Sponzoring
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sponzoring
mi-chau: Pretoze ho treba aj zaplatit. Zbierku tento tyzden uz zrusim.
na dalsi o 3 roky....
inak ked server uz bezi, mohli by sa nahodit ti darcovia, nie?
inak ked server uz bezi, mohli by sa nahodit ti darcovia, nie?
Som predpokladal, ze sa kupoval cash. 
-
hojko
Site Admin
Maki: Mohli, ale to by som musel mat nainstalovany Office, aby som si pozrel tie udaje. Dnes v noci to skusim zvladnut.
hojko: vpohode, ja len tak ze si to pisal uz pred tyzdnom a furt nic, ale chapem ze posledna doba bola hekticka...hlavne nech server fici ako ma 
-
Andrew007
Guru wannabe
Sry ze tak neskoro pisem, ale daju sa este poslat posledne peniaze pre chod fora ?? 
-
t0m4s3
Admin
Samozrejme, ze akekolvek ciastky prijmeme radi kedykolvek, nielen ked je to nutne potreba.
-
Andrew007
Guru wannabe
To si ma potesil, zajtra asi cez inter. banking poslem nejaku symbolicku sumu aby som nevytrcal od ostatnych . 
-
spojka13
Darca
už je niekde zoznam sponzorov?
Zatial stale neupdatovana ...
Ja som na to napriklad uplne zabudol a prispevok som poslal az dnes.Goten napísal:moosha: Hlavne, že si sa pozastavoval nad výhodami pre darcov, ale peniaze si nebol za 2 týždne schopný poslať. To ti trvalo tak dlho, než si nasporil 10 EUR?
Zbierka na nový server stále beží. Updatovaná bude pravdepodobne až po ukončení zbierky.hypper napísal: Zatial stale neupdatovana ...
Gangy: Na mooshu som reagoval preto, lebo hojko písal že server už je (predpokladal som, že už je aj zaplatený) a následne sa moosha ozval, že chce prispieť. Samozrejme zbierka beží až kým ju hojko neukončí.
-
lekoklatik
VIP
Goten, ja som sa tu tiež dušoval že prispejem a nakoniec som neprispel.
Teraz si to ideme vykrikovať?
Zbierka na server sa mozno skonci, ale "zbierka" na housing a vydavky spojene s prevadzkou fora sa neskonci nikdy, to som sa tu snazil povedat.Goten napísal:Gangy: Na mooshu som reagoval preto, lebo hojko písal že server už je (predpokladal som, že už je aj zaplatený) a následne sa moosha ozval, že chce prispieť. Samozrejme zbierka beží až kým ju hojko neukončí.
A kto tu vykrikuje? Opakujem na mooshu som reagoval z dôvodov, ktoré som uviedol v mojich predošlích príspevkoch. Už je to predsa aj tak nepodstatné, dostal možnosť prispieť - dostal - prispel.lekoklatik napísal:Goten, ja som sa tu tiež dušoval že prispejem a nakoniec som neprispel.
To, že si sa ty dušoval, že prispeješ a neprispel si: "Plno rečí a skutek utek".
lekoklatik napísal:Samozrejme![]()
Dostal si ma.
-
lekoklatik
VIP
Samozrejme
lekoklatik napísal:Goten, ja som sa tu tiež dušoval že prispejem a nakoniec som neprispel.
Goten napísal: A kto tu vykrikuje? Opakujem na mooshu som reagoval z dôvodov, ktoré som uviedol v mojich predošlích príspevkoch. Už je to predsa aj tak nepodstatné, dostal možnosť prispieť - dostal - prispel.
To, že si sa ty dušoval, že prispeješ a neprispel si: "Plno rečí a skutek utek".
Goten ty si nejaky mudrc, precitaj si Hojkov prispevok trosku vysie na predchadzajucej stranke...Goten napísal: Zbierka na nový server stále beží. Updatovaná bude pravdepodobne až po ukončení zbierky.
hypper: Prečítal som si ten jeho príspevok a ...? Vidíš snáď, že by sa zoznam darcov rozrástol? Nevidíš. Je jasné, že ten zoznam darcov nestihol urobiť. Nato aby to človek pochopil nemusí byť mudrc, stačí trocha vnímavosti.
Tiež nemusíš byť taký nadržaný na ružový nick. Ak si prispel, určite ho skôr či neskôr dostaneš.
Ako ja tu vobec neriesim seba len som proste napisal ze ten list co tam je neni updatovany a vzhladom nato ze hojko tam pisal ze sa nato vrhne, aby tu nevzinkala diskusia ze preco este niekto nema svoj ruzovy nick...Goten napísal:hypper: Prečítal som si ten jeho príspevok a ...? Vidíš snáď, že by sa zoznam darcov rozrástol? Nevidíš. Je jasné, že ten zoznam darcov nestihol urobiť. Nato aby to človek pochopil nemusí byť mudrc, stačí trocha vnímavosti.Tiež nemusíš byť taký nadržaný na ružový nick. Ak si prispel, určite ho skôr či neskôr dostaneš.