Poker

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ktorý rád hrávaš ?

Hold EM
514
94%
Omaha
8
1%
Stud
1
0%
Draw
4
1%
HORSE
2
0%
RAZZ
2
0%
Badugi
0
Žiadne hlasovania
8-Game Mix
0
Žiadne hlasovania
Stud Hi-Lo
3
1%
Iné(uveď aké)
11
2%

Celkom hlasov: 545

profik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Poker

Príspevok od používateľa profik »

Dost zle to tam maju popisane, ale ak som dobre pochopil, tak mozno v buducnosti bude takyto freeroll s dotacou 100€. Momentalne su pripravene turnaje s dotaciou 60USD a 70USD. Freeroll - vstup zadarmo a pre urcity pocet hracov prerozdelene peniaze poskytnute hernou.

//zaregistroval som sa tam, som zvedavy ako dopadnem. Je tam zatial 58 registrovanych hracov, turnaj zacina zajtra o 19:00 prize money su zatial prerozdelene 1. 19,20$ 2. 13,20$ 3. 8,10$ 4. 6$
Hypocrisy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hypocrisy »

Kolkati su plateny?
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Nevies citat? :D Hore to mam napisane :wink: Momentalne uz je 70hracov a platene su prve styri miesta. V predchadzajucom prispevku mas kto berie kolko.

// hodinu pred zaciatkom 112 hracov vyhry rozdelene prvym dvadsiatim

//autoeditácia príspevku (19 Feb 2010, 19:21)
Vypadnutie hned zo zaciatku turnaja. Asi po 10minutach mi prislo AA raisol som si 4nasobok big blindu dostal som velmi vysoky re-raise asi 5nasobok celkoveho potu, tak som isiel all in a dorovnal ma s parom dvojek :D . Board A34 10 5. A porucal som sa z freerollu :D .
Hypocrisy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hypocrisy »

Jaj sorry nevsimol som si. A to si pekne vypadol :)
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Caute, hram na pokerstarse, vacsinou nejake 1-3$ SnG, chcel by som skusit nejaky freeroll no do kazdeho freerollu to chce odomna vstupenku? Kde zoberiem vstupenky?
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Vstupnenky vyhras na turnajoch, ktore sa hraju cca kazde 2-3hodiny(niekedy castejsie, nehram tam casto, neviem presne) su v texas holdem no limite, limite, badugi omahe, omaha high/low. Tam z 9000 hracov vyhrava 70kupon do dalsieho kola a tam su uz potom rozdelene peniaze. Nemam teraz na pc pristup ku poker stars klintovi, ked tak zajtra ti to mozem popisat presnejsie s nejakym screenom :wink: .
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Aha, no take turnaje som tam videl tusim. Len ako tak pozeram tak to nie je velka sanca ze sa dostanem do toho freerollu ked z 9000 len 70 dostane vstup.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Da sa to.Ja hravam na unibete kde hrava 9000-10000 ludi denne.Tiez su to freerolly ale priamo o peniaze.V banku je 200e + rebuye.Zaklad prve miesto je 47€ a ja som mal v case mojho hviezdneho vitazstva vyhru peknych 58€.Bol som prvy z 9200 ludi alebo tak nejak ich bolo.Ono to nie je nerealne len treba hrat.Zlepsovat sa ...
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

No, len tuto len postup tych 72 ludi do dalsieho freerollu kde pisu ze bude 32500 ludi a prize pool 2000$ cize to je nic moc. Inak ktoru hernu odporucate na freerolly? Chcel by som obohatit tie SnG.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ako to funguje na fulltilte ked miniem vsetky playmoney?
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

caute, dnes som skusal hrat poker na facebooku zacalo ma to bavit aj ked pravidlam moc nerozumiem, vo vsetkych navodoch sa docitam ze cielom hry je dosiahnut co najlepsiu kombinaciu. no vsak ja neviem aká má byt najlepsia kombinacia, ako to vlastne je ?
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Kombinacie (od najslabsie po najsilnejsie) ~Zoberme to tak ze kombinujem s kartami A5 (To budu akoze moje karty), karty za pomlckou su karty na stole a cervenou zaznacim to co je v tej kombinacii~
Vysoka karta A5
Dvojica A5-A249K
Dva pary A5-A27K5
Trojica A5-A17A3
Postupka A5-274K3 (postupka: A,2,3,4,5)
Farba Tu ti to neviem zaznacit, ale musis mat 5 kariet v rovnakej farbe a znaku.
Fullhouse A5-A5185 (cize Dvojica + Trojica)
Poker (stvorica) A5-A7AKA
Postupka vo farbe -- Postupka + Farba, cize napr A,2,3,4,5 ale vsetky karty maju rovnaky znak aj farbu
Royalflush (moj nick :D) A5-J4K10Q (cize vlastne postupka vo farbe ale musi to byt 10,J,Q,K,A)

Cize musis so svojich kariet co dostanes po blindoch skombinovat karty co su na stole.

