Ano, sefe!

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ano, sefe!

Príspevok od používateľa Tomasko »

poznate tento serial vysielany na tv prima?
dost ma to chytilo, kedze som z gastronomie,
ale velmi ma sklamalo, ked mi kamarat povedal, ze to kopiruju z anglicka,
ale aj tak pekne..
žeby?
Light Star
Light Star

Re: Ano, sefe!

Príspevok od používateľa žeby? »

Poznam, niekedy si to pozrem ale neviem kedy to vysielaju :P Celkom dobre to je, inak ved aj Partička je "okopirovana" z anglickeho "Whose line is it anyway"
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

akoze mozem sa vys*at nato ci to je alebo nieje okopirovane hlavne je, ze sa pobavim natom. Ano, sefe som pozeral cez archiv vsetky serie ani nie koli obsahu ale koli sefovi :D jeho hlasky nemaju vobec cbybu. Dobra bola cast, kde prisiel maly chlapec a pytal sa, ze kam to budu vysielat a sefko nato : "Toto pojde priamo na Mars :D "
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...to je ale pí*ovina!...
onetwothree

Príspevok od používateľa onetwothree »

Tomasko napísal:poznate tento serial vysielany na tv prima?
dost ma to chytilo, kedze som z gastronomie,
ale velmi ma sklamalo, ked mi kamarat povedal, ze to kopiruju z anglicka,
ale aj tak pekne..
Vela nasich aj ceskych programov je prevzatych, okopirovanych, licencovanych v zahranici, takze format programu ostava (aj ten je casto upraveny, spraveny inak), ale uvadzaju a zucastnuju sa toho nasi ludia, takze ten vysledok moze byt dost iny, ci uz horsi alebo lepsi. Anglicku verziu Ano, sefe! som nevidel, ale zrejme tam ten sefkuchar nebude taky, ako sa podarilo Cechom zohnat :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Presne tak ako pisete, okopirovane to moze byt, ale Zdenek tam vyborne pasuje, je vidiet, ze o gastronomii toho vela vie a navyse ma aj dobry humor a ostre vyjadrovanie, takze cely program je zabavny a zaroven aj naucny.
A kluk co si prisel hrat s kamenim je proste frajer, na nom som sa pobavil uz pri premiere :lol:
V meste je z neho celebrita: fotky na fb
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

http://medialne.blog.etrend.sk/redakcny ... slovensko/

V Británii a USA ním je Gordon Ramsay, držiteľ troch prestížnych hviezd Michelin.

no myslim, ze sa zdenkovi vyrovna

kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Dnes som po veeeľmi dlhej dobe pozeralatelku, a prepla som na Tv JoJ Ano, šéfe! Som bola zhrozená... Židek bol zavolaný do jednej školskej jedálni, aby trošku vylepšil jedálniček, lebo že deti moc nejedia varenú stravu a ani polievky... nakoniec sa však zistilo, že deti aj keby to bolo ako koľvek úžasné jedlo tak to nezjedia lebo nie sú naučené na varenú stravu z domu.. skôr zájdu do McDonald´s ...
Židek sa pýtal že čo je lepšie že či čerstvý zeleninový šalát, alebo čokoládová tyčinka a dievčatko povedalo že tyčinka... :? smutné fakt... a ani na prípravu jedál nepoužívali polotovary.. proste všetko čerstvé a varené...
( čo ja by som dala za to keby môžem ísť cez školu na taký obed do jedálne )

// Jamieho som videla tiež , len som nevedela že to už došlo aj na Slovensko - bohužiaľ :nono:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Tak to si pozri prvu seriu Jamie Oliver's food revolution a budes zhrozena este viac :) Ale vyzera to tak, ze u nas uz tiez budeme potrebovat niekoho ako Jamie, kto svojou charizmou a zapalom pre varenie z cerstvych surovin presvedci deti, ze domace varenie je cool a mekac je hnus.
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Co je lepsie, zeleninovy salat alebo cokolada? Cokolada, to je jasne, ved lepsie chuti. Co je zdravsie? Zeleninovy salat! Ked mas poslednu hodinu v skole telesnu a na vyber mas vodu so sirupom alebo ovocny kompot, co si das?
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

V lete som bol po x rokoch v mekaci, cestovali sme a nic lepsie nas o pol desiatej vecer nenapadlo, co ma dorazilo, mekac bol plny a vacsina boli rodiny s detmi co boli na veceru, smutne :/
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

neviem co ste cakali boze, su to male deti, kazde z nich ma rado sladke, podla mna je uplne normalne ked sa 8 rocneho dietata spytate ci ma radsej salat alebo cokoladu tak povie cokoladu
v jedalni sa toho bohuzial vela zmenit neda, pocas pozerania som sa uplne vratil do detskych cias a pripomenulo mi to ako som od kamaratov zbieral maso co nechceli, polievky, zemiaky, proste vsetko mi zlievali do mojho taniera... :D a keď boli obyčajné špagety so syrom a kečupom... :smt009 tiez si pamatam ze ani ja som neobluboval ten skolsky paradajkovo-uhorkovy salat...
čo je zelené, je náš nepriateľ! :cernoch:
Gothar
Moderátor
Moderátor

