Compaq mini 110c-1010ec problem BIOS!:(
-
Track
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Compaq mini 110c-1010ec problem BIOS!:(
Ahojte vospolok.Mam jeden dost velký probém co sa tyka tohoto biosu.. som do pocitacov lajik nevyznam sa do nic tak preto som asi nieco dokaslal:(...proste stahoval som toto z oficialnej stranky HP "WinFlash for HP NetBook System BIOS - Microsoft Windows-Based" kamarat povedat ze mi to pomoze pri preinstalovani windowsu lebo mi to neslo stale mi vyhadzovalo modru obrazovku smrti a proste tam bolo neico zo sata diskom ze to nechcelo nabehnut instalacka windowsu XP...nainstaloval som toto .. nasilu ho vyplo a ked som ho zapol nabehol len uvod logo a napisane " 104-Unsupported wireless network device deceted.System Halted.Remove device and restar. " ....mam tam ponuku este ako sa dostat do biosu atd ale nic sa nedá urobit proste ako by bol zamrznuty len vypnut nasilu a zapnut a stale po zapnuti mi vyhodi toto ...
nwm co to z bezdrotovou sietow pise ci co .. ked ani windows nemam nacitany proste neviem si rady..bol by som strasne vdacny vam za nejake napady ako s tym pohnem dakujem pekne za vase prispevky..