Na stol prichadzaju karty v tomto poradi
Flop (3 karty), Turn (1 karta) a River (1 karta)

Nezabudni! A (eso), sa rata ako 1 (cize do postupky to ide ako A,2,3,4,5), ale A je zaroven aj najsilnejsia (najvyssia, vyz "vysoka karta'') Karta
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

viper1993 : predstavme si ze vyhras vstupenku a v dalsom bude 32500 ludi a prize pool 2000usd.Ja som hral turnaj s 9200 ludmi a prize pool 200€.Vyplacanych bolo prvych 130 miest aj ked posledne miesta boli take trapne sumicky.Ked si to vezmes pomerovo tak to vychadza 3,53 krat viacej ludi na tvojom ako na mojom turnaji pricom ale prize pool je zhruba 6,5 krat vacsi ako na mojom.Ono kludne nech je 33000 ludi zo zaciatku ti hned polovica povypadava ze ani nevies ako sa dostanes k finalovemu stolu
mi-chau
Darca
Darca

adox napísal:caute, dnes som skusal hrat poker na facebooku zacalo ma to bavit aj ked pravidlam moc nerozumiem, vo vsetkych navodoch sa docitam ze cielom hry je dosiahnut co najlepsiu kombinaciu. no vsak ja neviem aká má byt najlepsia kombinacia, ako to vlastne je ?
Tu to mas na obrazku :-) http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_poker_hands
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

Dieg0 napísal:viper1993 : predstavme si ze vyhras vstupenku a v dalsom bude 32500 ludi a prize pool 2000usd.Ja som hral turnaj s 9200 ludmi a prize pool 200€.Vyplacanych bolo prvych 130 miest aj ked posledne miesta boli take trapne sumicky.Ked si to vezmes pomerovo tak to vychadza 3,53 krat viacej ludi na tvojom ako na mojom turnaji pricom ale prize pool je zhruba 6,5 krat vacsi ako na mojom.Ono kludne nech je 33000 ludi zo zaciatku ti hned polovica povypadava ze ani nevies ako sa dostanes k finalovemu stolu
zlate casy na Pokerstars takto pred rokom ked v CZ/SK $300 freerolle bolo 300 ludi :D

inak freerolly akehokolvek druhu neodporucam na seriozne hranie ... ako zabavka na zahnanie nudy ok, ale s pokrom to vela spolocneho nema (mozno tak na uplnom konci) .. rovnako ako Zynga poker na Facebooku
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

Royalflush napísal:Kombinacie (od najslabsie po najsilnejsie) ~Zoberme to tak ze kombinujem s kartami A5 (To budu akoze moje karty), karty za pomlckou su karty na stole a cervenou zaznacim to co je v tej kombinacii....
Vďaka že si mi to tak podrobne vysvetlil :D
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

viper1993 napísal:No, len tuto len postup tych 72 ludi do dalsieho freerollu kde pisu ze bude 32500 ludi a prize pool 2000$ cize to je nic moc. Inak ktoru hernu odporucate na freerolly? Chcel by som obohatit tie SnG.
Ani presne to som myslel. A co cakas, ze na freerolle bude 200ludi a vyplacat sa bude 1000dolarov? Ked si mozem odporucit, tak skus pdcpoker.com . Su tam freerolly, kde je 1500 ludi a prvych 10 berie urcite ciastky z 50dolarov. Nieje to v podstate nic, ale na zaciatok to staci ak nechces posielat peniaze a na caschovke sa da rychlo dostat na vyssie sumy. A tiez suhlasim stym, ze poker na FB a freerolly v "rannych" fazach velmi poker nepripominaju, ale to takitez ako uz som niekolko krat spominal, ani live studentsky turnaj(3€ buy in, 3€ rebuy) v hocijakej herni. Ale celkovo poker, kde nejde o peniaze sa neda povedazovat za poker. Ale freeroll, je ako trening velmi dobra vec, ked tam hras disciplynovane a podla zakladnych pravidiel, nieje problem dostat sa daleko, ale zakladne pravidlo freerollu-skoro nikdy nebufuj! :D
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

mi-chau napísal:Ako to funguje na fulltilte ked miniem vsetky playmoney?
na fulltilte uz som dlho nehral ale kazdych 15 minut sa tam dali obnovovat play money. V Cashieri klikni na rebuy alebo take cosi..
mi-chau
Darca
Darca

zvonenie33 napísal:na fulltilte uz som dlho nehral ale kazdych 15 minut sa tam dali obnovovat play money. V Cashieri klikni na rebuy alebo take cosi..
Zatial sa mi este nepodarilo vsetko minut, len sa pytam co ak..
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Caute,
prave som zistil ze kedysi pred dvoma rokmi som nejakym bonusom alebo neviem cim ziskal v herni Titan Poker 30$, dnes ma to len tak napadlo tak som sa tam isiel pozriet a este stale tam je 25$. Chcel som ich vybrat no na kazdu metodu vyberu mi pise ze najskor musim uskutocnit vklad a az potom mozem vyberat. Bez vkladu tie peniaze nevyberiem? Nie je tu niekto kto hrava v tejto herni?

Dik
Napísať odpoveď