Sponzoring
-
LordMMX
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Sponzoring
tiež by som rád prispel aspoň symbolicky, aj keď trošku neskôr a síce nie na chod servera ale pre dobrý pocit.
-
moosha
Darca
Este stale mas potrebu si dokazovat ze si mal skor desat eur ako ja, alebo uz si ejakuloval?Goten napísal: Zbierka na nový server stále beží. Updatovaná bude pravdepodobne až po ukončení zbierky.
Gangy: Na mooshu som reagoval preto, lebo hojko písal že server už je (predpokladal som, že už je aj zaplatený) a následne sa moosha ozval, že chce prispieť. Samozrejme zbierka beží až kým ju hojko neukončí.
// a aby si si nemyslel, ze som ta nechal len tak o vode a chlebe, poslal som nakoniec len pat eur, mozes zasa zacat
-
audiotrack
VIP
neriešte zbytočne kraviny
toto je kompletny zoznam darcov? myslel som si ze nas bude trocha viac 
Filipito: Ešte moosaha poslal 5 EUR. Aj keď v jeho prípade to nemusí byť ešte isté, nakoľko tu zatiaľ len hádže cifry a hovno z toho.
moosha: Hanbu za tvoje nesplnené sľuby nemusíš skrývať za osobné invektívy. Prispej toľko, koľko sa ti dá a koľko je v tvojich možnostiach (hoci aj 1 EURo). Ale radšej čím skôr. Nakoľko s každým tvojím príspevkom v tejto téme, tebou sľubovaná suma klesá o polovicu čo by nakoniec mohlo viesť k tomu, že nepošleš nič a potom si tu len zbytočne spamoval.
moosha: Hanbu za tvoje nesplnené sľuby nemusíš skrývať za osobné invektívy. Prispej toľko, koľko sa ti dá a koľko je v tvojich možnostiach (hoci aj 1 EURo). Ale radšej čím skôr. Nakoľko s každým tvojím príspevkom v tejto téme, tebou sľubovaná suma klesá o polovicu čo by nakoniec mohlo viesť k tomu, že nepošleš nič a potom si tu len zbytočne spamoval.
koľko sa vyzbieralo dokopy?
-
moosha
Darca
Gratz, konecne si to pochopil.Hanbu za tvoje nesplnené sľuby nemusíš skrývať za osobné invektívy. Prispej toľko, koľko sa ti dá a koľko je v tvojich možnostiach
-
typek61
Darca
ale chalani nechapem prečo sa tu musite hadat 
typek61: lebo su to obaja kkti ako delo... ja neviem co riesite akoze? to je take tazke napisat hojkovi nech da cislo uctu a ked budes mat co poslat tak poslat a nie vypisovat ze poslem poslem kazdy den a nic z toho... ja som to tak urobil, potom este zo srandy hojkovi napisal ze nechcem ruzovu, ale "vyhody" ano a bolo...
jo btw: ja tu ruzovu fakt nechcem
nemala sa ta farba menit?
jo btw: ja tu ruzovu fakt nechcem
aj ja som posielal symbolicku sumu...
-
moosha
Darca
Asi mi neostava nic ine len ti dat za pravdu s tou prvou vetou... aaa hej, zmazat vsetko.Maki napísal:typek61: lebo su to obaja kkti ako delo... ja neviem co riesite akoze? to je take tazke napisat hojkovi nech da cislo uctu a ked budes mat co poslat tak poslat a nie vypisovat ze poslem poslem kazdy den a nic z toho... ja som to tak urobil, potom este zo srandy hojkovi napisal ze nechcem ruzovu, ale "vyhody" ano a bolo...
jo btw: ja tu ruzovu fakt nechcemnemala sa ta farba menit?
Suhlasim s Mušiakom, pozrite sa na moj avatar, a potom na farbu nicku, znovu na avatar, znovu na farbu nicku...
Bender nemoze vyzerat ako drsnak, pokial ma cokolvek ruzove v dosahu 100px
Bender nemoze vyzerat ako drsnak, pokial ma cokolvek ruzove v dosahu 100px