okresný súd

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Janci_PD
Novice
Novice

okresný súd

Príspevok od používateľa Janci_PD »

Zdravím

Asi 11 mesiacov dozadu som sa stal obeťou podvodu. týkalo sa to kúpy mob. telefónu na inzerát. Na inzerčnom portáli bazoš.sk
Hneď som to samozrejme dal na políciu a riešilo sa to po tejto stránke jednalo sa o sumu 200€. Predvčerom som bol na polícií a pýtal som sa, či sa posunuli ďalej. A pán mi oznámil, že mu poslal okresný súd list domov. Pritom vôbec nebol na vypočúvaní u policajtov. resp on u policajtov vôbec nebbol. Vraj mu rovno poslali list s okresného súdu. (zrejme predvolanie). Je to možné.

Fakt mi už ostáva iba hlavou krútiť nad týmto systémom! :nono:
plusminus
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: okresný súd

Príspevok od používateľa plusminus »

nedavno bolo v TV spravach, ze chlapik siel na sud a den pred sudom dostal rozhodnutie sudu :D
teda, mozne je vsetko
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nepochopil som o co ti ide.
Janci_PD
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Janci_PD »

ci je mozne aby ma chlap podviedol... nasledne to "riesila policia" potom on na policii (vypocuvanie ani nic podobne) ani nebol, nevedel o tom ze sa to riesi (nakolko nemal skade). A rovno mu poslal list okresny sud. a preco vôbec okresný...
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

a podla mna je to dobra blbost ... minimalne to nema nic stvojim pripadom..lebo aby to bol "podvod" muselo by sa jednat op sumu minimalne 266e.. takze stebou to nema nic spolocne.. mozno to spravil vacerym ludom a ti sa na neho "zlozili"
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

a ako konkretne ta podviedol ak by som sa smel spytat, aspon by to bola vystraha aj pre inych
Napísať odpoveď