stav OK, crossfader nie celkom
cena je viac nez symbolicka 25 € + pošta
pripadne košičania vymena za nieco zaujimave, zavadzia mi ... uz dlhsiu dobu lezi v škatuli.
P/V: mixpult numark
-
Tomas15
Light Star
Re: P/V: mixpult numark
ake ma vstupy ??? klasicke chinch na kanal alebo sa da mixovat aj z kompu?
-
kolac
Star
- Kontaktovať používateľa:
http://www.numark.com/contentmgr/showde ... /1540/tt/5
z kompu sa da ak mas viackanalovy vystup.
//autoeditácia príspevku (24 Feb 2010, 0:07)
UP 20 eur .. lacnejšie nenajdete.
z kompu sa da ak mas viackanalovy vystup.
//autoeditácia príspevku (24 Feb 2010, 0:07)
UP 20 eur .. lacnejšie nenajdete.
-
johny541
King
Co znamena crossfader nie celkom?
Co je s nim? Mozno ze by som to zobral/vymenil za nieco kebyze zistim ako to prepojit s receiverom a notebookom. Zajtra kuknem blizsie info o tom na internete ked pridem domov. Len napis co je s tym crossfaderom.
-
kolac
Star
to znamena ze v krajnych polohach sem tam chrci. Predpokladam ze ho nebudes pouzivat na scratchovanie, nakolko ho chces len s bookom prepojit. tak sa ta otazka crossfadera vobec netyka. bud ho vycistis / vymenis, alebo jednoducho vypnes.
-
johny541
King
Tak vies, ale kebyze by som uz nieco take mal, tak nech to je funkcne
Nikdy nevies co sa zide niekedy. Este pojdem pozriet dnes/zajtra do bs acoustics a popozerat sa ci tam nebudu mat nejaku alternativu co by mi viac vyhovovala. Ked nie, tak ti dam vediet. Nejaka zaruka? Ake to je velke? (v x s x h)
-
kolac
Star
sorry ale za 20 eur alernativu na 100 percent nenajdes
keby ho mne niekto ponukol pred rokom za 20 eur tak ho beriem všetkymi desiatimi. ale hold stoji v škatuli bez využitia.
btw: zaujemca z bazosa za 25 na dobierku.
btw: zaujemca z bazosa za 25 na dobierku.
-
johny541
King
Tak je mi jasne ze je to dobra cena, Skoro ako zadarmo, lenze je tu taky problem ze aj to "skoro zadarmo" nemam v penazenke momentalne
Urcite by bola mozna osobka. Ved sme obidvaja z ke. Takze kebyze ta mozem poprosit, nepredavaj do piatku. Skusim odniekial zohnat peniaze alebo mozno nieco ponuknut na vymenu. Nepotrebujes take veci ako citacku pam. kariet, firewire PCI kartu aj s kablom, lan kartu klasika do PCI ?
A prosim rychlo to obehni s pravitkom kolko to ma, bol by som rad vedel ci mi to tu sadne.
//autoeditácia príspevku (24 Feb 2010, 22:59)
Nemam zaujem, neochota uzivatela, ked som sa spytal ako dlho bol pouzivany tak ma vysmial na co to chcem vediet, ze to nie je podstatne a ze "stav ok, crossider az tak nie" su informacie ktore by mi mali stacit. Potom z neho vyhuplo, ze dokonca to je z druhej ruky, no nevedel ako dlho bol pouzivany (velmi zaujimave). Potom si odrazu spomenul, ze ma cca 4 roky, aj to mi nevedel povedat presne. Trosku mi to pride...akoby som to nazval, asi len tak slusne - neserioznost - aj keby sa dali najst aj ine ekvivalenty. Cize tak nejako s tymto predavajucim. Vela stastia pri predaji
A prosim rychlo to obehni s pravitkom kolko to ma, bol by som rad vedel ci mi to tu sadne.
//autoeditácia príspevku (24 Feb 2010, 22:59)
Nemam zaujem, neochota uzivatela, ked som sa spytal ako dlho bol pouzivany tak ma vysmial na co to chcem vediet, ze to nie je podstatne a ze "stav ok, crossider az tak nie" su informacie ktore by mi mali stacit. Potom z neho vyhuplo, ze dokonca to je z druhej ruky, no nevedel ako dlho bol pouzivany (velmi zaujimave). Potom si odrazu spomenul, ze ma cca 4 roky, aj to mi nevedel povedat presne. Trosku mi to pride...akoby som to nazval, asi len tak slusne - neserioznost - aj keby sa dali najst aj ine ekvivalenty. Cize tak nejako s tymto predavajucim. Vela stastia pri predaji