O ten salat ani tak nejde, to je pri detoch viacmenej normalne, ale prekvapilo ma, ze aj u nas uz deti prestavaju oblubovat poctivo navarene jedlo a radsej si daju nejaku sladku napodobeninu zemle a cosi pripominajuce maso. Samozrejme moze byt na vine aj jedalen, pretoze nie vsade varia dobre, ale ked uz rodina uprednostni fastfood pred restauraciou, tak je to zvlastne.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

No keby došiel Židek do našej podnikovej jedálne, dopadlo by to asi ešte horšie..

Keďže nepozerám TV, nepozerám veľmi ani tento seriál, ale raz som mal príležitosť si pozrieť pár týždňov zozadu časť z Popradu.. a z toho šéfkuchára som sa váľal. Strašne mi pripomínal jedného kamaráta... tiež sa ho človek 10x spýta na niečo, on 10x zaklame.. a na 11. krát prizná pravdu, že nie je vyučený kuchár, ale nejaký interiérový maliar čičo.

Toto je jeden z mála seriálov - reality show, čo aj za niečo stojí. Aspoň vidno, ako reštaurácie odrbávajú...

:)

Inak každému chýba to druhé.. ak sa niekto stravuje iba vo fastfoodoch, tak mu chýba varená strava a dosť na fastfoody nadáva... deti sa určite stravujú buď v jedálni alebo doma.. a tak im tá "fastfoodovská" strava chýba.. láka ich.. nemajú ju každý deň. Keby to mali denne, liezlo by im to hore krkom. Sám som posledné mesiace jedával pizze a hamburgeri a bagety... a teraz sa po práci idem radšej najesť do klasickej reštaurácie klasické varené jedlo, prípadne si doma vezmem klasický chlieb so salámou.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

GothaR napísal:O ten salat ani tak nejde, to je pri detoch viacmenej normalne, ale prekvapilo ma, ze aj u nas uz deti prestavaju oblubovat poctivo navarene jedlo a radsej si daju nejaku sladku napodobeninu zemle a cosi pripominajuce maso. Samozrejme moze byt na vine aj jedalen, pretoze nie vsade varia dobre, ale ked uz rodina uprednostni fastfood pred restauraciou, tak je to zvlastne.
Presne toto som myslela.. Veď každé dieťa má rado cukríky, čokoládky... ale to že nelúbia polievky...a pri tom každý človek vie že polievky sú dôležité.. Rodičia miesto toho aby im uvarili niečo dobré a dali im správne návyky im kúpia kinder vajco a zoberú do fast foodu :?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja tú reláciu mám veľmi rád. Veľmi zaujímavé bolo sledovať keď Židek prišiel zrecenzovať reštauráciu, ktorú poznám a vlastnia ju moji priatelia. Nakoniec dopadli dobre 3/5, ale mali pár excesov nad ktorými som aj ja krútil hlavou. Na druhej strane, keďže som znalý reálií tak musím priznať, že ŽIdek síce niečo myslel dobre, ale naozaj nie všetko bolo možné zrealizovať.

Ináč k debate fast-food a dobrá strava: koľko ľudí príde do sebelepšej reštiky a objedná si niečo vyprážené (alebo rovno v. syr) ???

Taktiež eufemizmus Gordon Blue.. no nájdite si niečo o pôvode "Gordon Blue" a tiež prídete na to ako je to u nás dokur....é.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Lenze v sebelepsej restike ku tomu dostanes bohatu zeleninovu oblohu, ktoru sice ista cast obyvatelstva povazuje len za ozdobu ale vacsina ju pekne zkonzumuje...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Nikdy nezabudnem na ten článok, kde ten držiteľ Michelinovej hviezdy vysvetľoval, že ak máš reštauráciu tak vyprážané kuracie mäso, vyprážané bravčové mäso a vyprážané čo ja viem morčacie nie sú 3 druhy jedla.

Ináč keď sme už pri fast-foode, tak čo si myslíte o čínskom FF, podľa mňa síce je to stále len FF, ale o triedu lepší ako náš západo-európsky založený na hranolčekoch.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

begbeee napísal:Ináč keď sme už pri fast-foode, tak čo si myslíte o čínskom FF
V čínskych fastfoodoch jedávam iba jeden druh jedla - vyprážaný syr s hranolkami (Zličín)
:D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak ja si tam zvyknem dať nejakú tú ich kuracinku (chopsuey, sečuánsky spôsob a pod) s ryžou alebo cestovinami, čo mi príde zdravšie ako BigMac.
Napísať odpoveď