ZOH Vancouver 2010 - hokej
Re: ZOH Vancouver 2010 - hokej
Prvých 12 týmov podľa rebríčku IIHF, pokiaľ sa nemýlim
Do turnaje se přímo kvalifikovalo 9 nejlepších celků podle žebříčku IIHF z roku 2008. Týmy od 10. do 30. místa v tomto žebříčku sehrály olympijskou kvalifikaci (kromě Číny, která se účasti vzdala). Zatímco celky na 10. až 18. místě byly nasazeny přímo do hlavní fáze kvalifikace, celky na 19. až 30. místě hrály předkvalifikaci, ze které postoupily nejlepší 3 celky do hlavní kvalifikace. Z hlavní kvalifikace vedla cesta pro 3 nejlepší celky na hlavní olympijský turnaj. Byla odehrána také kvalifikace o jedno volné místo v předkvalifikaci, které se zúčastnily čtyři celky, které projevily o účast zájem.jukel napísal:Prečo nieje na ZOH viac mužstiev ? Kto rozhoduje kto ide ? Hrá sa nejaká kvalifikácia alebo sa prihlasuje štát ?
-
Sagittarius
Guru
A u žien to bolo podobne, len s menším počtom. A z kvalifikácie postúpili SR a Čína.
-
Michaelo105
Light Professional
Hoši, ja sa v tom už začínam strácať. Na koľkú si mám teda nastaviť budík? a dávajú to aj na dvojke, že?
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ano davaju to aj na stv2...zaciname 6.00
-
WonderKakajda
Medium Expert
Neviem sa dočkať ... ale škoda že je to tak skoro ...
Ja by som to privítal hocikedy okrem 6:00, ale čo už, tretia tretina bude len so zvukom.
Nóri by nemali byť žiadným väčším problémom. Proti Švédom sa tiež dá hrať, ale naši musia byť disciplinovaní a hrať tak ako s Rusmi. Držím prsty a verím, že konečne uhráme nejakú tú medajlu. 
Som velmi zvedavy na zajtrajsi vykon nasich hokejistov proti Norsku 
Ale čoby, akurát stream z prednášky sa bude pozerať iba cez prestávkuPlasmon napísal:Ja by som to privítal hocikedy okrem 6:00, ale čo už, tretia tretina bude len so zvukom.
Teším sa na ťažký nákup Nórov na cestu domov
Ale vážne, netreba to podceniť a víťazstvo by nemal byť väčší problém...
No nám vyšli prázdniny krásne, čiže hokejík bude poctivo sledovaný. 
-
profik
Light Professional
Svajciari aj Bielorusi predviedli bojovny hokej, Bielorusi nemali daleko od postupu pri ic presilovke, ale taktiez aj Svajciari mali sance. Nakoniec Svajciarski hraci ukazali dva pekne blafaky a postupuju.
-
t0m4s3
Admin
Netusi niekto kde boli Slovenski hokejisti druhu tretinu?
:DDDDDDDDDD musím sa smiať.. to čo predvádzame ? Oni asi zabudli že to sú Nóri
t0m4s3: podľa všetkého na pive
prvá tretina bola v pohode... ale to kto hral za SVK druhú tretinu? Veď to nie je nomrálne. Tak mi to pripadalo ako keby sa im už ani nechcelo hrať.
prvá tretina bola v pohode... ale to kto hral za SVK druhú tretinu? Veď to nie je nomrálne. Tak mi to pripadalo ako keby sa im už ani nechcelo hrať.
-
profik
Light Professional
Tak po celkom dobre odohratej prvej tretine uz nasi oslavovali a nieco si dali? Bude to este tazke, ale dufam, ze to zvladnu.
// tak nakoniec sme to dokazali. Ale neuveritelne sme sa natrapili. Este, ze Miro vie byt v spravnom case na spravnom mieste.
// tak nakoniec sme to dokazali. Ale neuveritelne sme sa natrapili. Este, ze Miro vie byt v spravnom case na spravnom mieste.
Už v druhej tretine asi myšlienkami boli v zápase so Švédskom. Ešte 20 takých minút a zostane to ozaj len pri myšlienkach 
Mi to pripadá, ako keby im stačilo víťazstvo o 1 gól. Však Nórov stačí trochu pritlačiť, nasúkať im aspoň 3 - 4 góly a vysmiati si v pohode dohrať zápas. Očividne sa im ale nechce moc hrať...
-
Soviet
Darca
No tento zapas bude este very complicated s touto hrou co predvadzame..Ak taka bude tretia tretina, tak Nori si ten postup viac zasluzia ako my..Aby to nebolo predlzenie ako u nasich susedov Cechov..
Je mi luto Bartecka..Uz len kvoli nemu by mohli hrat na vitazstvo..Nech neodisiel zbytocne zo zapasu na nosidlach..
Je mi luto Bartecka..Uz len kvoli nemu by mohli hrat na vitazstvo..Nech neodisiel zbytocne zo zapasu na nosidlach..
Presne tak, nechápem ako môžeme takto hrať. Totálny prevrat hry napríklad proti Rusku či Lotyšom. Nóri dostanú 19 gólov a my im tam nevieme dať aspoň také 2-3 a v kľude dohrávať