prihlaska na vysku
-
lenkailienka
Novice
prihlaska na vysku
chcem podat prihlasku na vysku. je aj na serveri ministerstva skolstva a niektore vysky ju maju na svojich weboch. staci mi ju vytlacit a mozem ju po vyplneni poslat, alebo si musim kupovat riadne v obchode?
Re: prihlaska na vysku
Toto aj mna teda zaujma.
Myslím, že ak si to vytlačíte, tak je možné, že by vám ju neuznali, radšej by som to ale neriskoval.
Tak či tak, nemôžete si podať prihlášku aj elektronicky?
Tak či tak, nemôžete si podať prihlášku aj elektronicky?
-
lenkailienka
Novice
nie je taka moznost na tejto vyske
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
prihlasku si mozete bez problemov vytlacit a poslat (urobil som to tak ja a asi polovica mojich spoluziakov)
omnoho lepsia moznost vsak je podat si elektronicku a poslat len tu skratenu formu, ktora e-prihlaske nalezi. je to podstatne lacnejsie (niekedy az o 1000-1500SKK)
omnoho lepsia moznost vsak je podat si elektronicku a poslat len tu skratenu formu, ktora e-prihlaske nalezi. je to podstatne lacnejsie (niekedy az o 1000-1500SKK)
-
MrMarosko14
Novice
ja som posielal normalnu sa mi necelo tu el. ked aj ta sa musi tlacit a posielat tak kaslem.
-
axxis
Addict
praveze elektronicka je lepsia, ked sa pomylis si to lahko opravis a nemusis prepisovat celu jako magor.
a co sa toho tlacenia tyka, tak si vytlacis len taku kratucku formu co Ti to po vyplneni e-prihlasky asi aj samo ponukne. je to daleko komfortnejsie ako klasicka (ako pre Teba tak aj pre skolu a ludi, ktori dane data dalej spracuvaju)
a co sa toho tlacenia tyka, tak si vytlacis len taku kratucku formu co Ti to po vyplneni e-prihlasky asi aj samo ponukne. je to daleko komfortnejsie ako klasicka (ako pre Teba tak aj pre skolu a ludi, ktori dane data dalej spracuvaju)
-
lenkailienka
Novice
prave ta vyska kde chcem dat prihlasku nema moznost podania el.prihlasky. teda mozem si z netu vytlacit ciernobielo tu prihlasku, ci musi byt farebne vytlacena?
zbehli sme do office v auaparku, kupili 3, platili sme tusim 0,60c
-
lenkailienka
Novice
uz som to aj ja spravila 
Ja mam jeden problem,vypisujem prihasku na VS a na vyber je len forma: denná kombinovaná
denná prezenčná a ja chcem ist externe co mam robit,popripade zvolit? DIk.
denná prezenčná a ja chcem ist externe co mam robit,popripade zvolit? DIk.
-
Fabo
Hardcore addict
Ak vypisujes papierovu prihlasku -> nepotrebujes inu?
Ak vypisujes elektronicku -> ponukaju externe studium v tvojom vybranom obore?
Ak vypisujes elektronicku -> ponukaju externe studium v tvojom vybranom obore?
-
Jancuk
Professional
Zdravím , nepodával niekto z vas prihlasku na TuKE , cez ten systém MAIS ak áno mal by som par otázok lebo som z toho neviem vysomáriť 
-
Janette
Expert
vsetci, co poznam dali na tuke prihlasku zo sevt-u ... (tu bielozltu)
-
TUCERO_SVK
Star
Viacmenej hlavne STU teraz vyzaduje elektronicku prihlasku a zatracuje tu zo sevtu.
Napriklad na fchpt maju cervenym ze prihlasku zo sevtu iba v krajnom pripade
Ja som si ju vyplnil na stranke, vytlacil, dal potvrdit v skole znamky, napisal zivotopis zaplatil sek a doniesol vsetko do skoly a hotovo neni v tom ziadna veda. Samozrejme iba kopiu seku, original si nechaj. Vlastne este potvrdenie lekarom.
Napriklad na fchpt maju cervenym ze prihlasku zo sevtu iba v krajnom pripade
Ja som si ju vyplnil na stranke, vytlacil, dal potvrdit v skole znamky, napisal zivotopis zaplatil sek a doniesol vsetko do skoly a hotovo neni v tom ziadna veda. Samozrejme iba kopiu seku, original si nechaj. Vlastne este potvrdenie lekarom.