GENIUS MYSKA SPAROVANIE
-
lobobo
Expert
- Kontaktovať používateľa:
GENIUS MYSKA SPAROVANIE
Mam taku otazocku. Mal som dve rovnkae myski genius... bezdrotove... no a stala sa mi taka vec ze na jednej mam zly snimac do pc a ta druha je zase zal myska... da sa to neak sparovat? ze snimac bude z jednej sady a myska z druhej? dakujem.
Re: GENIUS MYSKA SPAROVANIE
Malo by to ísť automaticky. Nejde to snáď? Je to rovnaký model - rovnaký ovládač aj všetko.
-
lobobo
Expert
ano... ale nejde to..Tino-artS napísal:Malo by to ísť automaticky. Nejde to snáď? Je to rovnaký model - rovnaký ovládač aj všetko.
-
peterxxx
Star
Mam pocit , ze to nepojde pretoze tie mysi a snimace su nastavene na seba, inak by sa mohli rusit s inymi zariadeniami.
-
lobobo
Expert
dakujem.. aj ja si myslim.. pretoze tym padom keby sla hoc ktora na hoc ktory snimac, by nemohli byt napr dve rovnake v jednej kancelarii bo podobne...peterxxx napísal:Mam pocit , ze to nepojde pretoze tie mysi a snimace su nastavene na seba, inak by sa mohli rusit s inymi zariadeniami.
-
peterxxx
Star
Presne tak.Je to ako s klucmi od auta (myslim tie take ovladacie na dialku , neviem ako to mam nazvat ) .Tam sa napriklad po kazdom uzamknuti vygeneruje nove identifikacne cislo a v kazdom kluci je iny algorytmus 
Na tej myši by malo byť nejaké tlačidlo (netuším, akým spôsobom sa to pripája k PC, ale tlačidlo môže, ale aj nemusí byť na tom zariadení, ktoré je pripojené k PC).