zalubeny az po usi ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lukasM
Light Expert
Light Expert

zalubeny az po usi ...

Príspevok od používateľa lukasM »

Myslel som ,ze to tu nikdy nebudem pisat ,ale zrejme nastal cas.
Proste ide o to ,ze som asi pred 2 rokmi spoznal jedno dievca a trochu sme sa zarozpravali ,vnimal som ju uz dlhsie ,ale to len preto ,ze sa mi pacila fyzicky no po tom veceri ,ked som mohol spoznat ako rozmysla a aka je v skutocnosti ,vzblkla iskra ,a to taka silna ,ze myslim na nu doteraz.
Stretavali sme sa medzitym velmi malo (max. 3-4 krat do roka) ,ale zakazdym ,ked prisla sa mi rozbuchalo srdce na 200 tepov/min. a nemohol som nic rozumne povedat. Proste aj teraz ked sa pozriem na jej fotku ,tak sa so mnou fyzicky nieco deje.
Myslim ,ze sympatie su obojstranne ,ale ide o to ,ze nemam odvahu urobit 1.krok ,proste povedat jej ako v mojich ociach vyzera a co pre mna znamena. Neviem ,ci by som si niekedy odpustil ,ak by si nasla ineho a ja by som sa ani nepokusil o nu bojovat. Mate nejake povzbudive rady ako jej jemne (alebo raznejsie) naznacit ,ze je pre mna viac ako kamaratka ?
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nechcem ti do tvojej radosti vnášať pesimizmus, ale tak reálne sa na to pozri a keď ste sa za dva roky k ničomu nedostali, tak neviem, ako to teraz rozhýbať. Možno ty tie sympatie dekóduješ ako niečo viac, ale z jej strany možno ide len o čisté kamarátstvo. Možno, že si sa nezaľúbil do osoby ako takej, ale do jej obrazu, ktorý ti vytvorila počas tých pár stretnutí. To sa stáva, potom človek začne idealizovať, snívať a vytvorí si dokonalú osobu. :)

Skús trochu viac napísať ako ste sa spoznali, prečo sa stretávate tak málo, či by bolo možné aj častejšie a potom by sa dalo niečo vymyslieť. :wink:
lukasM
Light Expert
Light Expert

ale ved jasne ,ze je realnejsie ,ze sa mars stretne s venusou ,nez aby sme sa my dvaja dali dokopy ,ale proste mi ide o to ,ze reci sa vravia a chlieb sa je a ja som sa este o nic nepokusil ,takze by som si potom aspon mohol povedat ,ze som sa snazil ( taka moja pseudo cena utechy :? ) ,cize potrebujem nakopnut ,pocut nejaku radu od skusenejsich. Nechcem na nu vybafnut ,ze myslim na nu dva roky a nic ...
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Pozri, nemas co stratit, a podla toho ako pises, a toho ze ju dost chces vidim dve vychodiska z tejto situacie :)
a.) Vykasles sa na to lebo si povies ze aj Mars sa skor zrazi s Venusou ako by ste sa mali dat dohromady a bude ta hooodne dlho srat ze si to ani neskusil ani si nic nespravil... budes sa len lutovat az eventualne na nu zabudnes
b.) Skusis to a uvidis ako to dopadne, mozno vam to vynde mozno nie, v kazdom pripade si to ASPON skusil, a je to lepsie ako moznost a.) aj v pripade ze by ti to nevyslo, lebo to nakoniec zhodnotis a dospejes k nejakemu zaveru "why move on" (necha ta - je to krava, nebol si dost dobry/nechas ju - je to krava - teraz to nemyslim v zlom, len ze v pripade keby ste sa rozisli, su to dobre argumenty co si mozes povedat preco to skoncilo a zabudnut na ten vztah :D, resp lahsie zabudnut...) Chcem tym len povedat ze nech to skonci akokolvek bude to lepsie, a bude sa s tym dat lepsie zmierit ako ked sa o nic nepokusis a budes sa na nu pozerat z dialky ako na objekt svojich tuzob...

