Bojím sa o kamosa PROSIM PORADTE
Bojím sa o kamosa PROSIM PORADTE
Moj kamos s nickom S*po cely deň sedí pri kompe a buď hrá PC hry alebo si leští vtáka je to normalne?A vobec mu nevadí ze rodicia su vo vedlajsej miesnosti. Prosím poradte.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bojím sa o kamosa PROSIM PORADTE
normalka
najdejny informatik
najdejny informatik
Grin reaperka - to neviem kto je ale to neni on aspon dufam ale on sem nechodí tak asi nie
Presne tak, nádejný informatik-ako bolo spomenuté vyššie, čo je na tom čudné ? 
no mozno keby si nasiel babu a nesedel tam tolko tak by sa vela vecí vyriesilo a neplakal by stale ze mu rychlo bije srdce lebo ho rodicia skoro prichytili
myslim ze je to realtivne bezny vyvin asi 1/3 muzskej populacie v pubertalnom veku.. Len sa to nesmie prehnat,lebo jeden kamos bol tak zavisly od hrania hier ze ho matka chcela poslat normalne na liecenie, lebo hral CS cele dni a noci skoro v kuse.. 
no ale on je zavýslí skor na niecom inom ja som ho uz vela krat upozornoval ale neda si poradit tak mozno tu vie dat niekto radu jak mu to vysvetlit
co na tom? ak je v pubertalnom veku a hormony pracuju viacej ako je obvykle tak prosim..nech si ulavi..hranie hier - tiez nevidim nic zle...chodite niekam von? frekvencia?
ak sa doma nudi kazdy den tak ja na jeho mieste by som volil posilovnu ale to je kazdeho osobna vec
ak sa doma nudi kazdy den tak ja na jeho mieste by som volil posilovnu ale to je kazdeho osobna vec
ale on ma uz 18 rokov
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Prečítaj si pravidlá, masturbácia (či už tvoja alebo tvojich priateľov) sa tu nerieši. Navyše si myslím že si debil (už len z podstaty založenia takto stupidnej témy, s tým choď na pokec)