ahojte
Chcela by som nainštalovať program ArcView3.2, ale môj operačný systém Windows7 to nezvláda kvôli kompatibilite. Skúšala som už aj nastavenie kompatibility podľa iných op. systémov, na ktorých program normálne funguje, ale stále nič..Neviete prosím niekto pomôcť?
vďaka
ach jach, tak to som ešte viacej zosmutnela teraz... :´(
ono ja ten program potrebujem kvôli škole, učitel nám dal k tomu súbory, skoro všetkým sa to normálne podarilo nainštalovať, dokonca niektorým aj napriek tomu, že tiež majú 7čku Windows, ale mne nie. Ešte mi bolo poradené, že by sa to dalo, keď stiahnem nejakú platformu z microsoftackej stránky, to vraj platí aj pre ostatné programy, že s pomocou tej platformy sa dajú inštalovať staršie programy do novších op. systémov, ale viac som sa nestihla dozvedieť...o tom niečo neviete? zatim dik
Bohuzial o tom nic neviem.Este si mozes nainstalovat druhy OS alebo si vytvorit virtualny OS naprikald pomocou Virtualboxu.Ale to su dost zlozite riesenia kvoli jednomu programu.
a skusila si instalacku spustit v rezime kompatibility? lebo mne tiez takto nesla nainstalovat tlaciaren, no ked som instalacku spustil v rezime kompatibility tak to fungovalo
ja teda neviem, ale asi 3 sekundy googlenia, z ktorych 2 zabrala oprava preklepu vo vyhladavanom retazci mi povedali ze uz je vonku aj verzia 9.3 ... co tak skusit tu ? alebo napisat akeho typu (pripona) su tie subory a podla toho dohladavat alternativy ? ...
Ak mas Win 7 Pro/Ultimate, podporu virtualizacie, tak pouzi Windows XP Mode (ako na to, vid link v predoslom prispevku). Prakticky budes mat spusteny WinXP v prostredi sedmicky.
KoCi napísal:Ak mas Win 7 Pro/Ultimate, podporu virtualizacie, tak pouzi Windows XP Mode (ako na to, vid link v predoslom prispevku). Prakticky budes mat spusteny WinXP v prostredi sedmicky.
vdaka, toto vyzeralo ozaj nadejne, ale doslo k nemilemu zisteniu, a sice, ze nemam podporu virtualizacie... tak sa to zaseklo..