Poradte ja som už uplne z toho na mol. Od prvej sekundy čo som ju zočil, som ako blázon, píšeme si spolu a tak, stretli sme sa v lete min. rok, bola milá, dokonca ma objala, lenže som bol opitý jak činka, tak som si z toho nič nerobil. Ide o to, že keď sme sa večer v parku rozišli s kamošmi sme išli svojim smerom, ona svojim za kamoškou, tak po ceste sme sa ešte stretli, ona bežala ozlomkrky oproti mne a hodila sa mi do náručia skoro som odpadol a bol som jak truľo... Nič som neurobil, ledva som vnímal. Teraz som ju zase stretol v bare, sedím tam, ona prišla, prizrela sa na mňa či som to ja, pozdravili sme sa s obrovskými úsmevmi, nahla sa ku mne a zas som bol v p... Pravdepodobne ma chcela pobozkať a ja som sa len posunul Ona že: "Nič?" nechápal som, prisadla si, kecali sme a tak... heh som riadny keket že?
Tak ako zistím, či ma vôbec chce? Lebo ja som do nej blázon, a už raz dávnejšie som sa popálil, nechcem to znovu. Dajte nejaké rady, postrehy, nápady...
Ako zaútočiť...
ja tvrdim ze ked je clovek kkt, tak nemoze byt lastovicka ... potrebujes to mat napisane na papieri ci ta chce ? ? ? ... sprava sa velmi pozitivne (ak sa rovnako nesprava ku kazdemu), tak chod a zisti to ... kludne to vyeskaluj a sprav to tak ako ti radi pinco
Boze chlapce, neuvazuj nad tym a chod po nej.Ak ju este raz takto "odmietnes" tak sa na teba vykasle.Proste jej to povedz , alebo ju len pobozkaj.Hned bude vediet aj ty aj ona, podla mna nema zmysel sa na to ani pytat ked vidis ako sa sprava.
V tomto veku sa ti do toho nepletu este ostatne zalezitosti a ostatne povinnosti ,ktore k laske a vztahu v neskorsom veku patria , ktore nemusis riesit.Takze laska je o hodne jednoduchsia
Akože chlape neviem čo riešiš, zjavne po tebe ide, dáva ti to najavo a ty sa nechytáš, aj keď chceš, takže rýchlo sprav niečo aj ty, ani to nebudeš mať také ťažké, podľa toho, čo píšeš.
Držím palce.
jj jasnéé aa ten názov témy je úplne nehodiaci sa jasné že ťa chce ...na najbližšom stretnutíí jej daj pocítiť že aj ty si do nej pááf ..kľudne ju aa potom už budete sedieť vedľa seba takto ..
Ahojte, mám veľký problém ohľadom mojej spolužiačky. Už tretí rok študujem na VŠ a keďže je nás v ročníku veľa, s dotyčnou sme sa spoznali len teraz v septembri. Dovtedy som si ju až tak nevšímal, ani ona mňa, chápem lebo do apríla bola zadaná, ale časom ako som ju spoznával, som vedel, že je to skvelá baba. Tak som jej začal písať na FB a od decembra až doteraz si píšeme takmer každý deň keď sa tam stretneme. Teda hlavne ja jej napíšem, ale aj ona mne občas, aj keď málo. Aj v škole pokecáme, len škoda, že už mávame spolu len jednu prednášku. Proste často som jej naznačoval, že mi na nej záleží, hovoril rôzne komplimenty atď, a jej reakcia nato bola vždy taká, že aby som nepreháňal. Dokonca som jej kúpil drahý darček na Vianoce a pred 2 týždňami sa mi ju po nejakom čase podarilo vytiahnuť na pizzu, len tam so sebou zobrala ďalšiu spolužiačku, takže pred ňou som nechcel otvárať žiadne vážne témy (je to jej najlepšia kamoška a práve cez ňu som sa s ňou spoznal, keď sme boli ešte pred tým na káve, ale to som sa vtedy ešte snažil zbaliť jej naj kamošku). A vedel som, že sa jej páčim, dokonca aj ona mne chvíľu písala aký som zlatý a lichôtky a tak... Ale ešte v ten večer, ako sme boli na tej pizze som jej napísal dlhú správu ako ju veľmi veľmi ľúbim, ako ešte nikoho, a že by som chcel posunúť náš vzťah dopredu aj keď s tým nemám veľa skúseností...Ona mi na to odpisala, že ma od začiatku brala ako dobrého kamaráta a chce aby to tak aj zostalo, a že ju mrzí ak som to pochopil inak. Som si myslel, že keď budem slušný a milý a keď bude vidieť ako ju mám rád, aj ona ku mne niečo pocíti. Tak prečo so mnou ešte stále stráca toľko času dopisovaním? Dokonca sa k nám včera pridala na bowling, a keď sme sedeli vedľa seba niekedy sa odomňa odtiahla ako keby jej vadil môj dotyk lakťami, niekedy zase nie. Večer som jej zavolal, mali sme 30 minútový rozhovor, som sa trošku zhodil keď som nevedel už čo mám hovoriť, pýtal som sa kadejaké blbosti od veci, a ospravedlňoval som sa jej stále, že ju nechcem otravovať atd. Ona na to, že vôbec niesom otravný. Môže to byť tým, že som flirtoval kedysi s jej kamoškou, aj keď k ničomu nedošlo? Nemá ona pocit, že ma prebrala naj kamoške a preto ma nechce? Ale ja mám stále pocit, že mám šancu, a nenechám to len tak, pretože ona je naozaj taká dokonalá akú som vždy hľadal a nikdy doteraz nenašiel ani nenájdem. Aj keď mám niekedy pocit, že sa jej vtieram, ale ona mi vždy odpíše, proste v paži ma nemá. Aj jej kamoška mi naznačila, že časom mi postupne povie ako si ju získať, keď príde správny čas.
A aj keď po nej ide veľa ďalších ona je stále sama.
Som už psychicky na dne, potrebujem poradiť. Dnes večer jej chcem ešte zavolať, ospravedlniť sa, že som jej včera trošku podgurážený hovoril nezmysli, ale už mi naozaj lepí, aby som to zase nezbabral.
ĎAKUJEM AK SI NIEKTO NÁJDE ČAS, PREČÍTA TÚTO DLHÚ SPRÁVU, A ODPOVIE AK VIE O ČOM HOVORÍM. Veľmi potrebujem podporiť, dúfam, že ona túto správu nebude nikdy čítať, lebo si o mne pomyslí...
Winston Churchill raz povedal, že "Mojím najväčším rečníckym úspechom bolo, keď som presvedčil moju ženu, aby si ma zobrala."
Tvoja situácia mi ho pripomenula, lebo tiež mi to pripadá že ju chceš doslova ukecať a prehovoriť.
Ty si tretiak na vyske? ci na strednej ? takto sa nespravaju dospeli ludia prepac ze takto kruto ale pride mi to detinske...ved ti sama povedala ze chce byt kamoska tak nemas co riesit, na svete je mnoho bab... a naco sa zhadzujes? si pobluzneny tak sa s toho rychlo dostan prec. GL
Pozri - je to zena - pre nu mas cenu ako kamarat. Ale ty si chlap. Ak chces spokojne zit tak musis byt od nej dalej. Ked ti povedala, ze ta chce ako kamarata tak je velmi mala sanca aby si ju zbalil. A urcite ju nezbalis sposobom, ze jej to budes stale vyznavat. Bud jej povedz ze akceptujes kamaratstvo a sam sa s tym zmier a mozno sa z toho nieco vykluje (velmi malo pravdepodobne) alebo proste kasli na to.