Zacni si s nou pisat na icq, FB, to je jedno, potom ju zober niekam do mesta na drink, najprv len tak aby si zistil ako si na tom, ak si budete rozumiet niekam ju pozvi... hlavne to na nu nevybafni z nicoho nic ked ta poriadne ani nepozna, pomalsie dalej dojdes (fyzikalne je to blbost, teda v neinercialnej vztaznej sustave s plynucim casom) ale v tvojom pripade by som postupoval takto :P

//vek?
lukasM
Light Expert
Light Expert

no diky kamo za odpoved ,to si zhruba popisal moje myslienkove pochody :) (az na tu kravu ... ) a vek - ja 21 ,ona 18

//to bolek

no s tym stretavanim to je najvacsi problem , ja studujem inde ,ona inde ,proste sme od seba 150 km. Jasne ,ze keby sme do toho isli by som sa snazil byt s nou najcastejsie - dochadzal by som aspon na vikendy ,aj ked viem ,ze by to bolo tazke ...
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

lukasM napísal:no diky kamo za odpoved ,to si zhruba popisal moje myslienkove pochody :) (az na tu kravu ... ) a vek - ja 21 ,ona 18

//to bolek

no s tym stretavanim to je najvacsi problem , ja studujem inde ,ona inde ,proste sme od seba 150 km. Jasne ,ze keby sme do toho isli by som sa snazil byt s nou najcastejsie - dochadzal by som aspon na vikendy ,aj ked viem ,ze by to bolo tazke ...
Ale ved to by nebol taky problem, ako pises chodil by si na vikendy... ja to mam 250km za holkou a zvladame :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Aby nieco vydrzalo dialku, musi tam byt silne obojstranne puto, nie len snaha jedneho. Aj ked nevravim, ze je to nemozne
divoska3333
Amateur
Amateur

Re: zalubeny az po usi ...

Príspevok od používateľa divoska3333 »

Ahojte Ludkovia.
bola by som veľmi rada keby ste mi poradili čo robiť :)
Asi pred 3,5 rokmi si na tomto fóre o mne písal môj bývalý priateľ a mnoho ľudí mu poradilo ako sa mi má prihovoriť, prejaviť prvé city a vôbec ako si ma získať preto verím že teraz pre zme nu poradíte mne ako si ho opať získať.( S odstupom času si uvedomujem že je to to najlepšie, najmilšie a najslušnejšie stvorenie ktoré ma kedy stretlo... *Taktiež si uvedomujem že aj s odstupom skoro 2 rokov čo už spolu nechodíme ho stále ľúbim... )
Niaky čas po rozchode som na to prestala myslieť pretože ma napadlo že už na mna asi zabudol a hodil za hlavu...
No opäť mi prišiel na rozum keď sa objavil v mojej práci pred cca 2 mesiacmi a prihovoril sa mi :) (robím predavačku v obchodnom dome:) ) Na tvári mal krásny úsmev, ktorý ma ohromil a keď sa mi prihovoril , stratila som reč, bolo to niečo neopísateľne krásne, vidieť ho, hovoriť s ním...
Od tej chvíle neustále na Ňho myslím ako na osobu ktorú stále ľúbim a ktorú by osm si chcela späť získať ... No neviem či aj on bude mať záujem....PLEASE help me :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

lukasM napísal:Myslel som ,ze to tu nikdy nebudem pisat ,ale zrejme nastal cas.
Proste ide o to ,ze som asi pred 2 rokmi spoznal jedno dievca a trochu sme sa zarozpravali ,vnimal som ju uz dlhsie ,ale to len preto ,ze sa mi pacila fyzicky no po tom veceri ,ked som mohol spoznat ako rozmysla a aka je v skutocnosti ,vzblkla iskra ,a to taka silna ,ze myslim na nu doteraz.
Stretavali sme sa medzitym velmi malo (max. 3-4 krat do roka) ,ale zakazdym ,ked prisla sa mi rozbuchalo srdce na 200 tepov/min. a nemohol som nic rozumne povedat. Proste aj teraz ked sa pozriem na jej fotku ,tak sa so mnou fyzicky nieco deje.
Myslim ,ze sympatie su obojstranne ,ale ide o to ,ze nemam odvahu urobit 1.krok ,proste povedat jej ako v mojich ociach vyzera a co pre mna znamena. Neviem ,ci by som si niekedy odpustil ,ak by si nasla ineho a ja by som sa ani nepokusil o nu bojovat. Mate nejake povzbudive rady ako jej jemne (alebo raznejsie) naznacit ,ze je pre mna viac ako kamaratka ?
povzbudiva rada? kto sa boji nech nechodi do lesa!!!!
Coho sa bojis ? ze ta kusne ? Ja viem coho sa bojis zeby si to mohol posrat a sa zato budes vinit, ser nato. Rozpisal by som sa ti tak zeby si mal z toho knihu. Proste a jednoducho chod do toho zacni ju tahat viacej vonku a sami dvaja, a ked sa to poserie kasli nato pride dalsia. A na taku pomaly ale ISTO!!!, lebo sa moze stat ze sa ti holka splasi a isto preto pisem aby sa ti nevychrapala s druhym... :?
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

