VŠ - potvrdenie od lekara
-
tomasso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
VŠ - potvrdenie od lekara
cauk...neviete nahodou, ci mi na UKF do nitry na fakultu soc. vies a zdravotnictva treba potvrdenie od lekara? na stranke univerzity pise toto: potvrdenie lekára o spôsobilosti študovať na vysokej škole je potrebné dokladovať v prihláške v študijných programoch podľa rozhodnutia dekana fakulty zverejnenom na stránkach fakulty....
no ale na stranke fakultyy o tom uz nic nepise..
no ale na stranke fakultyy o tom uz nic nepise..
Re: VŠ - potvrdenie od lekara
To treba vsade, nie?
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Snád NIE
, btw keď tak možete povedať aj o VŠB v Ostrave.
Nechapem v com je problem, ved mne to lekar vypisal na pockanie. Teda cutestyle u teba to asi bude komplikovanejsie pri urcovani pohlavia, takze ti drzim palce ale tomasso by to mal mat za par minut za sebou.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
-
tomasso
Medium Professional
ano, ano...nieje to problem potvrdit, len neviem ci to budem nejak stihat, lebo po prve ju nemam este potvrdenu.musim ist najprv do skoly po nu, a po druhe ju uz zajtra musim poslat, lebo mam posledny den.--
-
Sagittarius
Guru
No väčšinou, keď nevyžadujú potvrdenie, tak napíšu, že nevyžadujú potvrdenie. Skús napísať mail na študijné.
do tej Ostravy neviem ci vyzaduju, ale ja som si to pre istotu dal potvrdit...
-
awtt
Medium Professional
Ono všade ho chceju, ale z vlastných skúsenosti viem že keď ho nebudeš mať nič sa nestane.
asi tak. Ja som si bol dat potvrdit a svina doktorka mi zobrala 5evri a ani ma do slipov nevyzliekla. Takze to su take kontroly akoze formalitka. A ak by ho chceli tak ti poslu papiere aby si im to poslal dodatocne.awtt napísal:Ono všade ho chceju, ale z vlastných skúsenosti viem že keď ho nebudeš mať nič sa nestane.