P:LED lampy,alkoholtestre a ine

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
majlo01
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

P:LED lampy,alkoholtestre a ine

Príspevok od používateľa majlo01 »

V ponuke máme tento tovar:
3LED USB lampa (snake)-kvalitná lampa pre váš notebook.Osvieti klávesnicu a pritom neťahá oči a neruší iných.Cena:4€
10LED USB lampa(snake)-kvalitná lampa pre váš notebook.Osvieti klávesnicu a pritom neťahá oči a neruší iných.Cena:6€
Alkoholtester (diódový)-alkoholtester na bežné použitie.Zmeria hladinu alk.v krvi+má aj odpočítavač/stopky a LED svetielko.Kľúčneka.Cena:5€
Alkoholtester (digitálny)-alkoholtester na bežné použitie.Zmeria hladinu alk.v krvi+má aj odpočítavač,hodiny a teplomer.Kľúčneka.Cena:7,40€
Pero 4v1-PDA stylus+guličkové pero+laser+LED svetielko-výborná pomôcka všetko čo potrebujete v jednom a za super cenu. Cena:4€
7LED lampa+laser-kvalitná vodeodolná hliníková baterka.napájanie 1xAA (nie je v balení) Cena:5€
15LED lampa+UV+laser-kvalitná vodeodolná lampa s UV a laserom.napájanie 3xAAA(nie je v balení). Cena:8,5€
Mini IR diaľkové ovládanie-ovládanie,ktoré sa rýchlo a jednoducho dokáže naprogramovať na takmer všetky typy TV a zábava v krčme pri hokeji môže začať :evil: Cena: 5€

Tovar je skladom. V prípade doručenia objednávky do 15:00 (prac.dni) expedujeme v ten deň a tovar máte doma už na druhý deň.
Vynikajúce ceny a dobrá kvalita. Nečakajte na tovar objednaný od inych predajcov mesiace ked u nás to máte hneď.
Ceny pošty:
platba vopred na účet: 1,2€
dobierka:1,5€
Pri nákupe nad 20€ poštovné a balné zdarma!
KONTAKT:
[email protected]
t.č.: 0907 685 462
alebo tu SS
Prílohy
mini IR
mini IR
7led
7led
7led
7led
15led
15led
15led
15led
alktester(diodovy)
alktester(diodovy)
alktester(diodovy)
alktester(diodovy)
pero
pero
pero
pero
alktester(digi)
alktester(digi)
10led USB
10led USB
3led USB
3led USB
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Re: LED lampy,alkoholtestre a ine

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

- ako nic v zlom ale trebalo by si dokladne precitat pravidla ...
majlo01
Medium Star
Medium Star

Re: LED lampy,alkoholtestre a ine

čo sa nepáči? zabudol som dať P:...
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: P:LED lampy,alkoholtestre a ine

Príspevok od používateľa johny541 »

2. Inzercia nie je určená pre komerčné využívanie.

Inými slovami povedaném, že je zakázané predávať tovar ako firma. Na také účely ma mať firma svôj vlastný web hosting s e-shopom. Toto nepatrí do témy bazár, aj ked sú to možno zaujímavé vecičky.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Tiez ma to napadlo ked som to tu otvoril ale po blizsom preskumenani vidis ze z kazdeho ma len jeden kus, nic nieje v originalnom baleni a celkovo to vyzera ze proste rozpredava zbytocnosti co sa mu valaju doma, takze nejde o ziadny komercny ucel.
hakker
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hakker »

by som skor povedal ze co poobjednaval z dealextreme
Arthas224
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Arthas224 »

kolko MW su tie lasery v tych perach .?ci lampickach
majlo01
Medium Star
Medium Star

to gangy: spytam sa ta jednu vec...ak nieco predavas a mas toho viac...odfotis vsetky kusy co mas alebo len jeden,aby ludia vedeli ako dany produkt vyzera. Nie su to veci,ktore nepouzivam-vsetko su nove produkty tj. nepoužité. A žiadny dealextreme :?
vidim,že aj po dlhom čase ked som sa vratil na hojka je tu stale vela "mudrych" ludi.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ty si evidentne nepochopil ze ja som tu ten co ta obhajoval, nie naopak. Nabuduce by si mal citat trocha pozornejsie.

Z tvojho posledneho postu je ale evidentne ze naozaj ide o predaj pre komercne ucely a tym padom tato tema porusuje pravidla.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

vystavujes k tomu aj danovy doklad?
majlo01
Medium Star
Medium Star

gangy: je mi jasne,ze si ma obhajoval,ale ja som len chcel poukazat,ze nepredavam nic co mam doma navyse,ale vsetko co predavam je nove a poskytujem na to 7dnovu zaruku na odskusanie.
smejo:nedavam danovy doklad pretoze to by sa naklady zvysili o 19%.(netreba mi hovorit o tom,ze je to protizakonne)+na to treba mat povolenia+registracku atd.co stoji nemale peniaze a teda asi by som lampicku nepredaval za 5euro,ale za 20.
Jednoducho som student a s kamaratom sme sa rozhodli si privyrobit takymto sposobom. Mame moznost odoberat taketo veci za lepsie ceny tak to skusame vyuzit. Myslim si,ze su to celkom zaujimave vecičky,ktore sa daju vyuzit. Sam ich pouzivam
Nechapem len jedno, preco sa hned vsetci musia do toho obuvat ked ani jeden moderator tuto temu nezamkol,ale vsetci ostatni tu maju vyhrady.Nikoho nechcem oklamat,neponukam vymysleny tovar a nemyslim si,ze tu idem robit obraty desatisice eur.Neviem ci to je o zavisti alebo neviem o com...som zvedavy kolko ludi z vas dodrziava vsetky pravidla tak striktne ako mna tu upozornujete na uplnu kravinu...ak je to taky problem kludne temu zmazte
Zamknuté