qwerty: nabuduce ked zas budes davat rady ala jan novotny si pozri prispevok nad tebou :roll: by si mal robit v ikare ked tak rad pises knihy a uz nerob zo vsetkych zien take kur*y.zato ze ti este ziadna nedala sahnut niesu vsetky svine

divoska: skus s nim nadhodit nejaky kontakt.resp zacni chodit do nejakeho podniku kde aj on a skus ist nato uplne od zaciatku.nieze ho hned zasypes hned sms a telefonatmi.a skus si este zistit ci si za ten cas nestihol najst inu znamost
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

divoska3333 napísal:...
Nečakaj a vrhni sa mu po krku :) a ak niekoho má tak :smt006 .
divoska3333
Amateur
Amateur

hmm dakujem za radu... neobj nevrhla by som sa na neho ani to nechcem na nho vysypat lebo viem ze by sa mohmol zlaknut, proste sa musime opat spoznat, zacat odznova...
boze ale stale tie spomienky... stale mam pred ocami tie spravy co pisal tunak s ludmi predtym nez ma spoznal, ako prosil o rady co sa mna tyka... :)
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

lukas, ten prvy krok sa da vyriesit lahko, pocas rozhovoru s nou prehodit, boze, s tebou si dobre rozumiem, neposunieme sa dalej ? a usmev a cakas :D

ak to nemysli ona vazne, stale to zahras do autu akoze vtipneeee :D tuto moznost mas aj ona. Nedojde k trapnej situacii no moze dojst na omnoho viac.
Mne na dialku vztah /super baba, super tanecnica :D/ nevydrzal koli inej /super telo :D/
Nevidim tam vek, stalo sa mi to v 19tich na trase BA-NR
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

divoska3333 napísal:Ahojte Ludkovia.
bola by som veľmi rada keby ste mi poradili čo robiť :)
Asi pred 3,5 rokmi si na tomto fóre o mne písal môj bývalý priateľ a mnoho ľudí mu poradilo ako sa mi má prihovoriť, prejaviť prvé city a vôbec ako si ma získať preto verím že teraz pre zme nu poradíte mne ako si ho opať získať.( S odstupom času si uvedomujem že je to to najlepšie, najmilšie a najslušnejšie stvorenie ktoré ma kedy stretlo... *Taktiež si uvedomujem že aj s odstupom skoro 2 rokov čo už spolu nechodíme ho stále ľúbim... )
Niaky čas po rozchode som na to prestala myslieť pretože ma napadlo že už na mna asi zabudol a hodil za hlavu...
No opäť mi prišiel na rozum keď sa objavil v mojej práci pred cca 2 mesiacmi a prihovoril sa mi :) (robím predavačku v obchodnom dome:) ) Na tvári mal krásny úsmev, ktorý ma ohromil a keď sa mi prihovoril , stratila som reč, bolo to niečo neopísateľne krásne, vidieť ho, hovoriť s ním...
Od tej chvíle neustále na Ňho myslím ako na osobu ktorú stále ľúbim a ktorú by osm si chcela späť získať ... No neviem či aj on bude mať záujem....PLEASE help me :)

Mozno ze ma do toho nic, ale chcel by som vediet, ze ako ste sa rozisli, a preco? Kto bol iniciator? Nie podrobne, ale len tak globalne.
divoska3333
Amateur
Amateur

S.T.E.A.L.T.H napísal:

Mozno ze ma do toho nic, ale chcel by som vediet, ze ako ste sa rozisli, a preco? Kto bol iniciator? Nie podrobne, ale len tak globalne.

