//autoeditácia príspevku (25 Feb 2010, 8:15)
Posledne sekundy boli len len
Hadam si to takto nemyslel, nie? Vsak keby sme dostali takych Finov alebo USA do semifinale, ktori su, ako si aj pisal, hratelni, tak by sme isli s vacsou sancou do finale s Kanadou a medailu by sme mali istu, no nie?Georgeo88 napísal: kanada bude veľmi ťažký súper,ale nemáme čo stratiť a takisto Kanada bude pod veľkým tlakom verejnosti a navyše si myslím,že je dobre,že sme dostali Kanadu,lebo ak prehráme tak v zápase o 3.miesto budeme mať hratelných Fínov,či USA.
Hm, a co tak semifinale?t0m4s3 napísal:Mam pocit, ze ludia od Gaborika cakaju, ze bude vozit puk na hokejke a vodit si tam ostatnych svetovych top hracov ako male deti.
Stvrtfinale bude obrovsky uspech.
hej máš pravdu,len ja som to myslel tak,že keby prehráme s kanadou tak máme väčšiu šancu v dalšom zápase,ale verím,že vyhráme.Pilifo napísal: Hadam si to takto nemyslel, nie? Vsak keby sme dostali takych Finov alebo USA do semifinale, ktori su, ako si aj pisal, hratelni, tak by sme isli s vacsou sancou do finale s Kanadou a medailu by sme mali istu, no nie?![]()
Inak jedinu chybu, ktoru som si vsimol u Halaka, je jeho rozohravka. V zapase ju parkrat pokazil a koniec koncov z jeho chyby padol aj 3. svedsky gol.
A zda sa mi, ze ta strela 2 sekundy pred koncom skoncila na tycke, takze to sme mali poriadne stastie.