vysoka skola- druha
-
easton
Professional
- Kontaktovať používateľa:
vysoka skola- druha
cauko ak som dobre informovany ak chcem skuit studovat inu skolu do prihlasky musim dat prechadzajuce posobenie, cize skolu na ktorej trebars som teraz... a co by sa stala ak by som to zamlcal zistuju to nejako ? lebo tak by som nemusel platit rok navyse..ako je to s tym 
Re: vysoka skola- druha
Pri takychto veciach sa ti urcite neoplati podvadzat/zamlcat, ak nechces mat v buducnosti problmemy.
-
audiotrack
VIP
samozrejme že to zistia, sieť vysokých škôl (a ich informačné systémy) sú prepojené a trvalo by pár sekúnd na zistenie (zrejme by im to vyhodilo hneď pri zadávaní tvojej prihlášky do systému, že študent s takým rodným číslom už bol niekde evidovaný ale na prihláške to zamlčal). Následky by si z toho mal poriadne
-
easton
Professional
dakujem velmi ..pekne sice mam spoluziaka co zamlcal a zatial studuje 
-
Sagittarius
Guru
Myslím, že na prihláške by si to mohol zamlčať, lebo aj tak ťa nemusia prijať alebo ty tam nemusíš ísť. Ale na zápise, by som to radšej priznal, lebo aj tak to môžu jednoducho zistiť.
Kamaratka tak studovala ze prestupila z jednej skoly na druhu, tiez si myslela ze sa nic nestane ak to neprizna a dufala ze na to nepridu. Ale ver ze spravodlivost si ta najde v najnevhodnejsiu chvilu, mozno tak ako v jej pripade, teraz ked konci Bc. jej na to prisli...musela zaplatit vyse 800€ a mala na to 14dni, aby toho nebolo dost tak to mala zaplatit v obdobi tesne pred vyplatou jej otca, ktory zarobi asi 500€/mesacne, mama je nezamestnana a okrem nej maju doma dalsie 3 hladne krky. Ver mi nechcel by si byt v jej kozi.