hmm rozisli sme sa asi preto ze on hraval dost casto hry na PC a tak mal coraz viacej na mna menej casu, az som si uvedomovala a zacala pocitovat ze to predomnou uprednostnuje, PC bol akoby skodca ktory postupne nicil ten krasny vztah ktory sme mali.... zacali sme sa kvoli nemu hadat az to preslo do toho ze sme sa rozisli a nechala som ja neho... ale rozisli sme sa v dobrom nie v zlom proste sme sa porozpravali a bolo to... nevideli sme sa skoro 2 roky presne neviem , no teraz ked sme sa stretli a potom boli spolu aj vonku ( raz sami a raz s kamoskou v posilke) tak mam taky prijemny pocit, stale na nho mylsim... a citim ze nam aj prospelo ze sme asi neboli spolu lebo sme kazdy dospel a kazdy pozname svoje priority...
tu posilku navrhla kamoska len ma sokla tym ze zavoalla aj neho lebo mi padla skoro sanka ked som ho tam uvidela ze ide s nmi. predtym som jej hovorila ze by som bola stastna keby siel len ma nenapadlo ze to spravi :) ale bola osm moc stastna....
hmm l,en v posilke nevime preco nevedela som zrazu o com rozpravat bola som v miermom soku ze tam je...
mylsim si ze sme sa obaja trosku zmenikli a preoto by sme sa mali viac spoznat a uvidime co bude...
co by si mi poradil co robit? boze tak by som chcela vediet o otm ze co si mysli on vies ze ake ma opn pocity....ci mam este sancu... uvedomila som si ze napriek vsetkeho je to ten najlepsi a najslusnejsi chalan akeho som stretla, uvedomila som si ze neho som vzdy lubila najviac hoci som mala po nom este jeden 13 mes. vztah ale nebolo to ono, citim ze by nam to uz mohlo vyjst keby sme zacali odznova no musime sa naozaj lepsie po tej dobe spoznat.... boooooooooze citim neico tak krasne co sa ani opisat neda a zaroven sa bojim jeho reakcie bojim sa ze uz nebude citit to iste :(
a navyse fakt nevime co citi pretoze púo mne uz nemal ziadny vztah a ja osm bola jeho prva a zatial jedina...
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Spýtaj sa ho ! Keď píšeš, že je úžasný tak nestrácaj čas, za to nič nedáš. Ak ak nie tak príde ďaľší chalan tak vo co go ??? :)
divoska3333
Amateur
Amateur

cuteSTYLE69 napísal:Spýtaj sa ho ! Keď píšeš, že je úžasný tak nestrácaj čas, za to nič nedáš. Ak ak nie tak príde ďaľší chalan tak vo co go ??? :)
hmm spytaj sa ho vies je to take podla mna nmoc rychle a a ked ku mne este neciti to co predtym tak by som ho tym asi len vyplasila... preto chcem aby sme sa znova castejsie stretavali spoznavali sa a mozno opat prebehne ta iskra ako pred rokmi a mozno k sebe najdeme tu blizsiu cestu po ktorej neskor budeme kracat spolu :) nemyslis ze to bude takto lepsie?
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Však ako chceš ja len tolko aby nebolo neskoro niekedy vieš ...

// Uprednostniť babu pred filmom ? 21 storočie ? :DDDDDDDDD :roll: :roll:
divoska3333
Amateur
Amateur

cuteSTYLE69 napísal:Však ako chceš ja len tolko aby nebolo neskoro niekedy vieš ...
hmm vies co podla mna je skor taky chalan ktory sa nepusta do vztahu bezhlavo a ked si pocas 2,5 roka co sme neboli spolu nezacal so ziadnou vztah tak sa nemusim ponahlat.... a ak budeme mat byt spolu tak budeme aj keby traktory padali :D
boooooooze ale uz to je take ze no neviem... volala som ho zajtra do posilky tak netrpezlivo cakam na odpoúved lebo prave pozera s bratom niaky film na notese :) ale tak snad pojde :)

//autoeditácia príspevku (28 Feb 2010, 12:44)
divoska3333 napísal:
hmm vies co podla mna je skor taky chalan ktory sa nepusta do vztahu bezhlavo a ked si pocas 2,5 roka co sme neboli spolu nezacal so ziadnou vztah tak sa nemusim ponahlat.... a ak budeme mat byt spolu tak budeme aj keby traktory padali :D
boooooooze ale uz to je take ze no neviem... volala som ho zajtra do posilky tak netrpezlivo cakam na odpoúved lebo prave pozera s bratom niaky film na notese :) ale tak snad pojde :)

hmm podla mna uz je neskoro, pretoze sme sa niak o tom bavili tak nepriamo a mysli, si ze ani nepomyslel nanas dvoch....
pytal sme sa ze co sme robili tych par rockov co sme sa nevideli a tak a on potom spomenul ze sa mu pacia dve baby ale s jednou by na seba vobec nemali cas a druha ho vraj fascinuje svojim spravanim a to je trosku problem podla neho, aj ed som nepochopila aky ale neva...
takze asi tak , nemam sancu :(
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Zbytočne hádžeš flintu do žita :). Možno ti chcel naznačiť, že je free nie ?
Napísať odpoveď