Zdravim, vopred sorry za vytvorenie duplicitnej temy, ak uz tu taka je, no nenasiel som podobny problem.
Mam NB s ATI Radeon 3650 HD a nemozem nainstalovat novsi driver. Povodne som mal MS driver nainstalovany automaticky pri instalacii systemu. Avsak ak stiahnem z ATI webu najnovsie catalysty (teraz 10.2), upravim ich modderom, tak pri instalacii nainstaluje vsetko okrem driveru. V protokole instalacie je okrem driveru pri ostatnych sucastiach uspesne, pri driveri neuspesne.
Stiahol som z asustreiber.de nejaky driver, ktory mi uz funguje, ale je to len v8.610, povodny pri instalacii systemu bol v8.63xxxxx.
Vie niekto poradit, preco nejde nainstalovat novsi driver, pls?
Instalacia ATI driver vo WINDOWS 7
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Instalacia ATI driver vo WINDOWS 7
Windows 7 si predsa automaticky stiahne potrebne ovladace a ovladace na grafiku mu nerobia problem. Ak vsak chces tahat posledne ovladace, tak musis tahat mobility drivre, cize ovladace urcene pre mobilne (notebookove) graficke karty.
Dik za odpoved.
No to viem, ze W7 si taha drivery sam, ale predsa v novych catalystoch 10.2 je driver 8.702 a windows stale pouzival 6.3xxxx (hodne stary) a ked som ho dal updatnut z webu, tak nenasiel nic. Zaujimave, ze vo Viste mi nerobila problem pri rovnakej HW configuracii instalacia novsich driverov (samozrejme po uprave modderom).
Viem, ze musim tahat drivery upravene pre NB, ale ako som spominal v prvom prispevku, upravim si ich mobility modderom sam. A aj tak to nefunguje.
No to viem, ze W7 si taha drivery sam, ale predsa v novych catalystoch 10.2 je driver 8.702 a windows stale pouzival 6.3xxxx (hodne stary) a ked som ho dal updatnut z webu, tak nenasiel nic. Zaujimave, ze vo Viste mi nerobila problem pri rovnakej HW configuracii instalacia novsich driverov (samozrejme po uprave modderom).
Viem, ze musim tahat drivery upravene pre NB, ale ako som spominal v prvom prispevku, upravim si ich mobility modderom sam. A aj tak to nefunguje.
Ovládače 10.1 a 10.2 sa nedajú upraviť mobility modderom. Vyskúšaj 10.3 beta (len nainštaluj driver, neupravuj ho mobility modderom).
No to som sa niekde docital, ze sa tieto 10-kove catalyst drivery nedaju upravit modderom, ale mne na W7 zatial ziadne drivery, kt. som stiahol z ati support a nasledne upravil modderom, nesli. Tyka sa to aj starsich 9.x. W7 pouzivam cca. od oktobra - novembra min. roku a odvtedy mi nejdu ziadne drivery z ati webu.
Takze po instalacii catalyst 10.3 beta sa konecne podarilo nainstalovat driver.
to Goten: ten link, co si mi dal na tie catalysty, pise sa tam, ze nove catalysty od 10.3 by mali podporovat aj mobility aj desktopy. Je to pravda?
Takze po instalacii catalyst 10.3 beta sa konecne podarilo nainstalovat driver.
to Goten: ten link, co si mi dal na tie catalysty, pise sa tam, ze nove catalysty od 10.3 by mali podporovat aj mobility aj desktopy. Je to pravda?
Áno je to pravda. Ati začína podporovať aj mobilne karty.