Hučia repraky

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
joyster
Light Expert
Light Expert

Hučia repraky

Príspevok od používateľa joyster »

Kúpil som si nové repráky 5.1 značky Creative. Avšak po zapnutí počuť hučanie. Keď sa dokonca dotknem kablov tak sa zo subwooferu ozve hlasný zvuk a hukot. Pomáha vždy len vypnut repraky a zatriasť kablami a skúšať zapnúť. Predpokladám, že maám problém z tienením kábla. Dá sa to nejako riešiť? Alebo mám ísť reklamovať?
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Re: Hučia repraky

Príspevok od používateľa Daedalus »

kupil si to nove? ano! reklamuj hned ... pred tym ako tam ale pojdes :), skus ich zapojit v inej miestnosti, na inu zasuvku (vetvu) a pripoj na iny zdroj zvuku, mobil , mp3 prehravac atd
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

tienenie káblov nebude problém tie by mali byť tienené, ako myslíš "keď sa dotknem konca" myslíš konca keď je niekde zastrčený alebo konca jacku. Keď je kábel odpojený a dotkneš sa toho kovu na jacku. Ak sa dotýkaš kovu na jacku tak to musí chrčať, ak sa dotýkaš kábla a trasieš s ním a vtedy to robí tak je zalomený kábel tak či tak reklamácia repro nesmie chrčať ak je napojené na akýkoľvek zdroj zvuku ale skús ešte mrknúť či máš nastavené v PC repro na 5.1 zvuk
joyster
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa joyster »

v PC mám všetko nastavené tak ako má byť. Jacku som sa nedotýkal. Jednoducho keď pokývem káblom tak začnú hučať. Niekedy sa to dá nastaviť tak, že to nehučí, keď potrasiem káblami. Ale akonáhle napr. pod stolom zakopnem o káblik tak to začne znova hučať. Pojdem to reklamovať a uvidíme.
Napísať odpoveď