kupit, aby mal jasno ako to je s tou tvojou "zarukou".
-
K€NNY
Light Star
Hej vy dvaja chcete ho kúpiť? Záruku nech si vyrieši nový majiteľ čo vás do toho...Neznášam takýchto idiotov.
-
Peter_Retep
VIP
myslim ze ked ide o kupu mobiliu mal by si zodpovedat otazky ktore tu polozili a tykaju sa dolezitych veci....ale ochrana spotrebitela ti asi nic nehovori...
-
mirecek9323
Medium Expert
johny541 napísal:Mam otazku na majitela, samsung u nas taky rozsireny nie je ako Nokia. Nokia servis mas aj niekolko krat v meste. Ale ked kupim samsung tak by mi asi jedine ostalo to reklamovat u tmobilu, no tym, ze je odblokovany tak ich servis ten telefon nezoberie a reklamaciu ti zamietnu. To je moj pohlad na vec, nechcem ti kazit temu ale chcem uviest vsetky informacie na pravu mieru kebyze sa niekto rozhoduje tento telefon kupit, aby mal jasno ako to je s tou tvojou "zarukou".
TAK ABY STE SA TU NEHADALI UVADZAM:
TELEFON BEZ ZARUKY !!!