Postup T-mobile reklamacia telefonu
Postup T-mobile reklamacia telefonu
Nazdar hosi dna 28.1 som dal do opravy iphne3g v t-mobile v tesco lamac , telefón prišiel 23.2 s tým že nebol dodaný náhradný diel swap, Predavač mi oznámil že mam ísť do centrály buď do polusu alebo na snpckoa bude mi vymenený kus za kus . Dnes ráno 24.2 som prišiel do predajne na snpcku a milá slečna mi oznámila že telefón treba ešte raz poslať na diagnostiku a až potom mi bude mobil vymenený kus za kus. je to normálne ? Aj keď už raz bol v servise s vyjadrením technika ? Ako nemienim zase čakať 20 dni.... Nieje to na prešetrenie SOI-kou ?
Re: Postup T-mobile reklamacia telefonu
Nemas nahodou na vypise, ktory ti dali zo servisu co s nim bolo robene? Mali by tam byt uvedene ukony ktore s telefonom robili, ak tam je diagnostika tak naco dalsiu? Ked pride telefon do servisu tak diagnostiku robia bezohladu na to aka vada sa vyskytne aby vylucili suvis s inym komponentom telefonu, takze podla mna je druha diagnostika zbytocna ak sa prvou nic nezistilo.
Ak preslo 30dni a telefon nie je funkcny, povazuje sa to za nevybavenu reklamaciu a v tom pripade mas narok na odstupenie od zmluvy, vratenie penazi alebo novy tovar. Ak je slecna v T-mobile mudra tak jej vysvetli ze chces rozpravat s veducim predajne, a ak aj on bude trvat na tom ze mas dat telefon do servisu po druhykrat tak chod na SOI.
Ak preslo 30dni a telefon nie je funkcny, povazuje sa to za nevybavenu reklamaciu a v tom pripade mas narok na odstupenie od zmluvy, vratenie penazi alebo novy tovar. Ak je slecna v T-mobile mudra tak jej vysvetli ze chces rozpravat s veducim predajne, a ak aj on bude trvat na tom ze mas dat telefon do servisu po druhykrat tak chod na SOI.